Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Bence de olumsuz olma az diye bekletmediler 3. gün koyuyorlar yani bu iş kısmet işi umutsuz olma.

Evet embriyolog da aynı şeyi söyledi ama ne bileyim işte:/ İnşallah tek seferde hayrlsıyla biter bu iş:/
Ay hadi hayırlısı canım gözün aydın rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah,hangi ilaçları kullandın canım yazabilirmisin bende hesaplım kapataslak ne kadar tutar başlasam zor değildi dimi ilaç kullandın yan etkisi falan olmadı dimikusura bakma canım herşeyi merak ediyor insan ya

Allah razı olsun, sağolun. Ben raporlu oldğum için ilaçlar çok uyguna geldi. 750 tuttu. Her gün iğne olmak meşakkatli bi şey tabi, bir de benim canım çok tatlı o yüzden zorlandım biraz ama çok da değil yani. Ben yaptrdysam herkes yaptırabilir:) yumurta toplamadan transfere kadar kullanılan prednol diye bi ilaç var. Benim midemi çok rahatsız etti daha sonra mide koruyucu aldım. Onun dşında farkettiğim bi yan etksi olmadı. Tedavi boyunca çok gergin ve sinirliydim, iğnelerden mi psikolojik mi onu bilmiyorum ama

Ilaclarin isimleri neydi kaç kutu kullandın. Trasfer oldun mu canım zor bi süreç tabiki rabbim nasip etsin inşallah duamdasin hepimize rabbim emeklerini boşa çıkarmasın insallah

Ilaclarin isimleri neydi kaç kutu kullandın. Trasfer oldun mu canım zor bi süreç tabiki rabbim nasip etsin inşallah duamdasin hepimize rabbim emeklerini boşa çıkarmasın insallah
Ben ilk başta gonal f ve menogon ile başladım. 6.gün cetrotide eklendi. Yani 2 iğne olurken sonraran 3 e çıktı. En son gün de ovitrelle yaptık. Toplamda 3 kutu gonal f, 2 kutu menogon. 5 kutu cetrotide kullanmış oldum. Ama bunlar hastanın durumuna göre değişir. Doktorun verdiği doza göre daha fazla ya da az kullanabilirsiniz. Bu arada transferim oldu evet:)

Ay oldu mu ne heycanlı bi durum içime doğdu ınş güzel olcak ya haftaya belli olcak mı dikkat et cnm Rabbim nasip etsin inşallah

Ay oldu mu ne heycanlı bi durum içime doğdu ınş güzel olcak ya haftaya belli olcak mı dikkat et cnm Rabbim nasip etsin inşallah
Daha yeni transfer oldu 11 gün var. Açıkçası olmayacağını düşünüyorum ben ama yine de rahatım yani. İğne süreci çok daha stresli olmştu benim için

Bence olumsuz düşünme hiç beklemezsin olur.Olacak kesin dersin olmaz bu dediğim gibi tamamen kısmet.Allahım inşallah yüzünü güldürür.

Daha yeni transfer oldu 11 gün var. Açıkçası olmayacağını düşünüyorum ben ama yine de rahatım yani. İğne süreci çok daha stresli olmştu benim için
Canım öyle düşünme inşallah güzel olcak rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah

Inşallah Siz ne düşünüyorsunuz, tedaviye başlamak için bi zaman düşündünüz mü?
Ufuk beye gittim ama şuan para sıkıntım var biriktiriyorum sonra başlıcam bende ameliyat sorunuda çıktı cikolata kıstım var 8 cm ve sol tüpümde sıvı var onun için doktor yumurtanı toplicam dondurucam sonra ameliyat Sonra trasfer dedi Öyle değilde maliyet arttı ya

Siizn de amh düşük diye hatrlıyorm. Muhakkak rapor çıkarın madem bekleyeceksiniz o ara raporu halledin bence

@mormaufuk beye gittim benim amh 0.25 cıktı mı bana
Siizn de amh düşük diye hatrlıyorm. Muhakkak rapor çıkarın madem bekleyeceksiniz o ara raporu halledin bence
Rapor bi tek ilaçları karşılıyor sanirim siz ne kadar ödediniz hastaneye
Ben ufuk beye gittim amh değerime baktı 0.25 bana dediki menapoza az kalmışsın dedi çok üzüldüm hastasına insan morel verir ya

Aynen Hasan Bey de bana öyle dedi. Ben o moral bozukluğuyla tedaviye çok kötü başladım. Sırf olsun bitsin diye başladım, ileride pişman olmamak için başladım. Ama doktorlar da gerçeği söylemek zorunda bi yandan. Hastane raporsuz 7 bin, rapor olunca 4500 oluyo. Biz mikroçip de yaptrnca 6 bin ödedik

Öylede soylenmezki ama ya senin kaçtı değerin ama bak yumurta oluştu daha once tup bebek denedin mi ilacla beraber 7 bin sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…