- 26 Aralık 2016
- 443
- 424
- 103
- 43
Bence doktor doğruyu söylemeli ki geç kalınmasın ya oyalasaydı.Amh düşük peki adetliyken yumurta sayınıza baktırdınız mı belki yumurta vardır.Ben hiç baktırmadım mesela.Bi de kisti aldırmadan yapın tüp bebeği çünkü rezerv azalabiliyormuş.Rapor çıkartıp devlette de yaptırabilirsiniz bence.Bir arkadaşımda aynı durumda amh düşük yumurta az ve kisti var o farabide bir doktor var onunla başlayacak rapor çıkarttı.Yumurtaları toplatıp havuz yaptıracak.Allahım inşallah sizin de isteyen herkesinde dualarını kabul eder de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize.Öylede soylenmezki ama ya senin kaçtı değerin ama bak yumurta oluştu daha once tup bebek denedin mi ilacla beraber 7 bin sanirim
2017 de baktırdım ben 1.5 tu o zaman amh. 2018 Temmuz da 0.8 çıktı. Yumrta oluştu ama yaşıma göre çok az. 4 yumurta toplandı 3 üne işlem yapıldı. İlk tedavim bu. İlaçlar ve bazı tahlilleri ekleyince 7500 gibi bi şey oldu. Trabzon da oturuyorsanz, gidiş geliş sorunuz yoksa rapor deneyin bence. Zaten amh dolayısıyla hemen çıkar size.Öylede soylenmezki ama ya senin kaçtı değerin ama bak yumurta oluştu daha once tup bebek denedin mi ilacla beraber 7 bin sanirim
Bence doktor doğruyu söylemeli ki geç kalınmasın ya oyalasaydı.Amh düşük peki adetliyken yumurta sayınıza baktırdınız mı belki yumurta vardır.Ben hiç baktırmadım mesela.Bi de kisti aldırmadan yapın tüp bebeği çünkü rezerv azalabiliyormuş.Rapor çıkartıp devlette de yaptırabilirsiniz bence.Bir arkadaşımda aynı durumda amh düşük yumurta az ve kisti var o farabide bir doktor var onunla başlayacak rapor çıkarttı.Yumurtaları toplatıp havuz yaptıracak.Allahım inşallah sizin de isteyen herkesinde dualarını kabul eder de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize.
[/QUOTadetliylen yumurtasayısı nasıl oluyor hiç bilmiyorum amin rabbim dualarımızı kabul etsinsiz naptınız tedaviyi
Farabi de hangi hangi dr ile başlayacak biliyo musunuzBence doktor doğruyu söylemeli ki geç kalınmasın ya oyalasaydı.Amh düşük peki adetliyken yumurta sayınıza baktırdınız mı belki yumurta vardır.Ben hiç baktırmadım mesela.Bi de kisti aldırmadan yapın tüp bebeği çünkü rezerv azalabiliyormuş.Rapor çıkartıp devlette de yaptırabilirsiniz bence.Bir arkadaşımda aynı durumda amh düşük yumurta az ve kisti var o farabide bir doktor var onunla başlayacak rapor çıkarttı.Yumurtaları toplatıp havuz yaptıracak.Allahım inşallah sizin de isteyen herkesinde dualarını kabul eder de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize
Cavit bey diye biriydi galiba hem tüp bebek hem iyi bir cerrahmış.Kist için Ufuk bey ona göndermişti o da almayalım yumurtalığa zarar veririz dedi.onunla başlayacakmış.Farabi de hangi hangi dr ile başlayacak biliyo musunuz
Raporlu 4.5 sa 2.5 ilaç parası ozaman bana 3 bin hastane 4 bin ilaçlar diye söylemişlerdi raporda ilaçta 1 ay süresi var diye duymuştum da rapor sadece ilaçlarında fayda etti dimiRaporsuz 7 bin hastane. 6 ay süresi var
Hastaneye normalde ödemen gereken ücret 7 bin ama rapor olursa 4500 ödüyorsun. İlaç parası ayrı. Benim raporlu 750 tuttu raprorsuz ne kadar tutar bilmiyorum. Tedaviye başladktan sonra 1 ay süresi var sanırım ama başlamazsan süre 6 ay.Raporlu 4.5 sa 2.5 ilaç parası ozaman bana 3 bin hastane 4 bin ilaçlar diye söylemişlerdi raporda ilaçta 1 ay süresi var diye duymuştum da rapor sadece ilaçlarında fayda etti dimi
Nerede oturuyorsun canım? Ameliyatını devlette yaptırabilirsin. Her dediklerini yapacaz diye bi kaide yok. Neticede orası özel hastane . Ne kadar fiyat verdi ameliyat için?Ufuk beye gittim ama şuan para sıkıntım var biriktiriyorum sonra başlıcam bende ameliyat sorunuda çıktı cikolata kıstım var 8 cm ve sol tüpümde sıvı var onun için doktor yumurtanı toplicam dondurucam sonra ameliyat Sonra trasfer dedi Öyle değilde maliyet arttı ya
Tarzı o. Herhalde beklentiyi düşük tutup negatif olması durumında sorumluluk almak mı istemiyor. Yoksa zaten çok stresli bu süreçte zaten tonlarca yük altında kalan bir kadına neden böyle yaklaşıyor anlam veremiyorum. Bana da hiç umutlu konuşmamıştı. Süreç boyunca hep olmayacak dedim durdum kendime. Belki de ondan olmadı ilk denememde. Sen kafanı takma canım.@mormaufuk beye gittim benim amh 0.25 cıktı mı bana
Rapor bi tek ilaçları karşılıyor sanirim siz ne kadar ödediniz hastaneye
Ben ufuk beye gittim amh değerime baktı 0.25 bana dediki menapoza az kalmışsın dedi çok üzüldüm hastasına insan morel verir ya
Hayır cnm hastaneye ödeme fiyatı 3 bin 4 bin ilaç tutar dedi ayrı dondurma ücreti de 2 bin bana öyle demişlerdi anlamadım raporlu neden 4.5 alıyorlarHastaneye normalde ödemen gereken ücret 7 bin ama rapor olursa 4500 ödüyorsun. İlaç parası ayrı. Benim raporlu 750 tuttu raprorsuz ne kadar tutar bilmiyorum. Tedaviye başladktan sonra 1 ay süresi var sanırım ama başlamazsan süre 6 ay.
Sen Ufuk beyde tüp bebekmi yaptırdın bende valla çok elektrik almadim ufuk beye sırf bilgisi var diye gitcem doğrusu menepoz demesi yanlis baska anlatabilirdi bence sonuçta herşeyi rabbim nasip etcekTarzı o. Herhalde beklentiyi düşük tutup negatif olması durumında sorumluluk almak mı istemiyor. Yoksa zaten çok stresli bu süreçte zaten tonlarca yük altında kalan bir kadına neden böyle yaklaşıyor anlam veremiyorum. Bana da hiç umutlu konuşmamıştı. Süreç boyunca hep olmayacak dedim durdum kendime. Belki de ondan olmadı ilk denememde. Sen kafanı takma canım.
Devlette ama nasıl yaptiricam doktor yaparmı öyle Ameliyat için fiyat sormadım ama 3 bin vardır kesin bidaha trasfer ayrı ücret aman ya valla zor herşey bu benim 3. Ameliyatım olcakNerede oturuyorsun canım? Ameliyatını devlette yaptırabilirsin. Her dediklerini yapacaz diye bi kaide yok. Neticede orası özel hastane . Ne kadar fiyat verdi ameliyat için?
Evet önceki yıl ufuk beyde yaptırmıştım. İlk görüşmeden itibaren yaklaşımından hoşlanmamıştım. Ancak çok iyi diyen de var. Yaklaşım konusunda Hasan beyden daha memnunum diyebilirim.Sen Ufuk beyde tüp bebekmi yaptırdın bende valla çok elektrik almadim ufuk beye sırf bilgisi var diye gitcem doğrusu menepoz demesi yanlis baska anlatabilirdi bence sonuçta herşeyi rabbim nasip etcek
Yapar neden yapmasın. Ben rizede oturuyorum çok bilmiyorum devletteki doktorları. Bence dene. Açıkçası devletteki doktorlar bana daha inandırıcı geliyor niyeyse.Devlette ama nasıl yaptiricam doktor yaparmı öyle Ameliyat için fiyat sormadım ama 3 bin vardır kesin bidaha trasfer ayrı ücret aman ya valla zor herşey bu benim 3. Ameliyatım olcak
Transferin 5.gününden selam yolluyorum size :) hiçbir şey hissetmiyorum bu arada.Kızlar Napiyosunuz nasılsınız
Rahim kalınlığı kaçtı acaba tarnsferde söyledi mi doktorunuz?Transferin 5.gününden selam yolluyorum size :) hiçbir şey hissetmiyorum bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?