Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Nasıl gidiyor tedavin canım kaç günde bir çağırıyor bende yarın başlamayı düşünüyorum.yumurta sayına baktı mı.Çok sordum kusura bakma.
benim tedavim güzel gidiyor şükür.iki günde bir çağirıyor.yumurtaları sayı olarak sormadım ama fazla bile var dedi şükür.cumartesi yumurta toplama işlemi yapılack.

benim tedavim güzel gidiyor şükür.iki günde bir çağirıyor.yumurtaları sayı olarak sormadım ama fazla bile var dedi şükür.cumartesi yumurta toplama işlemi yapılack.
Hadi inşallah güzel haberler alırsın bir şey kalmamış cumartesiye bende önümüzdeki aya erteledim.Bir şey soracağım canım ya ilaçlar be kadar tuttu şu ana kadar.

Seda hanımı sevemedım çok hızlı gecıyor herseyı para odaklı geldi bana biraz
banada yeterli gelmedi bilgi açısından yanılıyorumdur belki bilmiyorum. Seda hocada eşi Süleymn hocada evet paraya düşkünlerdir biz süleyman hocanın özel muayanesine gittik meydanda 400tl muayane ücreti istedi ve tüp bebek içinde 15-20 bin tl istedi o yüzden vazgeçtim. en iyisi ufuk bey dediler bakalım pazartesi randevu aldım gideceğim.

Hayırlısı olsun ve bebişinizi kucağınıza Almayı nasıp etsın Rabbim inşAllah

Teşekkürler, hepinizin kadınlar gününü kutluyorum ben de. Benim tedavim iyi gidiyordu fakat bugün doktor bi yumurtamın vaktinden önce geliştiğini, diğerlerinden çok büyük oldğunu söyledi. Yarın da bakıp ona göre bir yol çizeceğiz, belki de iptal olur tedavi bilmiyorum. Diğerlerinde durum nasıl?

Ben başlamadım bu ay 5 yumurtam vardı geçen ay daha çoktu bir daha ki ay düşünüyorum ama tabi nasip gene aynı olabilir önemli olan sayıdan ziyade kalite tabi.

Ben başlamadım bu ay 5 yumurtam vardı geçen ay daha çoktu bir daha ki ay düşünüyorum ama tabi nasip gene aynı olabilir önemli olan sayıdan ziyade kalite tabi.
Sizin amh kaçtı? Benim ymrta sayım zaten az bi tanesi de çok önden gidince iptal olur belki. Yarın belli olacak.

Benimki Hasan Tahsin, benim fsh 7 çıktı ama yumurta sayısı az maalesef 4 tane ancak büyüdü. Sizin doktor kim?
Bende daha önce Hasan Tahsin’e iki defa yaptırdım ikincide yumurtam az olunca havuz yapalım dedi ama ben istemedim.Aslında yapsaydım keşke.Bu defa düşünüyorum havuz yaptırmayı bana bir de pgt dedi.İkinci transferde 5. Gün çok iyi kaliteydi ama kimyasal oldu ondan herhalde.

Ben de Hasan Bey'de başladım ama bana havuzdan bahsetmedi hiç. Benim de aklıma gelmedi açıkçası. Yumurta dondurmayı sordum, onu yapmaya gerek yok zaten az dedi.

Ben de Hasan Bey'de başladım ama bana havuzdan bahsetmedi hiç. Benim de aklıma gelmedi açıkçası. Yumurta dondurmayı sordum, onu yapmaya gerek yok zaten az dedi.
Bence yumurtan az ise havuz yaptır derim.Şöyle ki senin ilk tedavin daha belki o yüzden havuz demedi sana benim 3. Tedavi olduğu için önerdi bir de eğer sağlıklı embriyolar olursa 5. Gün pgt yaptıralım dedi.Ama belki senin kaliteli olur diye dememiştir.

Yumurta sayım yaşıma göre çok az ve bi tanesi önden gidiyor şu anda. Dr demeyince benim de aklıma gelmedi havuz işi. Sizin yumurtalar kaç mm olunca toplandı hatırlıyor musunuz?

Yumurta sayım yaşıma göre çok az ve bi tanesi önden gidiyor şu anda. Dr demeyince benim de aklıma gelmedi havuz işi. Sizin yumurtalar kaç mm olunca toplandı hatırlıyor musunuz?
İnan çok hatırlamıyorum ama daha geçmedi eğer yumurta az olursa havuz yapmak istediğinizi söylersiniz.

İnan çok hatırlamıyorum ama daha geçmedi eğer yumurta az olursa havuz yapmak istediğinizi söylersiniz.
Yumurta şimdiden çok az. 4 tane var ama biri çok küçük diğerlerine yetişemez. Bi tanesi de önden gidiyor. Yani maximum 3 tane çıkacak gibi. Bakalım olmazsa salı günü teklif ederim doktora.

Yumurta şimdiden çok az. 4 tane var ama biri çok küçük diğerlerine yetişemez. Bi tanesi de önden gidiyor. Yani maximum 3 tane çıkacak gibi. Bakalım olmazsa salı günü teklif ederim doktora.
Bence öneride bulun bence şansın daha çok artar ve her ay yumurta sayısı da kalitesi de değişiyor.Mesela benim tüp negatiften sonraki ay 8 yumurtam vardı burda bir doktora gidip baktırmıştım.Zaten ilaçların etkisi de geçmemiştir ondan fazla olabilir demişti.

Tamam bunu danışayım bakalım, çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…