Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Bende adeti bekliyorum başlamak için ayın sonunu bulacak sanırım.Bu arada ilaçları araştırıyorum daha ucuza nerden alabilirim diye.Malum bana çok ilaç lazım.

Arkadaslar merhaba.bende ufuk beye muayene oldum kisa bi sure once ancak morallerimi yerle bir etti.acikcasi mesleki bilgiside benim kafami cok karistirdi.illaki hastasi olan memnun kalan tedavisi devam eden vardir o yuzden cok ayrinti vermicem.ben ktu de tup bebek yaptircam.para biriktirme asamasindayiz su an.rapor sartlari uymuyor cunku.hepimize allah yardim etsin arkadaskar

Ben de bi daha yaptırsam Medikal de yaptırmam galiba. Sizin sıkıntınız neydi, neden rapor çıkaramadınz?

Ben de bi daha yaptırsam Medikal de yaptırmam galiba. Sizin sıkıntınız neydi, neden rapor çıkaramadınz?
Benim tuplerimde problem var.ufuk bey hic bi sekilde hamile kalamicagimi soyledi.hemen ameliyat ardindan tup bebek dedi.oysa ktü deki hocam tuplerin iyi durumda hatta once bi asilama bile denenebilir diyo.medikal gibi ozel hastaneler hastayi dinlemeden hemen tup bebek diyo.buda acikcasi para icinmi diye kafami kurcalamiyo digil.hatta farabiyle medikal ayni fiyata geliyo.ben yinede medikali dusunmuyorum.uc yil sarti bize uymadi icin raporda cikartamiyoruz

Bizim de 3 yıl olmadı henüz ama benim amh değerim düşük oldğu için rapor çıktı. Bu arada rahim filmini nerede çektirdiniz

Bizim de 3 yıl olmadı henüz ama benim amh değerim düşük oldğu için rapor çıktı. Bu arada rahim filmini nerede çektirdiniz
İlk şarda cektirmistim ancak doktorlar iyi bi cekin degil diye bi daha cektirmemi istemislerdi bende anestezi ile cekim oldugu icin medikale cekildim.zaten hsg icin gittim ufuk beyede

İlk şarda cektirmistim ancak doktorlar iyi bi cekin degil diye bi daha cektirmemi istemislerdi bende anestezi ile cekim oldugu icin medikale cekildim.zaten hsg icin gittim ufuk beyede
Ben de şar da çektirdim bana da iyi çekilmemiş dediler o yüzden sordum size. Peki iki hastane arasnda çekimlerde fark oldu mu

Ben de şar da çektirdim bana da iyi çekilmemiş dediler o yüzden sordum size. Peki iki hastane arasnda çekimlerde fark oldu mu
Evet oldu cnm.sarda sadece iki resim almislar benden.medikalde alti acidan vardi.dolayisiyla medikalin daha iyidi.ve sarda benim sag tupumde hidropik gorunum var demislerdi.yani sivi birikmesi.ama medikalde iki tuptende gecis var fakat soldan daha kolay gecis gozlendi yaziyo.yani sarda cekilende sagdan gecis yokken medikalde en azindan zorda olsa gecis oldugunu öğrendik.buna ragmen ufuk hoca ameliyat dedi.halbuki fakultedeki hocam ameliyatlik durum degil dedi.boyle iste tatlim

Bence sıvı birikmesi varsa başka doktora da gözük derim canım.Çünkü sıvı varsa tüp bebeğin tutmasını da engeller.Sonra bütün emekler boşa gider Allah korusun.

Bence sıvı birikmesi varsa başka doktora da gözük derim canım.Çünkü sıvı varsa tüp bebeğin tutmasını da engeller.Sonra bütün emekler boşa gider Allah korusun.
O kadar cok doktora gozuktumki o yuzden artik beynim ambole oldu.sardaki cekime gore tabi dojtorlar sivi va diyolardi ama bibyandanda cok sagkikli bi cekim degil diyolardi.o yuzden yeniden cektirdim onda cikmadi.hoş sivinin bebegin tutunmasini engellemeside kanitlanmis bi bilgi degilmis.o kadar cok makale okudumki o kadar cok dojtora gidip o kadar cok kendim arastirdimki yari uzman oldum.tup ameliyati halledilip tup bebege baslanmali tabikide ama bu ameliyatin dezavantajida var yumurta rezervini azaltabiliyo.o yuzden ameliyat hem iyi hemde zarari var iyi karar verilip olmak gerekiyo

Benim de şarda bi tanesi kapalı çıktı ama biri açık oldğu için ameliyat olmaz dediler. Şar ın filmleri genelde böyle çıkıyor dediler. Her halükarda tüp bebek yaptıracağımız için tekrar çektirmedim ben ama olumsuz sonuçlanırsa düzgün bir yerde tekrar çektirmek istiyorum. Maddi manevi zor bir süreç inşallah daha fazla yorulmadan hayırlısıyla kavuşuruz evlatlarımıza

Amin cnm.hic yaptirdinmi tup bebek.bendebilk yaptircagim icin dedigin gibi maddi anlamda luksumuz olmadigi icin bidaha cektirdim hsg yi

Amin cnm.hic yaptirdinmi tup bebek.bendebilk yaptircagim icin dedigin gibi maddi anlamda luksumuz olmadigi icin bidaha cektirdim hsg yi
Evet yaptırdım medikalde, test günümü bekliyorum şimdi. Tüp bebeği etkilemez tüplerin kapalı olması dediler o yüzden tekrarlamadım hsg yi. Bu arada bizim de ilk denememiz.

Haklısın canım İnan benim 4 yıl oldu neler neler gördüm yaşadım.Ama artık çok yıprandım tüp bebekten başka yol yok gibi bende dışgebelikten tüpümün biri hasarlı eşimde de sorun olunca tüp bebek yaptık tabi ki onunda bir garantisi yok olmadı maalesef.Şimdi benimde rezerv azaldı bakalım hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…