Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

İsterseniz bir de fakültede bir doktora gidin, ben gitmedim ama Cavit Kart için çok iyi diyorlar. Bir doktorun daha fikrini alıp ona göre hareket edersiniz
O doktoru hiç duymadım. Tüp bebek alanında mı çalışıyor. Medicalpark iki doktora da iyi diyorlar ama Hasan Tahsin bey ile Ufuk bey çeliştiler. Biz şimdi nasıl güvenelim onlara puf

O doktoru hiç duymadım. Tüp bebek alanında mı çalışıyor. Medicalpark iki doktora da iyi diyorlar ama Hasan Tahsin bey ile Ufuk bey çeliştiler. Biz şimdi nasıl güvenelim onlara puf
Tüp bebek, gebelik, ameliyat her alanda çalışıyor diye biliyorum. İyi bir dr olduğunu duymuştum. İlla Cavit Kart olmasa da başka bir doktorum daha fikrini almak iyi olur diye düşünüyorum.

Tüp bebek, gebelik, ameliyat her alanda çalışıyor diye biliyorum. İyi bir dr olduğunu duymuştum. İlla Cavit Kart olmasa da başka bir doktorum daha fikrini almak iyi olur diye düşünüyorum.
Ben tüp bebek raporu almak için gitmiştim fakülteye bana kan tahlili yaptılar. Oradaki kadın doğum doktoru yumurta rezervlerin tam senin yaşında olması gereken değerde bu fırsatı kaçırma hemen tüp bebek yaptır demişti. Gerçi yumurta rezervi ile kalite farklı şeyler galiba.

Teşekkür ediyorum canım fikrin için düşüneceğim. Sen kimde yaptırdın tüp bebeği

Ben Hasan Bey e yaptırdım. Fakültede hangi doktora gitmiştiniz? Bitkisel şeyler denedinz mi yumurta kalitesi için?
Fakültede rapor almak için gelişigüzel gittim herhangi bir doktora ismini hatırlamıyorum. Canım yumurtamın kalitesiz olduğunu bilmiyordum. Hasan bey bana bir sürü ilaç verdi. Ama bu sabah Ufuk beyin sekreterleri aradı ilaçları kullanmana gerek yok dediler. Şimdi ilaçları alsam mı çok kararsızım bir ay sonra tüp bebek tedavisine başlarsam işe yarar mı

İşte o yüzden bir doktora daha sormak sizi bi nebze rahatlatır. Biz burada ne desek yanlış demiş oluruz :/ ama ben o vitaminleri kullanmadğma biraz pişman oldum. Bana da kullan demşti Hasan Bey, pahalı diye almadm keşke alsaydım dedim daha sonra.

Bugün kaçıncı gün neden başlayamıyorsunuz?Bu arada kaç yumurtanız var söylediler mi size.Ufuk beyi bekleyeceksiniz galiba.

Bugün kaçıncı gün neden başlayamıyorsunuz?Bu arada kaç yumurtanız var söylediler mi size.Ufuk beyi bekleyeceksiniz galiba.
Bugün beşinci gün artık geçti. Üçüncü gün gittim Ufuk bey üç gün yokmuş o yüzden Hasan bey baktı ve yeni bir tedaviye başlamadı kalitesiz yumurta nedeniyle. Diğer aya kaldı Hasan bey yumurtan yok aday adayı yumurta var dedi. Ama ben aşılamada kimyasal gebelik yaşadım

Doğru diyorsun canım. Hasan bey ilaçlar işe yaramazsa prp yöntemine geçeceğiz dedi fiyatı bin lira. Ben direk prp ile tüp bebeğe başlamak istiyorum madem çok iyi yöntem

Doğru diyorsun canım. Hasan bey ilaçlar işe yaramazsa prp yöntemine geçeceğiz dedi fiyatı bin lira. Ben direk prp ile tüp bebeğe başlamak istiyorum madem çok iyi yöntem
Bence de yapılabilecek her şeyi baştan yap sonra keşke şunu da yapsaydım dersin.Hatta yumurtan azsa havuz yöntemi bile yapabilirsin.

Prp ile sana garanti verecek mi bakalım? Prp birçok alanda deneyseldir kanıtlanmış bir yöntem değil. Bence sen bu aydan git konuş açıkça madem niye öyle dediniz çeliştiniz diye. Kafanda soru işaretleri ile başlama tedaviye.

Ben bu prp yöntemini bilmiyorum ama arkadaşların söyledikleri mantıklı. Yapılabilecek her şeyi önceden yapmak lazm ve başlarken soru işareti olmaması lazım. Açık açık konuşmak en güzeli.

Bence de yapılabilecek her şeyi baştan yap sonra keşke şunu da yapsaydım dersin.Hatta yumurtan azsa havuz yöntemi bile yapabilirsin.
Canım bak benden sana tavsiye eğer prp yi yumurtalıklarına yapacaksa uzak dur. Yumurtalık öyle kolayca işlem yapılacak bi yer değil. Ben rahim kalınlaşması için yaptırdım hiçbir etkisi olmadı ona bile pişmanım kaldı ki yumurtalıklara asla yaptırmam. Şimdi menapoza girmeye yakın kadınlara yapıyor yeni eni büyük merkezler. Onda bile başarı sağlayan az. Ben o kadar güvenmiyorum medicale. Kafalarına göre işlem yapıyolar bazen. Fikrim bu tabiki sen bilirsin. En azından başka doktorlara mutlaka sor derim. Kaliteli yumurta istiyosan vitaminler bitkisel kürler vs araştır derim.

Anladım canım ben de en kısa yoldan ilerlemek için hemen prp olsun istiyorum. Ama sen böyle dedin madem ilaçları alayım vitaminleri içeyim. Ya bana şu tedavi diyince zannediyorum iyi bir şey. Hiç bu açıdan düşünmemiştim çok teşekkür ediyorum. Bana yumurtalarım için ilaç ve prp öneren Hasan bey canım. Ufuk bey gerek olmadığını söylemiş sekreterlere. Ben o zaman diğer regl dönemimde Ufuk beye sorayım

teşekkür ediyorum canım. Aynen kafamda şüphe ile tedaviye başlamak istemiyorum zaten tonlarca para veriyoruz

Çok sevindim canım ya inşallah artarak devam eder Allahım yüzünü güldürür.Dün mü test yaptırdın yani 11. Gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…