Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

alttaki testlerıde yaptırın

Eklentiler

• IMG_4597.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_4723.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 50
alttaki testlerıde yaptırın
Bana fakültede genetik bölümde sadece o 4 gene baktılar. Ben şimdi o tahlillerle beraber kaşüstü genetik bölümüne mi gideyim? Bu protein c yi falan yine genetik bölümde mi baktılar. Bu arada tahliller kaç günde çıktı. Fakültede 5 haftada çıkmıştı. Ben şimdi tedaviye de başladım. Geç kalmaktan korkuyorum:/

Ben genetik pıhtı için tıbbı genetık kaşüstune gıttım doktor benı hematoloji bölümüne yönlendırdı orda listeyı gosterdım herseyı verdıler yalnız sızınki cok korkulacak gıbı degıl bnce tabı bn bılemem sonuclar 20 25 gune cıktı , siz baska kadın dr tekrar sorun ısterseniz mesela bana tüp bebek merkezı bebegı yerlestırcemiz zaman iğne yada coraspırın vercez demişti

Eklentiler

• IMG_4831.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 63
Bir de benim sadece 1 tane düşüğüm var bu testler için fakültede 3 düşükten önce bakmıyoruz demişlerdi. Kaşüstünde öyle bir şey var mı?
Hayır bnım boş gebeliğim vardı hatta verdıler bır dusuge de verırler tıbbı genetık saıd beyden sıra alın cok iyi biri tüp bebek tedavım var düşüğüm oldu bu testlerı istıyorum dıyin

Bana medicalde doktor bunun için bi şey yapmaya gerek yok dedi muhtemelen bi sıkıntı yoktur ama risk almak da istemiyorum. Tüp bebek olunca insan her şeyden korkuyor. Çok teşekkür ederim bilgilendirme için.

Kızlar bu gün hasta oldum Salı gitmeyi düşünüyorum başlamak için sizce geç mi olur.Bir de memnun musunuz üçüncü defa yaptırınca artık korkuyorum.

Kızlar bu gün hasta oldum Salı gitmeyi düşünüyorum başlamak için sizce geç mi olur.Bir de memnun musunuz üçüncü defa yaptırınca artık korkuyorum.
Ben henüz iyi ya da kötü bi yorum yapamadım sanki:/ ama başlamayı düşünüyorsanız pazartesi erkenden arayın belki yarına yer vardır:/

Arkadaslar benimde hsg şarda cekilmisti.sol tupumde hidrosalpunks vardi.bir cok dojtora gosterdin bende sonuclarimi.sonuclarimi yorumlayan doktorlardan iki tanesi iyi bi cekim olmadigini soyledi.burdaki bir kac arkadasta ayni yorumu yapunca acaba dedim bende.hatta son dojtorum ultrasonda tuplerinde hic bi problem yok ben bu tupleri bosu bosuna almam dedi.neye guvencegimi sasirdim.bidahakine medikalde cektircem.sara 300 mü 400 mü ne vermistik.medikal 600 cekiyoz dedi.belki daha net bi cekimdir

benim tahlillerim temiz çıktı çok şükür cnm.tedaviyi devam ediyorum

Bence Elif hanımda çektir anestezi olmadan çekiyor Makinesi yeni çok iyiymiş öyle duydum.

Sizinki hangi doktor? Sadece is gonal f kullanıyorsunuz sanırım, kaç dozla başladı?

Sizden alıntılamayı unuttum sanırım sizin hangi doktordu? Gonal f kullandınız galiba sadece, kaç dozla başladı?

merhaba bende de çikolata kisti var farabide 2 tüp bebek denedik olmadı bu kez medicalpark ufuk yılmaz da denemeye karar verdik. tedvi olan arkadaşlar nasıl iyi mi dr tedavi yöntemi nasıl acaba?

merhaba bende de çikolata kisti var farabide 2 tüp bebek denedik olmadı bu kez medicalpark ufuk yılmaz da denemeye karar verdik. tedvi olan arkadaşlar nasıl iyi mi dr tedavi yöntemi nasıl acaba?
Ben tüp bebek denemedım ama ufuk hocayı çok önerıyolar sız unıversıtede hangı doktora tedavı oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…