İlk çocuğunuz tedavi ile mi oldu? Bunu neden sordum hemen söyleyeyim, acaba erkeklerde başta sorun yokken sonradan oluyo mu, onu merak ettiğim için?Haklısın canım İnan benim 4 yıl oldu neler neler gördüm yaşadım.Ama artık çok yıprandım tüp bebekten başka yol yok gibi bende dışgebelikten tüpümün biri hasarlı eşimde de sorun olunca tüp bebek yaptık tabi ki onunda bir garantisi yok olmadı maalesef.Şimdi benimde rezerv azaldı bakalım hayırlısı artık.
Yok ilk çocuğum ilk düşündüğüm ay oldu kendiliğinden.Ama oğlum 4 yaşındayken ikinciyi istedik yine ilk Aydan hamile kaldım ve kabus yaşadım kese görünmedi ve dış gebelik teşhisi ki değerlerim hep artıyordu normalde.Çok zor günlerdi iki defa iğne oldum düşmedi en sonra acil ameliyat oldum tüpüm patlamasın diye.6 ay korunun dedi doktor bıraktığım ay yine hamile kaldım bu defa kimyasal oldu.Ondan sonra olmadı daha 1 yıl git gel sonunda doktor bir de eşine bakalım dedi Bingöllü.Sperm var ama hız ve morfoloji 0.Bunu öğreneli 3 yıl oldu ne kürler vitaminler ameliyat hepsini denedik ama tık YÖK.Bazen diyorum galiba olmayacak ama bir yanımda henüz yaşın çok geçmeden uğraş diyor.uzun oldu kusura bakmayın.İlk çocuğunuz tedavi ile mi oldu? Bunu neden sordum hemen söyleyeyim, acaba erkeklerde başta sorun yokken sonradan oluyo mu, onu merak ettiğim için?
Estağfurullah, böyle açıklayıcı olması daha iyi oldu bence. Çok sıkıntı yaşamışsınız, geçmiş olsun. Allah bi daha göstermesin böyle şeyleri. Morfoloji ve hıza rağmen bu kadar kolay hamile kalmanız da ilginç. Belki de o zamanlar bu kadar düşük değildi morfoloji:/ İnsan içinden çıkamıyor düşündükçeYok ilk çocuğum ilk düşündüğüm ay oldu kendiliğinden.Ama oğlum 4 yaşındayken ikinciyi istedik yine ilk Aydan hamile kaldım ve kabus yaşadım kese görünmedi ve dış gebelik teşhisi ki değerlerim hep artıyordu normalde.Çok zor günlerdi iki defa iğne oldum düşmedi en sonra acil ameliyat oldum tüpüm patlamasın diye.6 ay korunun dedi doktor bıraktığım ay yine hamile kaldım bu defa kimyasal oldu.Ondan sonra olmadı daha 1 yıl git gel sonunda doktor bir de eşine bakalım dedi Bingöllü.Sperm var ama hız ve morfoloji 0.Bunu öğreneli 3 yıl oldu ne kürler vitaminler ameliyat hepsini denedik ama tık YÖK.Bazen diyorum galiba olmayacak ama bir yanımda henüz yaşın çok geçmeden uğraş diyor.uzun oldu kusura bakmayın.
Aynen diyorum ki demek o zaman bir problem yoktu.Şimdi de olmuyor.Siz test gününden önce test yapmayı düşünmüyor musunuz.Estağfurullah, böyle açıklayıcı olması daha iyi oldu bence. Çok sıkıntı yaşamışsınız, geçmiş olsun. Allah bi daha göstermesin böyle şeyleri. Morfoloji ve hıza rağmen bu kadar kolay hamile kalmanız da ilginç. Belki de o zamanlar bu kadar düşük değildi morfoloji:/ İnsan içinden çıkamıyor düşündükçe
Kan tahlili değil de idrar testi yaparım mutlakaAynen diyorum ki demek o zaman bir problem yoktu.Şimdi de olmuyor.Siz test gününden önce test yapmayı düşünmüyor musunuz.
Bence de inşallah güzel haberler alırsınız.Kan tahlili değil de idrar testi yaparım mutlakao da en erken pazartesi çıkar herhalde:/
Cuma günü 3.gün embriyosu transfer edildi. Cumartesi pazar yapsam çıkar mı acabaBence de inşallah güzel haberler alırsınız.
Bence Pazar çıkar çünkü 9. Gün.Cuma günü 3.gün embriyosu transfer edildi. Cumartesi pazar yapsam çıkar mı acaba
O zaman ilk denemeyi pazar günü yapayım, olmazsa çarşambaya kadar devam :)Bence Pazar çıkar çünkü 9. Gün.
İnşallah ilk denemede görürsün çift çizgiyi.O zaman ilk denemeyi pazar günü yapayım, olmazsa çarşambaya kadar devam :)
İnşallah hayırlısıylaİnşallah ilk denemede görürsün çift çizgiyi.
bende gittim 2 hfta oluyor benide hayal kırıklığına uğrattı çikolata kisti ile alakalı bilgisi 0000 bu sebepten gidecek olanlara tavsiyem gitmeyin.Arkadaslar merhaba.bende ufuk beye muayene oldum kisa bi sure once ancak morallerimi yerle bir etti.acikcasi mesleki bilgiside benim kafami cok karistirdi.illaki hastasi olan memnun kalan tedavisi devam eden vardir o yuzden cok ayrinti vermicem.ben ktu de tup bebek yaptircam.para biriktirme asamasindayiz su an.rapor sartlari uymuyor cunku.hepimize allah yardim etsin arkadaskar
Fallop tüplerle ilgilide bilgiside tartişilir bencebende gittim 2 hfta oluyor benide hayal kırıklığına uğrattı çikolata kisti ile alakalı bilgisi 0000 bu sebepten gidecek olanlara tavsiyem gitmeyin.
zor vakalardan bi haberler malesefben tercihimi bahçeciden yana kullanacağım.Fallop tüplerle ilgilide bilgiside tartişilir bence
inşallah pişman olmam medikalde yaptırdığıma:/zor vakalardan bi haberler malesefben tercihimi bahçeciden yana kullanacağım.
sizin sorun nedirinşallah pişman olmam medikalde yaptırdığıma:/
Bizim başta eşimle alakalıydı morfoloji ve hız. Ama zamanla benm de rezervim azaldı. Çok az yumurta toplandı. Çift taraflı sorun yanisizin sorun nedir
havuz yapılabliyor sanırım orada onu deneyebilirsiniz böylelikle fazla yumurta elde edilmiş olur. umarım buradn güzel haberlerinizi alırızBizim başta eşimle alakalıydı morfoloji ve hız. Ama zamanla benm de rezervim azaldı. Çok az yumurta toplandı. Çift taraflı sorun yani
Hasan Bey bana ondan hiç bahsetmedi daha sonra forumda okudum ama biraz geç kaldık onun için. Yumurta dondurmayı sordum, zaten yumurta az gerek yok dedi. İnşallah hepimiz hayrlı haberlerimizi paylaşırız burada.havuz yapılabliyor sanırım orada onu deneyebilirsiniz böylelikle fazla yumurta elde edilmiş olur. umarım buradn güzel haberlerinizi alırız
anladım siz içinizi ferah tutun zaten başlamışsınız tedaviye güzel düşünün güzel olsun.Hasan Bey bana ondan hiç bahsetmedi daha sonra forumda okudum ama biraz geç kaldık onun için. Yumurta dondurmayı sordum, zaten yumurta az gerek yok dedi. İnşallah hepimiz hayrlı haberlerimizi paylaşırız burada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?