- 26 Aralık 2016
- 443
- 424
- 103
- 43
Belli olmaz ama eğer bakılabiliyorsa pgt yaptırabilirsiniz onlara.Ebriyodan bir parça alıp genlerine bakılıyor ama dondurduktan sonra yapılıyor mu bilmiyorum.Biraz pahalı ama daha kesin sonuçlar veriyor.Ama tabi nasip hepsi.3 embrio donduruldu. onlarda ne kadar sağlıklı bilmiorum
Teşekkür ederim canım. Peki ilkinde tutmazsa tekrar 16 bin mi veriliyor gerçekten çokmuş tutarı. Eşimde de bende de sorun yok ama düşükten sonra 2 yıldır olmuyor kafamıza taktığımız için doktor sizi yıpratıyor tüp bebeği düşünebilirsiniz dediilaçlar hastane masrafı embrio dondurma dahil toplam 16 bin harcadık
evet her embrio için 2binmiş.cok pahalı .Belli olmaz ama eğer bakılabiliyorsa pgt yaptırabilirsiniz onlara.Ebriyodan bir parça alıp genlerine bakılıyor ama dondurduktan sonra yapılıyor mu bilmiyorum.Biraz pahalı ama daha kesin sonuçlar veriyor.Ama tabi nasip hepsi.
ilkinde olmazsa sıfırdan başlıyorsun tedavi ücreti aynı oluyor.yumurta büyütücü iğneler çok pahali 500 liraTeşekkür ederim canım. Peki ilkinde tutmazsa tekrar 16 bin mi veriliyor gerçekten çokmuş tutarı. Eşimde de bende de sorun yok ama düşükten sonra 2 yıldır olmuyor kafamıza taktığımız için doktor sizi yıpratıyor tüp bebeği düşünebilirsiniz dedi
Gerçekten maliyeti çokmuş garantisi de yok tutacak diye. İyi düşünülmesi gerekiyor demekki başlamaya karar vermek içinilkinde olmazsa sıfırdan başlıyorsun tedavi ücreti aynı oluyor.yumurta büyütücü iğneler çok pahali 500 lira
tamamen kader ve nasip işi canım.Rabbim sana yazacak bence çok merkez değiştirmekte çöüm değil .ufuk hocadan çok memnunum ben. 2 .Deneme için sabırsızlanıyorumGerçekten maliyeti çokmuş garantisi de yok tutacak diye. İyi düşünülmesi gerekiyor demekki başlamaya karar vermek için
Canım amh değerimi fakültede ölçtürmüştüm. Ufuk bey değerime baktı mu bilmiyorum ama fakültedeki doktor bana şunu demişti” yumurta rezervin senin yaşında olması gereken değere sahip “ Ufuk bey ilaçları alma dedi canım. Ufuk bey geçen yoktu onun yerine Hasan bey bakıp verdi ilaçları. İlaçları hatırlamıyorum 5 tane ilaç yazdı eve gidince bakarımGeçmiş olsun canım yumurta amh kaçtı acaba bencede bekle vitaminler işe yarayabilir hangi vitaminleri verdi size bana ufuk bey biesterol ve astalife vermişti pahallı ama aldım
İyi çok şükür dondurulmuş varmış. İnşallah onlarla olur.3 embrio donduruldu. onlarda ne kadar sağlıklı bilmiorum
Canım çok geçmiş olsun üzülme rabbim hayırlısıyla nasip etsin en yakında ınşkızlar merhaba.Trabzon medical parkta ilk tüp denemem negatif sonuçlandı.Biraz üzüldüm ama toparlandım şimdi
dondurulmuslar için 3 ay sonra gel dedi.hapla rahim duvarını kalınlaştırcak sonra embrioları transfer edecekCanım çok geçmiş olsun üzülme rabbim hayırlısıyla nasip etsin en yakında ınş
Anlamadim birşey var ama dondurdun yumurtaları tekrar koydurmak için tekrar nasil tedavi oluyor ilac kullanılıyor mu hazır yumurtanı koymuyorlar mı
Tedavi boyunca rahim kalınlaşması için bir şey kullandınız mı?dondurulmuslar için 3 ay sonra gel dedi.hapla rahim duvarını kalınlaştırcak sonra embrioları transfer edecek
6 ilaç 1 tane iğne:)Tedavi boyunca rahim kalınlaşması için bir şey kullandınız mı?
Sen tekrarladın mı tahilini inşallah katlanmıştır değerin.Tedavi boyunca rahim kalınlaşması için bir şey kullandınız mı?
6 ilaç 1 tane iğne:)
[/QUOTE
Hangi ilaçlar be iğne acaba?
Tsk cnmdondurulmuslar için 3 ay sonra gel dedi.hapla rahim duvarını kalınlaştırcak sonra embrioları transfer edecek
Hadi hayrlısı inşallah. Ben 3.güne kalsaydım geç kalmış olacaktım. 2.günü ucu ucuna sınırdaydı hormonlar. İnşallah sizde skntı olmaz, hayırlı haberlerinizi alırızKızlar bende pazartesi başlıyorum inşallah bu gece adet oldum ancak pazar giriyor araya ancak pazartesi yani 3. gün başlayabilirim.İnşallah her şey yolunda giderse pazartesi başlarım.
Aslında bende korkuyorum ama pazar tatil ancak pazartesiye kaldı inşallah bir sorun çıkmaz.Tekrarladın öı testi canım nasıl gidiyor senin hamilelik.Hadi hayrlısı inşallah. Ben 3.güne kalsaydım geç kalmış olacaktım. 2.günü ucu ucuna sınırdaydı hormonlar. İnşallah sizde skntı olmaz, hayırlı haberlerinizi alırız
İnşallahAslında bende korkuyorum ama pazar tatil ancak pazartesiye kaldı inşallah bir sorun çıkmaz.Tekrarladın öı testi canım nasıl gidiyor senin hamilelik.
Hadi inşallah güzel devam eder bak çok umutsuzdun Allahım nasip etti oldu inşallah sağlıkla devam etsinİnşallahBende her şey o kadar normal ki kan değeri olmasa hiç anlamam. Çok şükür 2 katına çıktı. Haftaya bi daha kan tahlili yapılacak, sonra da duruma göre muayene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?