eeeee her mesleğin bir cilvesi var en azından seninkiler 1 aya düzeliyo benimkiler mesela laftan anlamıyolar oram acıyo buram acıyo diyemiyolar :) öle melül melül yüzüme bakıyolar :)) veterinerim ben he he... dana falan kovalıyom ben aşı için küpe için o da eğlenceli olmuyo değil hani :)
Geçmiş olsun tüpçü arkadaşım ben de clinartta tedavi görüyorum şafak bey izinli bu ay kenan bey mi doktorun? 7 denemen de clinartta mı yapıldıyok arkadaşım ilk iki denemem clinart
3-4-5 tıp fakültesi 6 clinart 7 .cide bu ay yine clinarta başladım
İnşallah bu defa yüzün güler. çok zor bi süreç ben bir seferde yıldığımı hissediyorum.Sen bana umut oldun walla ne kadar güçlüsün.Ağrısı sızısı değil de umutlanıp sonrasında üzülmek en ağır gelenGeçmiş olsun tüpçü arkadaşım ben de clinartta tedavi görüyorum şafak bey izinli bu ay kenan bey mi doktorun? 7 denemen de clinartta mı yapıldıyok arkadaşım ilk iki denemem clinart
3-4-5 tıp fakültesi 6 clinart 7 .cide bu ay yine clinarta başladımbebeğimi kucağıma alayım da herşeye katlanırım diyorum ama ah şu duygusallık bırakmıyor yakamı...
İnşallah bu defa yüzün güler. çok zor bi süreç ben bir seferde yıldığımı hissediyorum.Sen bana umut oldun walla ne kadar güçlüsün.Ağrısı sızısı değil de umutlanıp sonrasında üzülmek en ağır gelenbebeğimi kucağıma alayım da herşeye katlanırım diyorum ama ah şu duygusallık bırakmıyor yakamı...
alıştım artık ne yapayım.hemde öyle ağrılar çekiyorum ki ohss komplikasyonu geçiriyorum.vucucum delik deşik.her seferinde bu son diyorum.yine kendimi tüp bebek merkezlerinde buluyorum.sizin problem neydi.inşallah sizinde olur
alıştım artık ne yapayım.hemde öyle ağrılar çekiyorum ki ohss komplikasyonu geçiriyorum.vucucum delik deşik.her seferinde bu son diyorum.yine kendimi tüp bebek merkezlerinde buluyorum.sizin problem neydi.inşallah sizinde olur
Benim de en çok korktuğum ohssSeni çok iyi anlıyorum inşallah bu son olur da bebeğine kavuşursun... bizde sorun pko ve varikosel bende ekim ayında donmuşlarımla denemek istiyorum tekrardan bakalım hayırlısı hepimiz için..
gmlsctnf ne yaptın canım? Test yaptın mı?
Sakın moralini bozma değerlerin katlanırsa boşuna stres yapıp zarar verirsin bebeğine şu an hamileymiş gibi düşün nolur... tutunur inşallah bebeğin sana dua edeceğim senin için...
Benim de en çok korktuğum ohssSeni çok iyi anlıyorum inşallah bu son olur da bebeğine kavuşursun... bizde sorun pko ve varikosel bende ekim ayında donmuşlarımla denemek istiyorum tekrardan bakalım hayırlısı hepimiz için..
bende dondurulmuş embriyo kullanıyorum.cumartesi transferim var.
bende dondurulmuş embriyo kullanıyorum.cumartesi transferim var.
Dondurulmusta surec nasil isliyo tedavi ne kadar suruyor?
Sozde ikinci cocuk icin kullanacaktik dondurulanlari hayal iste daha birincisi ortada yokken ikincinin hayalini kurarsan boyle eli bos kalirsin dedi Rabbim galiba
Bu gün sanırım transferin herşey yolunda gitsin inşallah :)bende dondurulmuş embriyo kullanıyorum.cumartesi transferim var.
Öyle düşünmeDondurulmusta surec nasil isliyo tedavi ne kadar suruyor?
Sozde ikinci cocuk icin kullanacaktik dondurulanlari hayal iste daha birincisi ortada yokken ikincinin hayalini kurarsan boyle eli bos kalirsin dedi Rabbim galibaAllah evlatla sınamasın ya hayırlı değilse o evlat ya zamanı değilse... Bizim de bebeklerimiz olacak ama sağlıklı hayırlı evlatlar olacaklar inşallah ve de zamanı gelince... Ben çok inanıyorum olacağına bu gün değilse yarın...
Öyle düşünmeAllah evlatla sınamasın ya hayırlı değilse o evlat ya zamanı değilse... Bizim de bebeklerimiz olacak ama sağlıklı hayırlı evlatlar olacaklar inşallah ve de zamanı gelince... Ben çok inanıyorum olacağına bu gün değilse yarın...
İnsan sonucu görünce çok kötü oluyor hep hayırlı,sağlıklı bir evlat diye dua ettim nasip değilmişVardır Rabbim'in bir bildiği ona şüphem yok ama kötü oluyor işte insan.Bugün daha iyiyim değerim düşüyor ama hala kanamam yok onu anlamadım ben senin zamanında mı oldu kanaman?
Zamanla daha iyi olacaksın yeniden başlayacağız ve daha iyi olacak inşallah herşey... Benim kanamam da hemen olmadı adet günümü de geçmişti ben kist var diye şüphelendim ama doktora da gitmedim zaten sonrasında adet oldumİnsan sonucu görünce çok kötü oluyor hep hayırlı,sağlıklı bir evlat diye dua ettim nasip değilmişVardır Rabbim'in bir bildiği ona şüphem yok ama kötü oluyor işte insan.Bugün daha iyiyim değerim düşüyor ama hala kanamam yok onu anlamadım ben senin zamanında mı oldu kanaman?
Zamanla daha iyi olacaksın yeniden başlayacağız ve daha iyi olacak inşallah herşey... Benim kanamam da hemen olmadı adet günümü de geçmişti ben kist var diye şüphelendim ama doktora da gitmedim zaten sonrasında adet oldum
Doktor bana genetik tahlil yapalım dedi bakalım ne olacak.....Zaman her şeyin ilacı derler yoluna girecek inşallah.içimizden biri hamile kalabilseydi umut olacaktı ama nasip değilmiş demekki
Bu gün sanırım transferin herşey yolunda gitsin inşallah :)
Evet canim transferim oldu.test tarihim 26 eylul.
Doktor bana genetik tahlil yapalım dedi bakalım ne olacak.....Zaman her şeyin ilacı derler yoluna girecek inşallah.içimizden biri hamile kalabilseydi umut olacaktı ama nasip değilmiş demekki
Cok ıyı :) genetik tahlil temiz çıktığında kafanda soru kalmaz ben de dusunuyorum ama once histereskopi yaptırmam gerekiyor Allah daha buyuk dert vermesin çok sukur sağlığımız yerinde elimiz ayağımız tutuyor ve hastalığımızın tedavisi var bunları da aşarız Allahın izniyleDoktor bana genetik tahlil yapalım dedi bakalım ne olacak.....Zaman her şeyin ilacı derler yoluna girecek inşallah.içimizden biri hamile kalabilseydi umut olacaktı ama nasip değilmiş demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?