Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Cok uzuldum yemin ederim ama hayirlisi buymus demek gerekiyor belki de...en azindan dondurulmus embriyolar var o kadar ilac kullanmak zorunda kalmayacaksin bu taraftan bakmak lazim..insallah gelecek gunler guzellikler getirir sana...

Cok uzuldum yemin ederim ama hayirlisi buymus demek gerekiyor belki de...en azindan dondurulmus embriyolar var o kadar ilac kullanmak zorunda kalmayacaksin bu taraftan bakmak lazim..insallah gelecek gunler guzellikler getirir sana...

hcg kaç olmalıymış bir kaç gün sonra yukselme falan olmaz mıymış?

hcg kaç olmalıymış bir kaç gün sonra yukselme falan olmaz mıymış?

5 den yukarı olmalıymış.clinarta sordum testi tekrarlamaya gerek yokmuş. 11. gün için düşük bi değer zaten adet ağrılarım başladı ama dediğin gibi donmuşlarla daha kolay olacak. iğneler falan ne yalan söyleyeyim biraz da rahatladım özellikle progesteron iğneleri bittiği için...bi de hareketlerimi çok kısıtlamışım herhalde acayip özgür hissediyorum kendimi.ekimde tekrar gideceğim bakalım herşeyin hayırlısı..Bayrak sende artık sen güzel haberler ver biraz teselli olsun bana...

Bana progesteron ignesi vermedi doktor suan sadece jel ve hap kullaniyorum acaba igne de kullanmam gerekiyor mu doktor yazmadi ama...
Vardir bunda da bi hayir diyecek yapacak bisey yok bundan sonrasi guzel olur insallah senin icin

Bana progesteron ignesi vermedi doktor suan sadece jel ve hap kullaniyorum acaba igne de kullanmam gerekiyor mu doktor yazmadi ama...
Vardir bunda da bi hayir diyecek yapacak bisey yok bundan sonrasi guzel olur insallah senin icin

progesteron iğnesi vermemesi çok daha iyi bence ben her akşam kalktım iğneye gittim acılar çektim sonuç ortada... Bir dahaki sefere bende hap ya da jel isteyeceğim.Ekimi sabırsızlıkla bekliyorum tekrar tedaviye başlayacağım hepimiz için herşey iyi olsun.Umut olduktan sonra üzülmeye gerek yok rabbim en uygun zamanı biliyor beklerim ben biraz daha...Senin nasıl gidiyor belirti falan var mı gerçi belirtilere çok takılmayın kendinizi dinlemeyin diyorlar ama insanın elinde değil:) Güzel haberlerini bekliyorum..

İnsallah hayirlisiysa guzel haber verebilirim.belirti derken ara da bir sag kasigima agri giriyo gibi oluyo,birde goguslerim sertlesti agriyo degince belirti midir bilmiyorum ama lekelenmem falan olmadi hic tutunma kanamasi dediklerinden olmak zorunda mi onu bilmiyorum
Biz istiyoruz ama hayirli degilse Rabbim nasip etmiyor iste... Clinart o igneyi hep veriyor sanirim arkadasim yaptirmisti orda o da kullandi.
İnsallah Rabbim bu sefer yolunda gitmesini nasip eder isinin.. kucagimiza bebislerimizi alip miss kokularini icimize cekebiliriz bizde insallah
Allah yar ve yardimcimiz olsun....

clinartta başladım sorun çok
erkek infertilitesi bu benim 7.denemem

bütün hepsi de clinartta mı oldu tedavilerinin,hiç hamilelik olmadı mı? Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah bu son olur da bebişine kavuşursun inşallah

Lekelenme herkeste olmuyor.Ne bileyim içime iyi şeyler doğuyor inşallah hamilesindir sanki bana öyle geldi:) bende ne göğüs ağrısı ne kasık ağrısı oldu belirti falan değilde içgüdü mü diyorlar nedir içim bomboş gibiydi manevi olarak hissetmemiştim zaten.Az kaldı senin test sonucuna bende sabırsızlandım şimdi :) 5 gün sonra görmeyeyim seni burda git hamileler bölümüne yaz git burdan git hadi bakiiim bende peşinden gelirim sonra :))

clinartta başladım sorun çok
erkek infertilitesi bu benim 7.denemem
Geçmiş olsun tüpçü arkadaşım ben de clinartta tedavi görüyorum şafak bey izinli bu ay kenan bey mi doktorun? 7 denemen de clinartta mı yapıldı?

Agzından bal damliyor ne guzel insallahh olur hamilelik Rabbim nasip eder gunler gecmiyor sanki bi yanim pazartesi test yaptir diyo bi tarafim hayir bekle 12.gunu diyo bekliycem ama beklemeliyim...
Rabbim tum isteyenlere nasip etsin icinde de sana,bana insallah.. Dualarimdasin tanimasam da seni o kadar icimde ki yasadiklarin anlatamam...
Bakalim o bolume gecebilecek miyiz? Eger gecersemde takip edicem burayi cok merak ediyorum cunku..bu arada clinart akcaabata tasinacak sanirim binasi yapildi belki de subesidir emin degilim

En zor kısmının beklemek olduğunu söylemiştim :)) 3.gün embriyosu senin 12 gün bekle erkenden test yapma bence yanıltabilir seni...11 ine bişey kalmadı dualarım seninle.. olacak inşallah bebeğin...
Clinartın taşınması konusunda bi bilgim yoktu gidince sorarım benim donmuşları götürmesinler de bi yere:))

Bekliycem zaten en dogrusu beklemek sanirim
Sitesinde de yaziyo clinartin en yakin zamanda yeni yerimizde falan diye tasinirlarsa senin donmuslarda gelecek mecbur :)))
Hadi bakalim beklemeye devam safak 11eylul...

Bekliycem zaten en dogrusu beklemek sanirim
Sitesinde de yaziyo clinartin en yakin zamanda yeni yerimizde falan diye tasinirlarsa senin donmuslarda gelecek mecbur :)))
Hadi bakalim beklemeye devam safak 11eylul...

üleeeaan benim bebekleri sarsmasalar barii Allahım ya nerden çıktı bu taşınma şimdi tam zamanını buldular:)) kendini çok dinleme tamam mı kafanı dağıt başka şeylerle ilgilen kafayı çok takarsan stres olursun ben stres yaptım bak ne oldu sakın! stres yok!

Sabah işbaşı zatenn iyiydi aslinda evde olmak baslarda zaman gecmiyordu ama tatil azalinca kiymetli oldu ) okul baslayinca dusunmeye vaktim kalmayacak yrn aglayan,bagiran cocuklarla vakit gececek sanirim. Ne kadar dusunmek istemesem de olmuyor aklimin bi yerinde duruyor pattt diye geliveriyor sonrasinda...
Neyse Rabbim neylerse guzel eyler hakkimizda hayirlisi...

Burda iyi bakariz senin donmus bebislerine merak etme sen :))))

Ne güzel walla işin :)) Bıcır bıcır çocuklarla vakit nasıl da güzel geçer...iyi işler o zaman sana:)

Ne güzel walla işin :)) Bıcır bıcır çocuklarla vakit nasıl da güzel geçer...iyi işler o zaman sana:)

İşim güzel ama her sene yeni baştan almak çok zor ilk 1 ay geçmek bilmiyor ama sonrası hem eğlenceli,hem de güzel :))) Sen ne iş yapıyordun?

İşim güzel ama her sene yeni baştan almak çok zor ilk 1 ay geçmek bilmiyor ama sonrası hem eğlenceli,hem de güzel :))) Sen ne iş yapıyordun?
eeeee her mesleğin bir cilvesi var en azından seninkiler 1 aya düzeliyo benimkiler mesela laftan anlamıyolar oram acıyo buram acıyo diyemiyolar :) öle melül melül yüzüme bakıyolar :)) veterinerim ben he he... dana falan kovalıyom ben aşı için küpe için o da eğlenceli olmuyo değil hani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…