- 26 Aralık 2016
- 443
- 424
- 103
- 43
Ben kullandım adetin ikinci günü başlayıp yumurtlamaya kadar kullanıyorsun.C life ve arı sütü polen alsam ikisini aynı anda kullanabilirmiyim acaba c life kullanan var mi ne zaman başlanıyor alsam mi
Bizde rapor var ya biraz farkediyo açıkçası. Sadece tedavi olarak düşünürsek o kadar göze batmıyor ama embryo dondurmayı da hesaba katınca farkediyo :/ bi de bizim şu ara maddi sıkıntımız var zaten ondan da tereddüt ettim biraz:/Fakulte ila cok fark yok valla.ben daha gecen hafta gorustum raporsuz fakulte 10 10 bucuk gibi.ben saniyodum ki fakultenin fiyati ozelin yarisi kadar olur
Rapor işini ne yaptınız bilmiyorum ama biz de 3 yıllık evli değiliz, amh 1 in altında olunca çıktı bize.Butun sartlarin uymasi kesinlikle sartmi arkadsslar devlet destegi almak icin.uc yil evlilik sarti uymuyo bize.hic sansimiz yok mu yani.rapor cikartamazsak ktu de ne kadara mal olur bize tup bebek.bilen arkadsslar cevaplarsa sevinirim
Hemen çıkardınız mi raporuRapor işini ne yaptınız bilmiyorum ama biz de 3 yıllık evli değiliz, amh 1 in altında olunca çıktı bize.
Internetten mi aldınız sitesinden faydasını buldunuz mu acabaBen kullandım adetin ikinci günü başlayıp yumurtlamaya kadar kullanıyorsun.
O istenen tahlilleri yaptırma sürenize bağlı, sizin sorun neydi o da önemli. Benim amh düşüklüğünden hemen çıktı rapor. Ama sizinle ilgili bir sorun yoksa, eşinizin durumu da aşılamaya uygunsa önce aşılama yapın diyorlar, hemen tüp bebek raporu öıkmıyHemen çıkardınız mi raporu
Evet internetten aldım valla başka vitaminlerde kullanmıştım ama yine olmadı.Internetten mi aldınız sitesinden faydasını buldunuz mu acaba
Alttan muayene eder yumurta sayına bakar.Kan tahlili ister ona göre ilaçları ayarlar.Sorun ne neden tüp bebek yapıyorsunuzkızlar günaydın.Yarın ufuk beye tedaviye gidicem tüp bebek için neler bekliyor beni .adetliyken hiç jinekoljik muane olmadım.Daha önce tüp bebek yapanlar beni bilgilendirebilir mi lütfen?
eşimin sperm sayısı 2 milyonAlttan muayene eder yumurta sayına bakar.Kan tahlili ister ona göre ilaçları ayarlar.Sorun ne neden tüp bebek yapıyorsunuz
tüp bebekten başka çare yok aşılama için bile yetersizmişeşimin sperm sayısı 2 milyon
sperm testini orda yaptırmadıysanız isteyebilir.Ama siz diğer testlerinizi yani sperm testlerini götürün yanınızda.En son ne zaman test yaptırdınız.eşimin sperm sayısı 2 milyon
1 ay önce yaptırmıştık. büyük ihtimal test ister.Bakalım neler olacak yarın.Biraz korkuyorum açıkcasısperm testini orda yaptırmadıysanız isteyebilir.Ama siz diğer testlerinizi yani sperm testlerini götürün yanınızda.En son ne zaman test yaptırdınız.
Korkacak bir şey yok bence iki milyon yeterli bir sayı zaten lazım olan 5-10 tane önemli olan senin yumurtalarının sağlıklı olması.Yaş önemli.Bir arkadaşın eşinden ameliyatla aldılar sperm hiç yoktu ameliyatta zar zor 5 tane buldular kızıl da 5 yumurtası vardı şuan KıZı 6 aylık oldu.Trabzonda yaptırdı üstelik.Yani nasip kısmet.Hiç korkma.1 ay önce yaptırmıştık. büyük ihtimal test ister.Bakalım neler olacak yarın.Biraz korkuyorum açıkcası
desteğin için çok teşekkürler.Biraz sabır bolca dua.elimizden başka birşey gelmiyor malesef.Korkacak bir şey yok bence iki milyon yeterli bir sayı zaten lazım olan 5-10 tane önemli olan senin yumurtalarının sağlıklı olması.Yaş önemli.Bir arkadaşın eşinden ameliyatla aldılar sperm hiç yoktu ameliyatta zar zor 5 tane buldular kızıl da 5 yumurtası vardı şuan KıZı 6 aylık oldu.Trabzonda yaptırdı üstelik.Yani nasip kısmet.Hiç korkma.
Aynen hayırlısı her şeyin.desteğin için çok teşekkürler.Biraz sabır bolca dua.elimizden başka birşey gelmiyor malesef.
Hang dr yaptırmışKorkacak bir şey yok bence iki milyon yeterli bir sayı zaten lazım olan 5-10 tane önemli olan senin yumurtalarının sağlıklı olması.Yaş önemli.Bir arkadaşın eşinden ameliyatla aldılar sperm hiç yoktu ameliyatta zar zor 5 tane buldular kızıl da 5 yumurtası vardı şuan KıZı 6 aylık oldu.Trabzonda yaptırdı üstelik.Yani nasip kısmet.Hiç korkma.
Bence önemli olan doktordan ziyade embriyolog o Ufuk Yılmaz’a yaptırdı.Sizdeki problem ne bende tekrar yaptırmayan düşünüyorum bu defa Ufuk bey olsun diye düşünüyorum bakalım.Hang dr yaptırmış
Erkek hareket morfolojı ve 1.grade varıkosel var sıkıntımızı yenı öğrendık eşim pek erkek dr istemıyor ama trabzonda da bir tabe yapAn var seda hanım dgerlerı hep erkekBence önemli olan doktordan ziyade embriyolog o Ufuk Yılmaz’a yaptırdı.Sizdeki problem ne bende tekrar yaptırmayan düşünüyorum bu defa Ufuk bey olsun diye düşünüyorum bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?