- 22 Kasım 2015
- 596
- 835
- 103
- 40
Ben arı sütü aksu vital kullanıyorum. Eğriçayır iyi diyenleri de çok duydum. Tavsiyem arıcılarda satılan etiketsizlerden alma. Tarihi önemli çünkü. Ama etiketli ve tarihlilerden alabilirsin. Bir de dil altından kullan. Yemekten 15 dk önce. En etkili o şekilde olıyormuş.
[/QUOAllah razı olsun canım,Sen hangi siteden aldın canım
Allah razı olsun sen hangi siteden aldın canımBen arı sütü aksu vital kullanıyorum. Eğriçayır iyi diyenleri de çok duydum. Tavsiyem arıcılarda satılan etiketsizlerden alma. Tarihi önemli çünkü. Ama etiketli ve tarihlilerden alabilirsin. Bir de dil altından kullan. Yemekten 15 dk önce. En etkili o şekilde olıyormuş.
Netten mi aldiniz aktarda oluyormuBen arı sütü aksu vital kullanıyorum. Eğriçayır iyi diyenleri de çok duydum. Tavsiyem arıcılarda satılan etiketsizlerden alma. Tarihi önemli çünkü. Ama etiketli ve tarihlilerden alabilirsin. Bir de dil altından kullan. Yemekten 15 dk önce. En etkili o şekilde olıyormuş.
aksu vitalde ucretı nekadar acaba ben egrıcayırdan arısutupolen bal karısımı aldımBen arı sütü aksu vital kullanıyorum. Eğriçayır iyi diyenleri de çok duydum. Tavsiyem arıcılarda satılan etiketsizlerden alma. Tarihi önemli çünkü. Ama etiketli ve tarihlilerden alabilirsin. Bir de dil altından kullan. Yemekten 15 dk önce. En etkili o şekilde olıyormuş.
Aksu vitalin sitesinden alabilirsin. Hepsiburadada var. Eğiriçayır hiç kullanmadım. Karışım değil ben arı sütünü ayrı kullandım.aksu vitalde ucretı nekadar acaba ben egrıcayırdan arısutupolen bal karısımı aldım
Tablet olarak mı yoksaAksu vitalin sitesinden alabilirsin. Hepsiburadada var. Eğiriçayır hiç kullanmadım. Karışım değil ben arı sütünü ayrı kullandım.
bu mu acaba bu degılse foto atarmısınızAksu vitalin sitesinden alabilirsin. Hepsiburadada var. Eğiriçayır hiç kullanmadım. Karışım değil ben arı sütünü ayrı kullandım.
1 denemeyi süleyman güvenle 2ci denememi eşi seda güvenle denedim.
Evet canım. Şifa olsun inşallah.bu mu acaba bu degılse foto atarmısınız
Amin inşAllah ama bu sadece 20 gram sıze kac gun gıttı buEvet canım. Şifa olsun inşallah.
Ne yaptın canım sen toplandı mı yumurtalar.Ben yumurta kalitesi için kullandım ama pek düzenli kullanmadım. 2 kere düzensiz kullandım onda da adetlerimin arası çok kısaldı, 1 hafta erken oldum. Tedavi sürecinde de birkaç kez yedim ama dr kullanma deyince bıraktım.
Toplandı ve 2 embriyo oluştu :/ zaten 4 tane toplanmıştıNe yaptın canım sen toplandı mı yumurtalar.
İyi işte bence sayı değil kalite önemli gerçekten benimde 6 toplanmıştı ama bir tanesi 5. Güne gitmişti.Olmadı o başkaToplandı ve 2 embriyo oluştu :/ zaten 4 tane toplanmıştı
Mikroçip yaptırdık çünkü eşimin değerlerinde ciddi anlamda sıkıntı çıktı bu sfer. Morfoloji ve ileri hız 0 çıktı. 5.güne bekletmeyecekler hemen transfer olacakmış embryo az oldğu için. Sizin embryoların gelişimleri kaçıncı gün durdu?İyi işte bence sayı değil kalite önemli gerçekten benimde 6 toplanmıştı ama bir tanesi 5. Güne gitmişti.Olmadı o başka.Kaçıncı günleri bugün.Birde mikroçip yaptırdınız mı.
Valla gün söyleyemicem canım çünkü eşim de kullanıyor. Çok düzenli alamıyorum bu aralar. Clife ballı macuna başladım. Arı sütünü de aklıma geldikçe alıyorum. Bakalım hepsi ayrı bir umut işte.Amin inşAllah ama bu sadece 20 gram sıze kac gun gıttı bu
Benim ilkinde 3. gün hemen koydular.İkincide 5.gün koydular ama ikiside tutmadı.Nasip hiç belli olmaz .Benimde eşimde ileri hız 0 morfoloji 0 Bende rezerv az bakalım ne olacak üçüncü defa olunca umutlar azalıyor tabi.Mikroçip yaptırdık çünkü eşimin değerlerinde ciddi anlamda sıkıntı çıktı bu sfer. Morfoloji ve ileri hız 0 çıktı. 5.güne bekletmeyecekler hemen transfer olacakmış embryo az oldğu için. Sizin embryoların gelişimleri kaçıncı gün durdu?
Aslında ben şeyi merak ediyorum yani 3. Günden sonra gelişimlerinin durma ihtimali nedir? 3.güne gelip 5.güne gidemeyen çok oluyo mu?Benim ilkinde 3. gün hemen koydular.İkincide 5.gün koydular ama ikiside tutmadı.Nasip hiç belli olmaz .Benimde eşimde ileri hız 0 morfoloji 0 Bende rezerv az bakalım ne olacak üçüncü defa olunca umutlar azalıyor tabi.
Bildiğim kadarıyla 3. günden sonra sperm kaynaklı problemler oluyor.yani embriyo çoksa bekleyip 5. Güne gidiyorlar ama azsa bekletip riske atmıyorlar.Senin hangi gün toplandı yumurtalar.Bekleyecekler mi.Aslında ben şeyi merak ediyorum yani 3. Günden sonra gelişimlerinin durma ihtimali nedir? 3.güne gelip 5.güne gidemeyen çok oluyo mu?
Salı toplandı, bugün transfer var dediler. Şaşırdım biraz hızlı oldu sanki :/ ama embryo az işte riske atmak istemiyorlar. Böyle de olmayacaksa boşu boşuna 2 hafta bekleyeceğim. Dışarıda kalsaydı keşke :/Bildiğim kadarıyla 3. günden sonra sperm kaynaklı problemler oluyor.yani embriyo çoksa bekleyip 5. Güne gidiyorlar ama azsa bekletip riske atmıyorlar.Senin hangi gün toplandı yumurtalar.Bekleyecekler mi.
Öyle söyleme. Sonuçta laboratuvar ne kadar iyi olursa olsun yapay bir ortam. Orda tutunamayan gelişmeyen embriyo anne rahminde gelişebilir. Denemeden bilemezsin.Salı toplandı, bugün transfer var dediler. Şaşırdım biraz hızlı oldu sanki :/ ama embryo az işte riske atmak istemiyorlar. Böyle de olmayacaksa boşu boşuna 2 hafta bekleyeceğim. Dışarıda kalsaydı keşke :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?