alttaki testlerıde yaptırınHeterozigot bu arada benimki. Benimki de bu sekılde genetıktekı dr bunlar cok önemli degıl önemli olan üst kısımdakıler dedı ama ben kadın doğum dr sordum şuan corasprın 100 daha sonra iğne vercez dedı yanı tedbir almak gerekıyor ama sızınkı turk kadınlarının çogunda oluyormuş çok önemsemıyor doktorlar ama bnce ıyı bir kadın dogumcuya tekrar sorun hatta bnım bu iki testım pıhtılı olunca proteın c ve protein s baktırdım s sınırda oldugu için dr aspırın vermiş olabılır sizde onlara baktırjn
Bana fakültede genetik bölümde sadece o 4 gene baktılar. Ben şimdi o tahlillerle beraber kaşüstü genetik bölümüne mi gideyim? Bu protein c yi falan yine genetik bölümde mi baktılar. Bu arada tahliller kaç günde çıktı. Fakültede 5 haftada çıkmıştı. Ben şimdi tedaviye de başladım. Geç kalmaktan korkuyorum:/alttaki testlerıde yaptırın
Bir de benim sadece 1 tane düşüğüm var bu testler için fakültede 3 düşükten önce bakmıyoruz demişlerdi. Kaşüstünde öyle bir şey var mı?alttaki testlerıde yaptırın
Ben genetik pıhtı için tıbbı genetık kaşüstune gıttım doktor benı hematoloji bölümüne yönlendırdı orda listeyı gosterdım herseyı verdıler yalnız sızınki cok korkulacak gıbı degıl bnce tabı bn bılemem sonuclar 20 25 gune cıktı , siz baska kadın dr tekrar sorun ısterseniz mesela bana tüp bebek merkezı bebegı yerlestırcemiz zaman iğne yada coraspırın vercez demiştiBana fakültede genetik bölümde sadece o 4 gene baktılar. Ben şimdi o tahlillerle beraber kaşüstü genetik bölümüne mi gideyim? Bu protein c yi falan yine genetik bölümde mi baktılar. Bu arada tahliller kaç günde çıktı. Fakültede 5 haftada çıkmıştı. Ben şimdi tedaviye de başladım. Geç kalmaktan korkuyorum:/
Hayır bnım boş gebeliğim vardı hatta verdıler bır dusuge de verırler tıbbı genetık saıd beyden sıra alın cok iyi biri tüp bebek tedavım var düşüğüm oldu bu testlerı istıyorum dıyinBir de benim sadece 1 tane düşüğüm var bu testler için fakültede 3 düşükten önce bakmıyoruz demişlerdi. Kaşüstünde öyle bir şey var mı?
Bana medicalde doktor bunun için bi şey yapmaya gerek yok dedi muhtemelen bi sıkıntı yoktur ama risk almak da istemiyorum. Tüp bebek olunca insan her şeyden korkuyor. Çok teşekkür ederim bilgilendirme için.Ben genetik pıhtı için tıbbı genetık kaşüstune gıttım doktor benı hematoloji bölümüne yönlendırdı orda listeyı gosterdım herseyı verdıler yalnız sızınki cok korkulacak gıbı degıl bnce tabı bn bılemem sonuclar 20 25 gune cıktı , siz baska kadın dr tekrar sorun ısterseniz mesela bana tüp bebek merkezı bebegı yerlestırcemiz zaman iğne yada coraspırın vercez demişti
Tamam çok teşekkür ederimHayır bnım boş gebeliğim vardı hatta verdıler bır dusuge de verırler tıbbı genetık saıd beyden sıra alın cok iyi biri tüp bebek tedavım var düşüğüm oldu bu testlerı istıyorum dıyin
Ben henüz iyi ya da kötü bi yorum yapamadım sanki:/ ama başlamayı düşünüyorsanız pazartesi erkenden arayın belki yarına yer vardır:/Kızlar bu gün hasta oldum Salı gitmeyi düşünüyorum başlamak için sizce geç mi olur.Bir de memnun musunuz üçüncü defa yaptırınca artık korkuyorum.
benim tahlillerim temiz çıktı çok şükür cnm.tedaviyi devam ediyorumCanım Bende gittim ilk gittim bana amh verdim sonra adet zamanı gel dedi hiçbisi demedi sonra amh 1 hafta sonra çıktı sonucum adet oldum hormon testide yaptı aciklamayı ozaman yaptı tüp bebek dedi amh düşük dedi senin amh hemen çıktımı degeriniz kac acaba ben paradan dolayı ara verdim mecbur
Arkadaşlar ben de bugün başladım tedaviye daha önce hiç hormon almamıştım ilk defa alıyorum. Hasan Bey e gidiyorum. Bana gonal f ve menegon yazdı iki iğne kullanacağım. Normalde de 2 tane mi oluyo yoksa benim rezervim düşük diye mi böyle başladı? Bilginiz var mı?
[/QUOT
ben tek iğneyle başladım.normali nasıl bilmiyorum
Bence Elif hanımda çektir anestezi olmadan çekiyor Makinesi yeni çok iyiymiş öyle duydum.Arkadaslar benimde hsg şarda cekilmisti.sol tupumde hidrosalpunks vardi.bir cok dojtora gosterdin bende sonuclarimi.sonuclarimi yorumlayan doktorlardan iki tanesi iyi bi cekim olmadigini soyledi.burdaki bir kac arkadasta ayni yorumu yapunca acaba dedim bende.hatta son dojtorum ultrasonda tuplerinde hic bi problem yok ben bu tupleri bosu bosuna almam dedi.neye guvencegimi sasirdim.bidahakine medikalde cektircem.sara 300 mü 400 mü ne vermistik.medikal 600 cekiyoz dedi.belki daha net bi cekimdir
Nasıl gidiyor tedavin canım kaç günde bir çağırıyor bende yarın başlamayı düşünüyorum.yumurta sayına baktı mı.Çok sordum kusura bakma.benim tahlillerim temiz çıktı çok şükür cnm.tedaviyi devam ediyorum
Ben tüp bebek denemedım ama ufuk hocayı çok önerıyolar sız unıversıtede hangı doktora tedavı oldunuzmerhaba bende de çikolata kisti var farabide 2 tüp bebek denedik olmadı bu kez medicalpark ufuk yılmaz da denemeye karar verdik. tedvi olan arkadaşlar nasıl iyi mi dr tedavi yöntemi nasıl acaba?
1 denemeyi süleyman güvenle 2ci denememi eşi seda güvenle denedim.Ben tüp bebek denemedım ama ufuk hocayı çok önerıyolar sız unıversıtede hangı doktora tedavı oldunuz
Seda hanımı sevemedım çok hızlı gecıyor herseyı para odaklı geldi bana biraz1 denemeyi süleyman güvenle 2ci denememi eşi seda güvenle denedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?