Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Canım ya ınş güzel sonuçlar alırsın rabbim yardımcın olsun yunurta rezervim az di dimi senin gelismeside güzel naptın cnm ne dedi doktor

Canım ya ınş güzel sonuçlar alırsın rabbim yardımcın olsun yunurta rezervim az di dimi senin gelismeside güzel naptın cnm ne dedi doktor
Allah razı olsun, teşekkür ederim Rezervin çok düşük dolayısıyla başarı şansın da daha az dedi. Eşimde de sorun var. Benim yumrtam normalde de gelişip çatlıyor ama rezervin az olması tüp bebek için olumsuz bir durum maalesef

Arı sütü bal tarçın çörekotu kullanmanı tavsiye ederim canım. Yumurta kalitesini artırıyor. Tedavi sürecinde de kullanabilirsin. Kaliteli plduktan sonra 1 yumurta bile yeter. İnşallah güzel sonuçlar alırsın.

Clife macun yedim biraz, polen de arada yedim. Ama olmazsa bi sonrakinde arı sütü deneyeceğim mutlaka. Bizde iki taraflı sorun olduğu için zor görünüyor ama Allah bilir tabi. Siz ne durumdasınız transferiniz için uygun zamanı bekliyordunuz?

Benimde düşük ben daha hiç başlamadım tüp bebeğe napcam bakalım rabbim yardım etsin hepimize ne dedi doktor şimdi tedaviye devam dimi güzel düşün canım

Haala bekliyorum canım. Belki gelecek adetimle başlarım. Rahim kalınlığı yeterli olmuyor başka bir ilaç kullanıcam demişti Hasan bey. Bu arada bekleme serecinde ben de clife kullanayım dedim. Sen ne için kullanmıştın faydasını gördün mü acaba? Sitesindeki yorumlara bakılırsa fayda görmeyen yok

Benimde düşük ben daha hiç başlamadım tüp bebeğe napcam bakalım rabbim yardım etsin hepimize ne dedi doktor şimdi tedaviye devam dimi güzel düşün canım
Şimdi devam ediyoruz ama toplama günü bile bile iptal edebiliriz beklediğimiz gibi olmazsa dedi. Bizim eşimin de değerleri düşük o yüzden işimiz biraz zor ama bakalım Rabbim ne nasip edecek

Şimdi devam ediyoruz ama toplama günü bile bile iptal edebiliriz beklediğimiz gibi olmazsa dedi. Bizim eşimin de değerleri düşük o yüzden işimiz biraz zor ama bakalım Rabbim ne nasip edecek
Canım ya Rabbim yardımcın olsun .Rabbim en güzel hayırlısını nasip etsin inşallah.

C life bende alçam evet sitede masallah herkes hamile

Ben yumurta kalitesi için kullandım ama pek düzenli kullanmadım. 2 kere düzensiz kullandım onda da adetlerimin arası çok kısaldı, 1 hafta erken oldum. Tedavi sürecinde de birkaç kez yedim ama dr kullanma deyince bıraktım.

Evet bence de clife tedavi süresinde kullanılmaz. Nolur nolmaz hormon dengesini deüiştirebilir ilaçlarla. Ama arı sütünde öyle bişey yok. Kullanabilirsin. Eşim de kullanıyor bu sene hiç hasta bile olmadı. Normalde de kullanıyorum ben de. Yumurta kalitesini etkilediğine inanıyırım. Sonuçta onu yiyen arılar kraliçe olup sadece yumurtluyorhasan bey mi doktorun? Memnun kaldın mı

Arı sütünü mutlaka deneyeceğim eşimle beraber. Doktorum Hasan Bey, kendisinden bilgi ve tecrübe anlamında memnun kaldım ama bi tık daha samimi olabilirdi sanki. Bir de hastane çok yoğun o da beni biraz bunalttı açıkçası.

Haklısın katılıyorum heosine. Ancak sen aklına takılan her şeyi sor. Sabırla cevaplıyor anlatıyor. Sen sormazsan rutin muayene çık gel. Bazı aylarda daha da yoğun oluyor. Sonu güzel olsun da geçer hepsi inşallah.

Ben 1 kere muayeneye gitmiştim geçen yıl bi de şimdi tüp bebeğe başladık. Başka gitmedim ama öncekinde bu kadar insan yoktu. Şaşırdım yani kalabalığa. Siz hem Ufuk Bey hem Hasan Bey de mi denediniz? Öyleyse hangisini tercih edersiniz?

Canım ari sutu hangisini kullaniyosun bende ibrahim saracoglunun sitesinde gördüm güvenilir diye ordan alim diyorum hangi marka önerirsin acaba arı sütüyle C life kullanılır mi

Evet. İkisinde de denemiş oldum. Bilgi be tecrübe bakımından aynı gibiler. Ancak iletişim yönünden kesinlikle Hasan bey derim. Ufuk bey çok müdahale ettirmiyor ve iletişime çok açık değil bence. Ya da bana öyle geldi. Çünkü tam tersini söyleyenler de var.

Canım ari sutu hangisini kullaniyosun bende ibrahim saracoglunun sitesinde gördüm güvenilir diye ordan alim diyorum hangi marka önerirsin acaba arı sütüyle C life kullanılır mi
Ben arı sütü aksu vital kullanıyorum. Eğriçayır iyi diyenleri de çok duydum. Tavsiyem arıcılarda satılan etiketsizlerden alma. Tarihi önemli çünkü. Ama etiketli ve tarihlilerden alabilirsin. Bir de dil altından kullan. Yemekten 15 dk önce. En etkili o şekilde olıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…