- 26 Aralık 2016
- 443
- 424
- 103
- 43
Daha önceki de tüp bebek miydi?Neden düştü pıhtılaşma falan mı vardı.Daha yeni aldım test sonucunu:) şmdilik pozitif 100 ün üstünde ama 2 gün sonra tekrar bakılacak tabi. Daha önce 5 haftalık bebeğim düştüğü için ben henüz sevinemedim duruma:/ İnşallah cuma günü ikiye katlar
Yok o kendiliğinden oldu kendiliğinden düştü. Neden düştüğünü bilmiyoruz, çok küçük oldğu için kürtaja falan da gerek kalmadı. Bi şey demedi dr lar. Daha sonra yapılan testlerde bende bi gende heterozigot mutasyon çktı ama o sorun değil diyorlar. Haftaya bi dr a gidip soracağım durumu. Morfoloji problemimiz var ya ondan düşmüş olabilir diye düşünüyorum :/Daha önceki de tüp bebek miydi?Neden düştü pıhtılaşma falan mı vardı.
Morfoloji probleminde düşmez sadece hamile kalman zorlaşır.Sperm dna su bozuksa düşebilir.Ama hemen üzülme inşallah iki gün sonra daha da netleşir.Bak çok umutsuzdun ama Allah’ın nasibi inşallah sağlıkla devam eder.Yok o kendiliğinden oldu kendiliğinden düştü. Neden düştüğünü bilmiyoruz, çok küçük oldğu için kürtaja falan da gerek kalmadı. Bi şey demedi dr lar. Daha sonra yapılan testlerde bende bi gende heterozigot mutasyon çktı ama o sorun değil diyorlar. Haftaya bi dr a gidip soracağım durumu. Morfoloji problemimiz var ya ondan düşmüş olabilir diye düşünüyorum :/
Biz dna hasarı testi yaptrmadk ama sayı bizde çok iyi, hareket de bi iyi bi oluyor bi kötü. O yüzden dna hasarından şüpheleniyorum ben. O sebeple bi düşmüş olabilir. Pıhtılaşma için de bütün tahliller yapılmadı ama yapılanda ciddi bir şey çkmadı. Sağlıksız bebek düşer dediler öyle kapandı gitti. Aslında ben hala tam moda giremedim baştan beri olan negatifliğim devam ediyor. Yani illa görmek istiyorum katlandığını:/ gerçi o da yeterli değil ama o aşamayı bi geçmek istyorumMorfoloji probleminde düşmez sadece hamile kalman zorlaşır.Sperm dna su bozuksa düşebilir.Ama hemen üzülme inşallah iki gün sonra daha da netleşir.Bak çok umutsuzdun ama Allah’ın nasibi inşallah sağlıkla devam eder.
İnşallah göreceksin iki gün sonraBiz dna hasarı testi yaptrmadk ama sayı bizde çok iyi, hareket de bi iyi bi oluyor bi kötü. O yüzden dna hasarından şüpheleniyorum ben. O sebeple bi düşmüş olabilir. Pıhtılaşma için de bütün tahliller yapılmadı ama yapılanda ciddi bir şey çkmadı. Sağlıksız bebek düşer dediler öyle kapandı gitti. Aslında ben hala tam moda giremedim baştan beri olan negatifliğim devam ediyor. Yani illa görmek istiyorum katlandığını:/ gerçi o da yeterli değil ama o aşamayı bi geçmek istyorum
İnşallah hayırlısıylaİnşallah göreceksin iki gün sonra
Daha yeni aldım test sonucunu:) şmdilik pozitif 100 ün üstünde ama 2 gün sonra tekrar bakılacak tabi. Daha önce 5 haftalık bebeğim düştüğü için ben henüz sevinemedim duruma:/ İnşallah cuma günü ikiye katlar
Daha yeni aldım test sonucunu:) şmdilik pozitif 100 ün üstünde ama 2 gün sonra tekrar bakılacak tabi. Daha önce 5 haftalık bebeğim düştüğü için ben henüz sevinemedim duruma:/ İnşallah cuma günü ikiye katlar
Geçmiş olsun canım yumurta amh kaçtı acaba bencede bekle vitaminler işe yarayabilir hangi vitaminleri verdi size bana ufuk bey biesterol ve astalife vermişti pahallı ama aldımAnladım canım ben de en kısa yoldan ilerlemek için hemen prp olsun istiyorum. Ama sen böyle dedin madem ilaçları alayım vitaminleri içeyim. Ya bana şu tedavi diyince zannediyorum iyi bir şey. Hiç bu açıdan düşünmemiştim çok teşekkür ediyorum. Bana yumurtalarım için ilaç ve prp öneren Hasan bey canım. Ufuk bey gerek olmadığını söylemiş sekreterlere. Ben o zaman diğer regl dönemimde Ufuk beye sorayım
Mormasal cok sevindim cnm.insallah saglikla kucagina alirsin bebegini.hic belirti yasadinmiDaha yeni aldım test sonucunu:) şmdilik pozitif 100 ün üstünde ama 2 gün sonra tekrar bakılacak tabi. Daha önce 5 haftalık bebeğim düştüğü için ben henüz sevinemedim duruma:/ İnşallah cuma günü ikiye katlar
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. En kısa zamanda hep beraber seviniriz inşallahCanım ya çok sevindim rabbim tamamını erdirsin gözün aydın güzel haber verdin Bize
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Hiçbir belirti yaşamadım. O kadar normaldi ki her şey kesin olmadı diyodum kendi kendime. Göğüs hassasiyeti vardı sadece ama o da kullanılan ilaçlardan dolayı herkeste oluyorMormasal cok sevindim cnm.insallah saglikla kucagina alirsin bebegini.hic belirti yasadinmi
Olsun arkadasim allahtan dicez.insallah ikincisi tutcak cnmkızlar merhaba.Trabzon medical parkta ilk tüp denemem negatif sonuçlandı.Biraz üzüldüm ama toparlandım şimdi
İnşallah Rabbim daha fazla aratmadan hayırlısıyla nasip eder. Yanlış hatrlamıyorsam sizde sorun erkek kaynaklıydı. Bitkisel kürler denedniz mi tedavi öncesinde. Bir de dondurulmuş embriyonuz var mı? Bizde donduracak kadar embryo oluşmadıkızlar merhaba.Trabzon medical parkta ilk tüp denemem negatif sonuçlandı.Biraz üzüldüm ama toparlandım şimdi
Tüp bebekte başarı şansı nedir arkadaşlar? Ufuk Yılmaz medical parkta nasıl doktordur acaba? Bir kaç kişi önerdi. Maliyeti ne kadar tutuyor bide medical parkta tüp bebek tedavisinin yardımcı olabilir misiniz
ilaçlar hastane masrafı embrio dondurma dahil toplam 16 bin harcadıkTüp bebekte başarı şansı nedir arkadaşlar? Ufuk Yılmaz medical parkta nasıl doktordur acaba? Bir kaç kişi önerdi. Maliyeti ne kadar tutuyor bide medical parkta tüp bebek tedavisinin yardımcı olabilir misiniz
3 embrio donduruldu. onlarda ne kadar sağlıklı bilmiorumİnşallah Rabbim daha fazla aratmadan hayırlısıyla nasip eder. Yanlış hatrlamıyorsam sizde sorun erkek kaynaklıydı. Bitkisel kürler denedniz mi tedavi öncesinde. Bir de dondurulmuş embriyonuz var mı? Bizde donduracak kadar embryo oluşmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?