- 22 Kasım 2015
- 596
- 835
- 103
- 40
Men cnm bende ufuk beye gittim cikolata kıstı hastasıyım sol tüpüm sıvı birikimi yüzünden alındı sağda iyi değilArkadaslar merhaba.bende ufuk beye muayene oldum kisa bi sure once ancak morallerimi yerle bir etti.acikcasi mesleki bilgiside benim kafami cok karistirdi.illaki hastasi olan memnun kalan tedavisi devam eden vardir o yuzden cok ayrinti vermicem.ben ktu de tup bebek yaptircam.para biriktirme asamasindayiz su an.rapor sartlari uymuyor cunku.hepimize allah yardim etsin arkadaskar
Bende cikolata kisti hastasıyım sol tüpüm sıvı birikimi yüzünden alındı sağ tüpümde iyi değilmiş devlette yaptırmıştım keşke olmasaydım yumurta rezervim düştü sonra başka doktora gittim doktor tüp bebek dedi ama ilk önce yumurtanı dondurucam sonra sağ tüpünü sıvı yüzünden alıp sonra trasfer edicez dedi çünkü sıvıdan dolayı bebek tutulmaz dedi sonra ben bide ufuk beye gittim amh baktı 0.25 cıktı menapoza az kalmışsın dedi sinir oldum ona orda hemen tüpe başlayalım sonra ameliyat trasfer dedi aynı şeyleri söyledi size sanirim hemen ameliyat dedi açıkçası bende çok elektrik alamadım ufuk beyden napsam bilemedim yoruldum inankiArkadaslar merhaba.bende ufuk beye muayene oldum kisa bi sure once ancak morallerimi yerle bir etti.acikcasi mesleki bilgiside benim kafami cok karistirdi.illaki hastasi olan memnun kalan tedavisi devam eden vardir o yuzden cok ayrinti vermicem.ben ktu de tup bebek yaptircam.para biriktirme asamasindayiz su an.rapor sartlari uymuyor cunku.hepimize allah yardim etsin arkadaskar
Ay hayirli haberlerini bekliyoruzO zaman ilk denemeyi pazar günü yapayım, olmazsa çarşambaya kadar devam :)
Yaptın mı test canım .Hasan Bey bana ondan hiç bahsetmedi daha sonra forumda okudum ama biraz geç kaldık onun için. Yumurta dondurmayı sordum, zaten yumurta az gerek yok dedi. İnşallah hepimiz hayrlı haberlerimizi paylaşırız burada.
Hidrosalpinks yuzundenmi alindi tupun arkadasim.ondan sonra tup bebrk denedinmi hic.ben sunu merak ediyorum sivi olupta hic hamile kalabilen yokmu acaba.cunkubilimsel makaleler bu durum tup bebegin tutunmasini engeller diye kesin kanitlanmis bir durum degildir diyo.bidbende ufuk beye ameliyat yumyrta rezervini azaltiyomus dogrumu dedim yok oyle bisey senin yumurta sayin iyi defi.ha desem yapcak hemen ameliyat.acikcasi ben ameliyat taraftari degilim.yeni histereskopi oldum rahimde perdem vardi o kesildi.ktü deki doktorum tuplerini bosu bosuna almam ben senin dedi.inan bende artik kafayi yemek uzereyim.heralde bu sekilde bir kere denicem tup bebeğiMen cnm bende ufuk beye gittim cikolata kıstı hastasıyım sol tüpüm sıvı birikimi yüzünden alındı sağda iyi değil
Bende cikolata kisti hastasıyım sol tüpüm sıvı birikimi yüzünden alındı sağ tüpümde iyi değilmiş devlette yaptırmıştım keşke olmasaydım yumurta rezervim düştü sonra başka doktora gittim doktor tüp bebek dedi ama ilk önce yumurtanı dondurucam sonra sağ tüpünü sıvı yüzünden alıp sonra trasfer edicez dedi çünkü sıvıdan dolayı bebek tutulmaz dedi sonra ben bide ufuk beye gittim amh baktı 0.25 cıktı menapoza az kalmışsın dedi sinir oldum ona orda hemen tüpe başlayalım sonra ameliyat trasfer dedi aynı şeyleri söyledi size sanirim hemen ameliyat dedi açıkçası bende çok elektrik alamadım ufuk beyden napsam bilemedim yoruldum inanki
MoYaptın mı test canım .
Insallah hamilesindir mormasal.bize guzel haberler veresinYaptın mı test canım .
Dün akşam yaptm önce belli belirsiz bi şey çıktı yarım saat sonra falan hafif belirgin oldu. Gece çok su içince sabah tekrarlamadm testi ama akşama ya da yarın sabah tekrar yapacağım.Yaptın mı test canım .
Allah razı olsun, Rabbim hepimze tez zamanda hayrlsyla nasip etsinAy hayirli haberlerini bekliyoruzcanım
Hadi inşallah güzel haberdirDün akşam yaptm önce belli belirsiz bi şey çıktı yarım saat sonra falan hafif belirgin oldu. Gece çok su içince sabah tekrarlamadm testi ama akşama ya da yarın sabah tekrar yapacağım.
Ay cnm süper var bebiş geliyor yasasinDün akşam yaptm önce belli belirsiz bi şey çıktı yarım saat sonra falan hafif belirgin oldu. Gece çok su içince sabah tekrarlamadm testi ama akşama ya da yarın sabah tekrar yapacağım.
Sen Ufuk beye ilk önce yumurtami donduralim sonra ameloyat olim de bakalim ne dicekyumurta sayın kaçtı senin ben tüp bebek denedin bende para birikriricem gitcem ya ufuk beye yada hasan beye kararsizim bakalım sıvı birikiminden çocukolmuyor giresunda adada hasan bey var oda bana aynısını dedi o tüp bebek yapıyorda istanbula yolluyor onun için ona gitmiyorum yoksa kesin ona giderdim imkanın varsa bide o doktora git bakalım ne dicekHidrosalpinks yuzundenmi alindi tupun arkadasim.ondan sonra tup bebrk denedinmi hic.ben sunu merak ediyorum sivi olupta hic hamile kalabilen yokmu acaba.cunkubilimsel makaleler bu durum tup bebegin tutunmasini engeller diye kesin kanitlanmis bir durum degildir diyo.bidbende ufuk beye ameliyat yumyrta rezervini azaltiyomus dogrumu dedim yok oyle bisey senin yumurta sayin iyi defi.ha desem yapcak hemen ameliyat.acikcasi ben ameliyat taraftari degilim.yeni histereskopi oldum rahimde perdem vardi o kesildi.ktü deki doktorum tuplerini bosu bosuna almam ben senin dedi.inan bende artik kafayi yemek uzereyim.heralde bu sekilde bir kere denicem tup bebeği
Pardon yanlış yazmisim tüpdenemedimSen Ufuk beye ilk önce yumurtami donduralim sonra ameloyat olim de bakalim ne dicekyumurta sayın kaçtı senin ben tüp bebek denedin bende para birikriricem gitcem ya ufuk beye yada hasan beye kararsizim bakalım sıvı birikiminden çocukolmuyor giresunda adada hasan bey var oda bana aynısını dedi o tüp bebek yapıyorda istanbula yolluyor onun için ona gitmiyorum yoksa kesin ona giderdim imkanın varsa bide o doktora git bakalım ne dicek
Yani evet kaçıncı gün oldu bence yarın kanda bakabilirsin.Arkadaşlar akşam yine yaptm ama dünkü gibi çktı. Dün 6-7 saat gitmemştim wc ye, bugün daha kısa 3-4 saat bekledim. Pek fark yok arada o yüzden var mı yok mu bilemiyorum. Bi de hemen koyulaşmıyor yani 5 dk sonra falan aşırı silik çıkıyor, yarım saat sonra daha belirgin oluyor. Kontrol çizgisi mi yoksa gebelik mi ayırt edemiyorum. Daha önce hamile kaldğmda anında çıkmıştı ama o zaman adetimi 5 gün falan geçmişti
Bugün 9 yarın 10 olacak ama çarşambaya kadar hastaneye gidemem, test günümü beklemem lazımYani evet kaçıncı gün oldu bence yarın kanda bakabilirsin.
Hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerle dönersin.Bugün 9 yarın 10 olacak ama çarşambaya kadar hastaneye gidemem, test günümü beklemem lazım
İnşallah hayırlısıylaHadi hayırlısı inşallah güzel haberlerle dönersin.
Yalnız nasıl anladı yumurtaların kalitesiz olduğunu bakarak mıMerhabalar arkadaşlar Ufuk beyin hastasıyım bir kez aşılama denedim kimyasal gebelik oldu. Şimdi tüp bebeğe geçeceğim. Hipo hipoluyum ilaçsız adet olmuyorum. Geçen Ufuk bey yoktu regl günü hasan bey ilgilendi ve yumurtaların kalitesiz ilaç kullan olmazsa prp yapacağız dedi. Bugün sekreter aradı Ufuk bey ilaç kullanmasın gerek yok demiş. İyice kavam karıştı
İsterseniz bir de fakültede bir doktora gidin, ben gitmedim ama Cavit Kart için çok iyi diyorlar. Bir doktorun daha fikrini alıp ona göre hareket edersinizMerhabalar arkadaşlar Ufuk beyin hastasıyım bir kez aşılama denedim kimyasal gebelik oldu. Şimdi tüp bebeğe geçeceğim. Hipo hipoluyum ilaçsız adet olmuyorum. Geçen Ufuk bey yoktu regl günü hasan bey ilgilendi ve yumurtaların kalitesiz ilaç kullan olmazsa prp yapacağız dedi. Bugün sekreter aradı Ufuk bey ilaç kullanmasın gerek yok demiş. İyice kavam karıştı
Evet bakıp yumurtama adayın adayı dedi. Bir de aşılamada 2 yumurtam olduğunu gördü dosyada. O yüzden yumurta sayın az ve kalitesiz dedi. Ama bu sabah Ufuk bey selreterlere ilaçları almasın, gerek yok demiş. Ben sekreterlere prp + tüp bebek istiyorum dedim. Çok önemsemediler. Bir dahaki regl dönemde gittiğimde diyeceğim Ufuk beye. Bir ayım heba olacak ama. Bu aydan prp ye başlamak vardıYalnız nasıl anladı yumurtaların kalitesiz olduğunu bakarak mıBence başlamadan biraz vitamin kullan en az iki ay ondan sonra git.yumurta sayın nasıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?