Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Allah razı olsun sen hangi siteden aldın canım

Netten mi aldiniz aktarda oluyormu

aksu vitalde ucretı nekadar acaba ben egrıcayırdan arısutupolen bal karısımı aldım

Ne yaptın canım sen toplandı mı yumurtalar.

İyi işte bence sayı değil kalite önemli gerçekten benimde 6 toplanmıştı ama bir tanesi 5. Güne gitmişti.Olmadı o başka .Kaçıncı günleri bugün.Birde mikroçip yaptırdınız mı.
Mikroçip yaptırdık çünkü eşimin değerlerinde ciddi anlamda sıkıntı çıktı bu sfer. Morfoloji ve ileri hız 0 çıktı. 5.güne bekletmeyecekler hemen transfer olacakmış embryo az oldğu için. Sizin embryoların gelişimleri kaçıncı gün durdu?

Benim ilkinde 3. gün hemen koydular.İkincide 5.gün koydular ama ikiside tutmadı.Nasip hiç belli olmaz .Benimde eşimde ileri hız 0 morfoloji 0 Bende rezerv az bakalım ne olacak üçüncü defa olunca umutlar azalıyor tabi.

Aslında ben şeyi merak ediyorum yani 3. Günden sonra gelişimlerinin durma ihtimali nedir? 3.güne gelip 5.güne gidemeyen çok oluyo mu?

Aslında ben şeyi merak ediyorum yani 3. Günden sonra gelişimlerinin durma ihtimali nedir? 3.güne gelip 5.güne gidemeyen çok oluyo mu?
Bildiğim kadarıyla 3. günden sonra sperm kaynaklı problemler oluyor.yani embriyo çoksa bekleyip 5. Güne gidiyorlar ama azsa bekletip riske atmıyorlar.Senin hangi gün toplandı yumurtalar.Bekleyecekler mi.

Bildiğim kadarıyla 3. günden sonra sperm kaynaklı problemler oluyor.yani embriyo çoksa bekleyip 5. Güne gidiyorlar ama azsa bekletip riske atmıyorlar.Senin hangi gün toplandı yumurtalar.Bekleyecekler mi.
Salı toplandı, bugün transfer var dediler. Şaşırdım biraz hızlı oldu sanki :/ ama embryo az işte riske atmak istemiyorlar. Böyle de olmayacaksa boşu boşuna 2 hafta bekleyeceğim. Dışarıda kalsaydı keşke :/

Öyle söyleme. Sonuçta laboratuvar ne kadar iyi olursa olsun yapay bir ortam. Orda tutunamayan gelişmeyen embriyo anne rahminde gelişebilir. Denemeden bilemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…