Tüp bebek karadeniz ve ktüde oluyor ama bakiye hocaya da gıdıp bayan sıkıntısı varsa tedavısı çok iymişYıldızlida tüp bebek yapmiyolarmis canım ama medikalden doğru oluyor demekki
Canım tedavim hayırlı olsun ,ilaçların sadece o kadar mi kaç kutu verdi kaçtı rezervin hasan bey nasıl ay çok sordum ama sizin herşeyi anlatmanız hem bir umut hem bilgi ediniyoruzArkadaşlar ben de bugün başladım tedaviye daha önce hiç hormon almamıştım ilk defa alıyorum. Hasan Bey e gidiyorum. Bana gonal f ve menegon yazdı iki iğne kullanacağım. Normalde de 2 tane mi oluyo yoksa benim rezervim düşük diye mi böyle başladı? Bilginiz var mı?
Herkese aynı iğneleri veriyorlar canım.Yumurtalarını saymıştır aslında söylemiştir de sana.İğneleri ne kadar verdin canım.Bu arada bende şar da çektirdim iki defa ikisi de farklı doktordu biri sağ sorunlu diğeri sol demişti.Arkadaşlar ben de bugün başladım tedaviye daha önce hiç hormon almamıştım ilk defa alıyorum. Hasan Bey e gidiyorum. Bana gonal f ve menegon yazdı iki iğne kullanacağım. Normalde de 2 tane mi oluyo yoksa benim rezervim düşük diye mi böyle başladı? Bilginiz var mı?
Bizim rapor olduğu için 750 liraya mal oldu. Gonal f 150 doz bi de bir tane menogon. Bizim sorun başta eşimdeydi şimdi tüp bebeğe başladık bana da rezervin çok azalmış dedi dr.. Sanırım yaşımdan dolayı yumurta kalitesi kötü değil, doğal yoldan gebeliğe engel değil ama rezerv az dolayısıyla zamanımız az.. Öyle başladıkHerkese aynı iğneleri veriyorlar canım.Yumurtalarını saymıştır aslında söylemiştir de sana.İğneleri ne kadar verdin canım.Bu arada bende şar da çektirdim iki defa ikisi de farklı doktordu biri sağ sorunlu diğeri sol demişti..Sizde sorun ne neden tüp bebek.
Bana sol taraf kapalı dediler şar da. Filmi gösterdiğim doktorların hepsi farklı hastanede. İstanbul da Cevat Bey e bile yorumlattım filmi, bu filme güvenerek sakın bıçak altına yatma düzgün çekilmemiş dedi. Hatırladıkça sinirleniyorum.Canım tedavim hayırlı olsun ,ilaçların sadece o kadar mi kaç kutu verdi kaçtı rezervin hasan bey nasıl ay çok sordum ama sizin herşeyi anlatmanız hem bir umut hem bilgi ediniyoruz
Estağfurullah sorabilirsiniz tabi, amh 0.8 benim, 3 kutu gonal f aldım günlük 150 doz ile başlattı ama pazartesi değiştirir belki dozu. Başka ilaçlar da var ama onları hemen kullanmayacakmışım. Gonal f ile beraber bir de menogon var. Hasan Bey de iyi bi olumsuzluk yaşamadım yani:)Canım tedavim hayırlı olsun ,ilaçların sadece o kadar mi kaç kutu verdi kaçtı rezervin hasan bey nasıl ay çok sordum ama sizin herşeyi anlatmanız hem bir umut hem bilgi ediniyoruz
Sabah tahlil verip gidiyorsunuz. Gitmeden ilaçların kullanım şeklini hemşireler anlatıyor. Tahlil sonuçlarınız çıkınca arıyorlar. Sorun yoksa kullanmaya başlayabilirsiniz diyorlar. Öğleden sonrayı buluyor. Zaten iğleneler için en uygun zaman 14-18 saatleri arası diye biliyorumBir şey soracağım sabah tahlil verince öğleden önce çıkıyor mu sonuçlar acaba.Yani ilaçları falan öğleden önce alabiliyor musunuz.
Öyle de geçen defa öğleden sonraya kalmıştı sanki bir tahlilim büyüme hormonu diye bir iğne daha vermişti akşama kadar hastanede kalmıştım.Bu defa öyle olmaz umarım.Siz yaptırdınız mı doktorunuz kim.Sabah tahlil verip gidiyorsunuz. Gitmeden ilaçların kullanım şeklini hemşireler anlatıyor. Tahlil sonuçlarınız çıkınca arıyorlar. Sorun yoksa kullanmaya başlayabilirsiniz diyorlar. Öğleden sonrayı buluyor. Zaten iğleneler için en uygun zaman 14-18 saatleri arası diye biliyorum
Hangi tahlildi bilemiyorum. Ben önceki sene ufuk beyde yaptırdım negatifti. Bu yaz hasan beyde yaptırdım 4 tane 5. Gün embriyom donduruldu. Rahim kalınlaşması yetersiz olduğu için transfer yaptıramadım henüz. Ancak Ufuk beye göre Hasan beyden çok daha memnunum diyebilirim.Öyle de geçen defa öğleden sonraya kalmıştı sanki bir tahlilim büyüme hormonu diye bir iğne daha vermişti akşama kadar hastanede kalmıştım.Bu defa öyle olmaz umarım.Siz yaptırdınız mı doktorunuz kim.
Pgt demediler mi sana bana ikinciden sonra pgt yapalım dedi 3. İçin bende bugün olabilirim bekliyorum her an olsamda bir başlasam diyorum.Ama karışık bugün olursam pazartesi sabah gitmem lazım.Randevum yok bakalım ne yapacağım.Benim yumurta sayımda az geçen defa 5 yumurtam vardı .Yine az oluşa havuz yapalım dedi doktor bakalım ne olacak.Hangi tahlildi bilemiyorum. Ben önceki sene ufuk beyde yaptırdım negatifti. Bu yaz hasan beyde yaptırdım 4 tane 5. Gün embriyom donduruldu. Rahim kalınlaşması yetersiz olduğu için transfer yaptıramadım henüz. Ancak Ufuk beye göre Hasan beyden çok daha memnunum diyebilirim.
Benimde 0.25 benimde sabah Akşam ignemi oliyosun peki rabbim kolaylık versin canım allah tedavileriniboşa çıkarmasın AminEstağfurullah sorabilirsiniz tabi, amh 0.8 benim, 3 kutu gonal f aldım günlük 150 doz ile başlattı ama pazartesi değiştirir belki dozu. Başka ilaçlar da var ama onları hemen kullanmayacakmışım. Gonal f ile beraber bir de menogon var. Hasan Bey de iyi bi olumsuzluk yaşamadım yani:)
Canım raporsuz ne kadar tutuyordu ilaçlarınEstağfurullah sorabilirsiniz tabi, amh 0.8 benim, 3 kutu gonal f aldım günlük 150 doz ile başlattı ama pazartesi değiştirir belki dozu. Başka ilaçlar da var ama onları hemen kullanmayacakmışım. Gonal f ile beraber bir de menogon var. Hasan Bey de iyi bi olumsuzluk yaşamadım yani:)
Ne yaptın canım gittin mi doktora ne dedi.yarın kontrolum var soracam yumurta sayısını
Pgt hiç söylemedi bana doktor bey. Belki bu da negatif olursa diyebilir. Ancak ben pek sıcak bakmıyorum. Sonuçta onun da tutma garantisi yok. Ve çok fazla maliyeti. Pazartesi randevun olmasa da ara hemen alırlar seni araya. 4. Güne bırakma kesinlikle. Benim ilk tedavime ufuk bey 4. Gün başladı. Yumurtalar eşit büyümedi haliyle 6 yumurta toplandı ve 5. Güne hiçbiri gidemedi. İlk tedavim olduğu için fazla kurcalamadım. Şimdi akıllandım. Her adımı sorguluyorum ve sağolsun Hasan bey sabırla cevaplıyor.Pgt demediler mi sana bana ikinciden sonra pgt yapalım dedi 3. İçin bende bugün olabilirim bekliyorum her an olsamda bir başlasam diyorum.Ama karışık bugün olursam pazartesi sabah gitmem lazım.Randevum yok bakalım ne yapacağım.Benim yumurta sayımda az geçen defa 5 yumurtam vardı .Yine az oluşa havuz yapalım dedi doktor bakalım ne olacak.
Bende öyle düşünüyorum beklemeyeceğim Bugün olursam pazartesi gideceğim.Riske atamam.Şimdi kaç yumurtan görünüyor senin canım.Pgt hiç söylemedi bana doktor bey. Belki bu da negatif olursa diyebilir. Ancak ben pek sıcak bakmıyorum. Sonuçta onun da tutma garantisi yok. Ve çok fazla maliyeti. Pazartesi randevun olmasa da ara hemen alırlar seni araya. 4. Güne bırakma kesinlikle. Benim ilk tedavime ufuk bey 4. Gün başladı. Yumurtalar eşit büyümedi haliyle 6 yumurta toplandı ve 5. Güne hiçbiri gidemedi. İlk tedavim olduğu için fazla kurcalamadım. Şimdi akıllandım. Her adımı sorguluyorum ve sağolsun Hasan bey sabırla cevaplıyor.
Hadi hayırlı olsun canım ne dedi fiyatları nasılTrabzonda medıcalpark kadın doğum Bakiye Akbasa gıttım ve ne var ne yok herseyı tek tek inceledi harıka bi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?