Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Fakulte ila cok fark yok valla.ben daha gecen hafta gorustum raporsuz fakulte 10 10 bucuk gibi.ben saniyodum ki fakultenin fiyati ozelin yarisi kadar olur
Bizde rapor var ya biraz farkediyo açıkçası. Sadece tedavi olarak düşünürsek o kadar göze batmıyor ama embryo dondurmayı da hesaba katınca farkediyo :/ bi de bizim şu ara maddi sıkıntımız var zaten ondan da tereddüt ettim biraz:/

Butun sartlarin uymasi kesinlikle sartmi arkadsslar devlet destegi almak icin.uc yil evlilik sarti uymuyo bize.hic sansimiz yok mu yani.rapor cikartamazsak ktu de ne kadara mal olur bize tup bebek.bilen arkadsslar cevaplarsa sevinirim
Rapor işini ne yaptınız bilmiyorum ama biz de 3 yıllık evli değiliz, amh 1 in altında olunca çıktı bize.

Fakulte hastanesinde asilamaya ucret aliyolarmi arkadaslar.biz ozelde asilama yaptirmistik bin lirayi gecmisti bizim.tup bebekten once bi kere daha asilanaya karar verdik.

Hemen çıkardınız mi raporu
O istenen tahlilleri yaptırma sürenize bağlı, sizin sorun neydi o da önemli. Benim amh düşüklüğünden hemen çıktı rapor. Ama sizinle ilgili bir sorun yoksa, eşinizin durumu da aşılamaya uygunsa önce aşılama yapın diyorlar, hemen tüp bebek raporu öıkmıy

kızlar günaydın.Yarın ufuk beye tedaviye gidicem tüp bebek için neler bekliyor beni .adetliyken hiç jinekoljik muane olmadım.Daha önce tüp bebek yapanlar beni bilgilendirebilir mi lütfen?

kızlar günaydın.Yarın ufuk beye tedaviye gidicem tüp bebek için neler bekliyor beni .adetliyken hiç jinekoljik muane olmadım.Daha önce tüp bebek yapanlar beni bilgilendirebilir mi lütfen?
Alttan muayene eder yumurta sayına bakar.Kan tahlili ister ona göre ilaçları ayarlar.Sorun ne neden tüp bebek yapıyorsunuz

sperm testini orda yaptırmadıysanız isteyebilir.Ama siz diğer testlerinizi yani sperm testlerini götürün yanınızda.En son ne zaman test yaptırdınız.
1 ay önce yaptırmıştık. büyük ihtimal test ister.Bakalım neler olacak yarın.Biraz korkuyorum açıkcası

1 ay önce yaptırmıştık. büyük ihtimal test ister.Bakalım neler olacak yarın.Biraz korkuyorum açıkcası
Korkacak bir şey yok bence iki milyon yeterli bir sayı zaten lazım olan 5-10 tane önemli olan senin yumurtalarının sağlıklı olması.Yaş önemli.Bir arkadaşın eşinden ameliyatla aldılar sperm hiç yoktu ameliyatta zar zor 5 tane buldular kızıl da 5 yumurtası vardı şuan KıZı 6 aylık oldu.Trabzonda yaptırdı üstelik.Yani nasip kısmet.Hiç korkma.

desteğin için çok teşekkürler.Biraz sabır bolca dua.elimizden başka birşey gelmiyor malesef.

Hang dr yaptırmış

Bence önemli olan doktordan ziyade embriyolog o Ufuk Yılmaz’a yaptırdı.Sizdeki problem ne bende tekrar yaptırmayan düşünüyorum bu defa Ufuk bey olsun diye düşünüyorum bakalım.
Erkek hareket morfolojı ve 1.grade varıkosel var sıkıntımızı yenı öğrendık eşim pek erkek dr istemıyor ama trabzonda da bir tabe yapAn var seda hanım dgerlerı hep erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…