Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Ben de daha yeni sordum trabzon medikalde ufuk beye gidiyorum ordada 3 bin hastane 4 bin ilaç 2 bin dondurma ilaçla 7 bin bence fakülteyle aynı paraya geliyor medikal de ama çok ilgililer arıyolar hastalarını ilaçlarını sorabiliyorum ayrıca medikal de rapor bi tek ilaçları karşılıyor 4bin se ilaç da 1.5 a düşüyor taniş eczane bulursanız gelir fiyata alırsanız daha ucuza gelir rapora hiç gerek yok bende medikale sordum yeni öğrendim bi tek ilaçlar için gerekli olduğunu raporun ozaman rapor için harcadimiz para aynı hesaba geliyor

Anlamadım 3 bin medikal mi? Ben daha yeni görüştüm raporlı olmamıza rağmen sadece hastaneye ödenecek ücret 4500 muayene ve tahlilleri ekleyince 5 bini de geçiyor hastane ücreti :/

Bizde ona gidiyoruz 1.grade varikosele ilk ameliyata gerek yk dedı snra 1ay snra var dedi baska dr srdum gerek yk dedıler , sizin sikinti neyd acaba
Bizimde varikoseldi bizimkini o buldu ameliyatı devlette olduk bizimde 1.dereceydi ama aslına bakarsan pek bir şey değişmedi.Ameliyat olalı 2 yıl oldu üstüne 2 defa tüp bebek yaptım tutmadı.Bizim sayı hep iyiydi ama hız ve morfoloji kötüydü.

Aynen bizimde sayı iyi sayılır morfoloji 0 ileri hareket 0 yerınde yavas 30 oldu biz sıkıntımızı yeni öğrendik 1,5 2 ay olcak size hangi ilacları verdı memnun kaldığınız ilac oldumu

Aynen bizimde sayı iyi sayılır morfoloji 0 ileri hareket 0 yerınde yavas 30 oldu biz sıkıntımızı yeni öğrendik 1,5 2 ay olcak size hangi ilacları verdı memnun kaldığınız ilac oldumu
Ben eşime keçiboynuzu yaptım havuç suyu bir de promen k sayı çok arttı.İleri hız:6ileri yavaş:40 falan oldu son testte iki yıl üstüne değerler düzeldi ama gelen giden yok.Bende yaş 37 daha fazla beklemekten yoruldum.Yani yazın eşim sigarayı bıraktı onun etkisi olmuştur mutlaka.Ama senin daha erken bence kürler yap promen k alabilirsiniz.

Benimde yaşın 34 olcak nisana kadar bekliyeceğim olmadı memorıal semra kahramanı düşünüyorum ama değerler artarsa aşılama trabzonda yaptırmayı düşünüyorum inşAllah , Rabbim nasip eylesin inşAllah size isteyen herkese , eş problemi olduğu labaratuar önemli bizim için embrıyolg da

Evet öyle aslında bir arkadaş orda yaptırdı tuttu ama ben çalışıyorum rapor almam lazım 20 gün falan İstanbul’da kalmak lazım biraz zor benim için.Aslında bende memorial isterdim ama.İşin Aslı biraz da kısmet bu işler.

Kesinlikle gecen okudum iki kere memoralde denemişler olmamş ufuk beyde bebişine kavuşmuş olanlar da var hersey nasip ksmet

Kesinlikle gecen okudum iki kere memoralde denemişler olmamş ufuk beyde bebişine kavuşmuş olanlar da var hersey nasip ksmet
Aynen benim bir sağlıklı çocuğum var 4 yıldır ona kardeş yapmak için uğraşıyorum.Aslında kendim içinde yeniden anne olmak istiyorum.Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.

Anlamadım 3 bin medikal mi? Ben daha yeni görüştüm raporlı olmamıza rağmen sadece hastaneye ödenecek ücret 4500 muayene ve tahlilleri ekleyince 5 bini de geçiyor hastane ücreti :/
Bilmiyorum ki 7 bin ücretli tüp bebek emriyi dondurma 2 bin dediler 4 bini ilaçlar dediler ve ama raporlu 4.500 dediler ama ilaçlarla beraber mi öyle dedi 1.5 ilaç tutuyor ya hangi doktora gidiyorsunuz raporluyuda bi sorun bakalım ne dicekler 4.5 içinde ne var acaba

4500 sadece hastaneye ödenecek ücret. Embriyo dondurma, ilaçlar ve muayene için ekstra ücret ödenecek. Ben Hasan Bey e gittim, medikalde olursa yine ona yaptıracağız inşallah.

4500 sadece hastaneye ödenecek ücret. Embriyo dondurma, ilaçlar ve muayene için ekstra ücret ödenecek. Ben Hasan Bey e gittim, medikalde olursa yine ona yaptıracağız inşallah.
Valla bilemedim şimdi raporsuz ne kadarmış acaba sorabilirseniz sorun isterseniz hasan bey nasıl ufuk bey çok konuşmuyor ne yapicani konuşuyor okadar gidersem bilgisi var diye hasan beyde iyidir aynı arkadaşlar sonuçta

Valla bilemedim şimdi raporsuz ne kadarmış acaba sorabilirseniz sorun isterseniz hasan bey nasıl ufuk bey çok konuşmuyor ne yapicani konuşuyor okadar gidersem bilgisi var diye hasan beyde iyidir aynı arkadaşlar sonuçta
Hasan Bey i çok sevdim ben, sıcak bi insan, sorulara açık ve net cevap veriyor. İnsanın kafasında soru işareti bırakmıyor yani. Ama fakülte ile çok fiyat farkı var. Yarın randevu almam lazım ben hala kararsızım.

Fakulte ila cok fark yok valla.ben daha gecen hafta gorustum raporsuz fakulte 10 10 bucuk gibi.ben saniyodum ki fakultenin fiyati ozelin yarisi kadar olur

C life ve arı sütü polen alsam ikisini aynı anda kullanabilirmiyim acaba c life kullanan var mi ne zaman başlanıyor alsam mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…