Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

İlk çocuğunuz tedavi ile mi oldu? Bunu neden sordum hemen söyleyeyim, acaba erkeklerde başta sorun yokken sonradan oluyo mu, onu merak ettiğim için?

İlk çocuğunuz tedavi ile mi oldu? Bunu neden sordum hemen söyleyeyim, acaba erkeklerde başta sorun yokken sonradan oluyo mu, onu merak ettiğim için?
Yok ilk çocuğum ilk düşündüğüm ay oldu kendiliğinden.Ama oğlum 4 yaşındayken ikinciyi istedik yine ilk Aydan hamile kaldım ve kabus yaşadım kese görünmedi ve dış gebelik teşhisi ki değerlerim hep artıyordu normalde.Çok zor günlerdi iki defa iğne oldum düşmedi en sonra acil ameliyat oldum tüpüm patlamasın diye.6 ay korunun dedi doktor bıraktığım ay yine hamile kaldım bu defa kimyasal oldu.Ondan sonra olmadı daha 1 yıl git gel sonunda doktor bir de eşine bakalım dedi Bingöllü.Sperm var ama hız ve morfoloji 0.Bunu öğreneli 3 yıl oldu ne kürler vitaminler ameliyat hepsini denedik ama tık YÖK.Bazen diyorum galiba olmayacak ama bir yanımda henüz yaşın çok geçmeden uğraş diyor.uzun oldu kusura bakmayın.

Estağfurullah, böyle açıklayıcı olması daha iyi oldu bence. Çok sıkıntı yaşamışsınız, geçmiş olsun. Allah bi daha göstermesin böyle şeyleri. Morfoloji ve hıza rağmen bu kadar kolay hamile kalmanız da ilginç. Belki de o zamanlar bu kadar düşük değildi morfoloji:/ İnsan içinden çıkamıyor düşündükçe

Aynen diyorum ki demek o zaman bir problem yoktu.Şimdi de olmuyor.Siz test gününden önce test yapmayı düşünmüyor musunuz.

bende gittim 2 hfta oluyor benide hayal kırıklığına uğrattı çikolata kisti ile alakalı bilgisi 0000 bu sebepten gidecek olanlara tavsiyem gitmeyin.

havuz yapılabliyor sanırım orada onu deneyebilirsiniz böylelikle fazla yumurta elde edilmiş olur. umarım buradn güzel haberlerinizi alırız
Hasan Bey bana ondan hiç bahsetmedi daha sonra forumda okudum ama biraz geç kaldık onun için. Yumurta dondurmayı sordum, zaten yumurta az gerek yok dedi. İnşallah hepimiz hayrlı haberlerimizi paylaşırız burada.

Hasan Bey bana ondan hiç bahsetmedi daha sonra forumda okudum ama biraz geç kaldık onun için. Yumurta dondurmayı sordum, zaten yumurta az gerek yok dedi. İnşallah hepimiz hayrlı haberlerimizi paylaşırız burada.
anladım siz içinizi ferah tutun zaten başlamışsınız tedaviye güzel düşünün güzel olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…