Allah razı olsun hepimizin tedavisi olumlu olur inşallah. Sabah akşam demediler peş peşe bir gonal f sonra menogon yaptırıyorum.Benimde 0.25 benimde sabah Akşam ignemi oliyosun peki rabbim kolaylık versin canım allah tedavileriniboşa çıkarmasın Amin
Raporsuz fiyatını sormadım maalesef :/Canım raporsuz ne kadar tutuyordu ilaçların
Bu yazın tedavimde 12 toplandı 10 tanesi döllendi. 4 tanesi 5. Güne geldi. Öncekide 6 toplandı 1 tane 3. Gün taze transfer edildi doneulacak kalitede yok dediler. Ancak şunu da söylemeliyim bu tedavimde arı sütü bal tarçın çörekotu kullandım kaliteyi etkilediğini düşünüyorum. Bir de mikroçip uygulandı.Bende öyle düşünüyorum beklemeyeceğim Bugün olursam pazartesi gideceğim.Riske atamam.Şimdi kaç yumurtan görünüyor senin canım.
Bende de iki 5 yumurtadan iki 5. Gün embriyosu kalmıştı bizde de mikroçip uygulandı ama kimyasal oldu.şimdi yeniden başlayacağım kısmetse.Bu yazın tedavimde 12 toplandı 10 tanesi döllendi. 4 tanesi 5. Güne geldi. Öncekide 6 toplandı 1 tane 3. Gün taze transfer edildi doneulacak kalitede yok dediler. Ancak şunu da söylemeliyim bu tedavimde arı sütü bal tarçın çörekotu kullandım kaliteyi etkilediğini düşünüyorum. Bir de mikroçip uygulandı.
İkisini de mi transfer etti dondurulmuşun yok mu başka?Bende de iki 5 yumurtadan iki 5. Gün embriyosu kalmıştı bizde de mikroçip uygulandı ama kimyasal oldu.şimdi yeniden başlayacağım kısmetse.
Ne yazık ki biri zaten ikinci kalitaeydi yaş 36 olunca iki tane koyabiliyorlar ama hiç biri tutmadı dondurulmuşta yoktu ama ben Hasan beydeydim ve bana transfer yaparken özellikle sordum rahim kalınlığım nasıl diye çünkü tedavi boyunca inceydi 7.8 gibi bir şey dedi.Bence transfer etmemeliydi embriyolog özellikle bir embriyo için çok iyi Yani hamileleik bekleriz dedi ama kimyasal oldu.Hasan beye güvenim o yüzden sarsıldı biraz bir daha kine Ufuk beye gitmeyi düşünüyorum.İkisini de mi transfer etti dondurulmuşun yok mu başka?
Aslında teorik olarak 7 ve üstüne transfer ediliyor. Ancak tutma ihtimali düşük oluyor haliyle. Ufuk bey benim transferi yaptığında da 7.5 civarıydı. Nitekim de tutmadı. Ne önemi var yeniden müşteri işte. Senin yıpranmışlığın kimin umrunda. Allah vicdan sahibi doktorlarla karşılaştırsın hepimizi.Ne yazık ki biri zaten ikinci kalitaeydi yaş 36 olunca iki tane koyabiliyorlar ama hiç biri tutmadı dondurulmuşta yoktu ama ben Hasan beydeydim ve bana transfer yaparken özellikle sordum rahim kalınlığım nasıl diye çünkü tedavi boyunca inceydi 7.8 gibi bir şey dedi.Bence transfer etmemeliydi embriyolog özellikle bir embriyo için çok iyi Yani hamileleik bekleriz dedi ama kimyasal oldu.Hasan beye güvenim o yüzden sarsıldı biraz bir daha kine Ufuk beye gitmeyi düşünüyorum.
Aynen dediğin gibi bazen diyorum İstanbul a gideyim çalıştığım için zor yaz tatilini beklemek lazım sonra diyorum kısmet işi .Aslında teorik olarak 7 ve üstüne transfer ediliyor. Ancak tutma ihtimali düşük oluyor haliyle. Ufuk bey benim transferi yaptığında da 7.5 civarıydı. Nitekim de tutmadı. Ne önemi var yeniden müşteri işte. Senin yıpranmışlığın kimin umrunda. Allah vicdan sahibi doktorlarla karşılaştırsın hepimizi.
175 tl muay ücreti verdim dger sonuclarımı hep devlette yaptırdım ole getırdım azcık pıhtılasman var dedı folıc asıt yoğun olan folıbol verdı ve corasprın bıde d vıtamını bıraz dusuk colben ilac ve b12 dusuk iğne verdı dger dr lar bunun hiç bırını vermemişlerdı yumurtalar gayet ıyı dedı esının degerlerı 2 aya artar gıbı dedı vıtamjnlerle inşAllah ürolojı dr güner bey trabzonda baska önerebılcegınız ürolojı dr var mıHadi hayırlı olsun canım ne dedi fiyatları nasıl
Pıhtılaşma testini nerde yaptırdın canım? Dahiliye mi yapıyor? Testin adını yazabilir misin?175 tl muay ücreti verdim dger sonuclarımı hep devlette yaptırdım ole getırdım azcık pıhtılasman var dedı folıc asıt yoğun olan folıbol verdı ve corasprın bıde d vıtamını bıraz dusuk colben ilac ve b12 dusuk iğne verdı dger dr lar bunun hiç bırını vermemişlerdı yumurtalar gayet ıyı dedı esının degerlerı 2 aya artar gıbı dedı vıtamjnlerle inşAllah ürolojı dr güner bey trabzonda baska önerebılcegınız ürolojı dr var mı
Kaşüstü 182 yı aradım tıbbı genetık ten hmn yaptılar ne şstıyorsanız verıyolarPıhtılaşma testini nerde yaptırdın canım? Dahiliye mi yapıyor? Testin adını yazabilir misin?
Tüp bebege baslamadan bunları muhakkak yaptırın bide insülin dırencinize baktırınPıhtılaşma testini nerde yaptırdın canım? Dahiliye mi yapıyor? Testin adını yazabilir misin?
Maşallah canım orda daha pahalıymış 150 medikal karadenizde canım ya yunurta amh değerinden başka yumurtanın iyi olduğunu hangi değerden anlaşılıyor hiç bilmiyorum ben175 tl muay ücreti verdim dger sonuclarımı hep devlette yaptırdım ole getırdım azcık pıhtılasman var dedı folıc asıt yoğun olan folıbol verdı ve corasprın bıde d vıtamını bıraz dusuk colben ilac ve b12 dusuk iğne verdı dger dr lar bunun hiç bırını vermemişlerdı yumurtalar gayet ıyı dedı esının degerlerı 2 aya artar gıbı dedı vıtamjnlerle inşAllah ürolojı dr güner bey trabzonda baska önerebılcegınız ürolojı dr var mı
Fsh e2 prolaktin tsh hormonlara bakılmalı ama ultrasyondan bakılan en garanti cunkı bu degerler degısken olabılıyormuş dönem dönem üst kısımda dosyaya ekledım herseyı tup bebekten önce yapılması gereken testler onları yaptırın ve bnce öyle baslayıb tüp bebege tabı doktorlarınız bunları demiştır ama bazen pıhtı genetık bı kac dusukten sonra ıstenılıyor bnce rısk almayınMaşallah canım orda daha pahalıymış 150 medikal karadenizde canım ya yunurta amh değerinden başka yumurtanın iyi olduğunu hangi değerden anlaşılıyor hiç bilmiyorum ben
Belki ctesı dıye okadar ucret alındı sadece aclık sekerıme baktırmamısım ona ordan baktırdım 19 tl de o tuttuFsh e2 prolaktin tsh hormonlara bakılmalı ama ultrasyondan bakılan en garanti cunkı bu degerler degısken olabılıyormuş dönem dönem üst kısımda dosyaya ekledım herseyı tup bebekten önce yapılması gereken testler onları yaptırın ve bnce öyle baslayıb tüp bebege tabı doktorlarınız bunları demiştır ama bazen pıhtı genetık bı kac dusukten sonra ıstenılıyor bnce rısk almayın
Tesekkür ederim cnm Ultrasyona bakinça görünüyor çoğunlukla demekki bende hiç yokmu acaba yumurtlama zamani gitsem doktora olsa gözükür dimi yumurta sen testleri devlettemi yaptırdın canımFsh e2 prolaktin tsh hormonlara bakılmalı ama ultrasyondan bakılan en garanti cunkı bu degerler degısken olabılıyormuş dönem dönem üst kısımda dosyaya ekledım herseyı tup bebekten önce yapılması gereken testler onları yaptırın ve bnce öyle baslayıb tüp bebege tabı doktorlarınız bunları demiştır ama bazen pıhtı genetık bı kac dusukten sonra ıstenılıyor bnce rısk almayın
Canım adetin 2. Veya 3.günü gitmen gerekiyor ve sonrasında bana bi hafta sonra tekrar gel yumurtaların buyumuşmu bakalım dedı , trabzon kaşüstü kanuni arastırma hastanesınde yaptım genetık pıhtıyı, amh tsh fsh e2 merkez kanuni numunede kadın doğumdan sıra aldım adetımın 2.veya 3.günü yaptırdım d vitamini b12 kan tam sayımı herseyıde dahılıyeden sıra alıp yaptırdım 182 yı arayın önceden sıranızın alın hersey kolaylıkla yapılıyor , siz yınede adetın 2.günü veya 3.günü amh baktırın tüp bebek merkezlerı daha dogrusu heryer ıstıyor almakta yarar var ve 21.günü adetin progestanınıza baktırın oda önemliTesekkür ederim cnm Ultrasyona bakinça görünüyor çoğunlukla demekki bende hiç yokmu acaba yumurtlama zamani gitsem doktora olsa gözükür dimi yumurta sen testleri devlettemi yaptırdın canım
Canım adetin 2. Veya 3.günü gitmen gerekiyor ve sonrasında bana bi hafta sonra tekrar gel yumurtaların buyumuşmu bakalım dedı , trabzon kaşüstü kanuni arastırma hastanesınde yaptım genetık pıhtıyı, amh tsh fsh e2 merkez kanuni numunede kadın doğumdan sıra aldım adetımın 2.veya 3.günü yaptırdım d vitamini b12 kan tam sayımı herseyıde dahılıyeden sıra alıp yaptırdım 182 yı arayın önceden sıranızın alın hersey kolaylıkla yapılıyor , siz yınede adetın 2.günü veya 3.günü amh baktırın tüp bebek merkezlerı daha dogrusu heryer ıstıyor almakta yarar var ve 21.günü adetin progestanınıza baktırın oda önemli
Bu pıhtılaşma genetik tahlilde çıktı sanırım. Öyleyse hangi gende? Bende mthfr 677 çıktı, doktor önemli değil dedi ama ben korkuyorum yine deTüp bebege baslamadan bunları muhakkak yaptırın bide insülin dırencinize baktırın
Kaşüstü 182 yı aradım tıbbı genetık ten hmn yaptılar ne şstıyorsanız verıyolar
Heterozigot bu arada benimki.Bu pıhtılaşma genetik tahlilde çıktı sanırım. Öyleyse hangi gende? Bende mthfr 677 çıktı, doktor önemli değil dedi ama ben korkuyorum yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?