Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Şimdi aradım ilk bilgi vermedıler amh 120 tl dedıler sigortam var benimde dr ücreti hariç dimi 182 lira dğer hormonlara bakıldımı fsh e2 oyuzdenmi 120 degıl 185
memurum sendika indirimi vs yaptılar .fsh lh e2 ve kanda hiv vs virüs varmı onlara da bakıldı. ondan kaynaklanabilir cnm belki

Bildiğim kadar devlet hastanelerinde anestezili çekilmiyor.Rize de Elif hanım var yeni bir Makinesi varmış ağrısız anestesisiz.Ama pahalı 800 diye hatırlıyorum.Bir arkadaş çektirdikten sonra hamile kaldı.
Şar hastaneside anestezili cekiyor eliften daha uygundur ben orda cektirmistim ama yeni degil tabi 2 sene onceydi

Evt canim cok guler yuzlu bi doktor simdi 2. Asilama icin gitmem gerek ama maddi yonden biraz sikinti donemdeyiz
Ben kendısıne gittim içerı gırmemle cıkmam aynı oldu cok acelecı neye ugradıgımı sasırdım, ve asılama yapcak d vıtamınıme bakmadı ilac vermedı apar topar sonra ben catlatma ignesı ıstıyom dedimm sizde işlemlerlee nasıl gerceklestı benimkinin tersımı

Ben gayet memnun kaldim catlatma ignesini zaten yazildi bana ben hic bisey istemedim gerekli butub testleri yapti zaten amh olsun hiv olsun d vitaminine gelince ben zaten troit hastasiyim duzenli endokrine gidiyorum asilama onceside endokrine gittim gerekli testlerimi yaptrdi

yarın kontrolum var soracam yumurta sayısını

yarın kontrolum var soracam yumurta sayısını
Bende başlamayı düşünüyorum bugün olursam yarın bende düşünüyorum.Benim çok tutacak herhalde yumurta sayım az olduğundan havuz yapılabilir ayrıca kalan embriyom olursa genetiğe yollamayı da düşünüyorum aradım ortalama ilaçlarla falan 30 bini buluyor bana.Sonuçta bilsem ki olacak neyse de onun da garantisi yok.Bilmiyorum ne yapacağımı.Kafam çok karışık.

memurum sendika indirimi vs yaptılar .fsh lh e2 ve kanda hiv vs virüs varmı onlara da bakıldı. ondan kaynaklanabilir cnm belki
Canım Bende gittim ilk gittim bana amh verdim sonra adet zamanı gel dedi hiçbisi demedi sonra amh 1 hafta sonra çıktı sonucum adet oldum hormon testide yaptı aciklamayı ozaman yaptı tüp bebek dedi amh düşük dedi senin amh hemen çıktımı degeriniz kac acaba ben paradan dolayı ara verdim mecbur

Cnm amh kac sizin benimde dusuk 0.25 cikolata kisti yuzunden ama

Cnm msj yazdın mi hic bisi görünmüyor
Ben hiç baktırmadım amh ye canım iki defa tüp yaptım ilkinde 7 yumurtam vardı 3. Güne 2 tane kaldı transfer oldu tutmadı.İkincisinde 5 yumurta 2 tanesi iyi kalite 5. Güne geldi kimyasal oldu.artık yoruldum bu demede iki defa ya da üç defa toplama yapıp 5. Güne kalan embriyo olursa onlara pgt yapılsın dedi doktor bakalım.Sonuçta bu da garanti değil.Aslında ben iki olumsuz deneme sonrası biraz karamsarım.

Trabzonda kadın doğum bakiye akbasa medıcal yıldızlıda doktora gidenler var mı

Senin yumurtan var eşinden dolayı sanirim bende ufuk bey hemen amh testi verdi cikolata kıstım vardı ya rezervim düşük diye bakalım bende yumurta cikar mi onun için balık hapi yumurtailaçları verdi ama eşimin işlerinden dolayı şuan ara verdim ama yine ufuk beye giderim

Aslında benimde çok yumurtam yok ama sorun eşimden kaynaklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…