Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Hadi inşallah güzel devam eder bak çok umutsuzdun Allahım nasip etti oldu inşallah sağlıkla devam etsin
Hala çok tedirginim nasl oldu hiç anlamadım. Tedavi süreci de beni çok yıpratmştı. Transfer olunca bi rahatlama geldi. İyi de olsa kötü de olsa bitti artık dedim. Çok şükür Rabbim nasip etti inşallah devamı gelir

İnşallah canım sağlıkla devam eder.Değerin kaç oldu.

Merhaba hanımlar bende trabzon da asilama ve tüp bebek yaptirdim. Asilamalar hasan tahsin beyde tüp bebek cavit hocada. Bebis tuttu ama 11. Haftada kaybettim. Kürtaj olali 1.5 ay oldu. Suan iki üç aylik dinlenmedeyim. Sonra kismetse cavit hocaya tekrar gidecem. Allah isteyen herkese nasip etsin.

ben geçtiğimiz hafta bahçeci tüp bebek merkezine gittim istanbula ufuk bey banada ameliyat dedi yumurta rezervin iyi vs ddi ama bahçecide ki doktorum sakın olma dedi rahim filmi istedi tüplerin açık olup olmadığına bakacak eğer tüplerde sıvı birikimi vrsa laparoskopi yaprım dedi tüplerde sıvı varken tüp bebek tutmaz dedi o sıvı rahme aktığı için engel olur dedi. inşallah yoktur tabi sıvı birikimi. bide histereskopi oldum bende ktüde süleyman güvendi doktorum orda bana histereskopi sonrası tüplerin açık demşti ama bahçecide ki doktor da tüplerin açık olup olmadığı histerskopiyle anlaşılmaz dedi sadece rahmin içini ve tüp girişlerini görebilir o şeklde tüplerin açık olup olmadığını rahim filmiyle anlarız demişti. bide tüp bebeğe başlamadan mutlaka kanda genetiğe bakılmalı dedi ve bna çikolata kisti olduğum için 75gr şeker yüklemesi istedi bahçecide ki doktor. bana çok ilginç geldi teknikleri

bide bayanlar medicalde rahim filmi ne kadar anestezili
600 tl diye biliyorum yakin zamanda akrabam sormustu

Bah
Bahceci tüp bebek merkezini araştırdım burdaki doktorumda orayi öneriyor laboratuvarı oldukca iyiymis eger trabzon dışına gidersem tedavi icin ilk adresim orasi olacak

Ufuk Bey size ne için ameliyat demişti. Bir de genetik Tahlilleriniz çıktı mı, neye baktılar orada?

O doktoru hiç duymadım. Tüp bebek alanında mı çalışıyor. Medicalpark iki doktora da iyi diyorlar ama Hasan Tahsin bey ile Ufuk bey çeliştiler. Biz şimdi nasıl güvenelim onlara puf
Merhaba ben hasan tahsin ufuk bey suleyman guven den sonra cavit beyde karar kildim. Bir süredir takibindeyim. Gonul rahatlığıyla gidebilirsiniz. Emin olun trabzon da alaninda ondan daha iyi bir uzman yok. Hasan tahsin gereksiz yere 2 aşılama yapti. 3. Yu yapacaktı suleyman guvene gittim sana asilama olmaz direkt tüp bebek dedi. Neye uğradığımi sasirdim. Daha sonra cavit hocada basladim tedaviye. Mutlaka alaninda uzman bir hocaya gidin doçent olur prof olur. Ozellerde her daim ticaret mantığı vardir malesef

Evet Cavit hocayı bir kişi daha söyledi burada. Peki Cavit hocanın muayene ücreti ne kadar. KTÜ farabide dimi? Canım Cavit hoca sana hangi tedaviyi önerdi bu arada. Verdiğin bilgiler için teşekkür ediyorum galiba farklı bir doktora gideceğim

Dediğim gibi cavit hocada yapilan asilamalarin gereksiz olduğu fikrindeydi. Tüp bebeğe basladik. Tedavi sirasinda yumurtaların ilaclara yeterli cevabi vermedi ilkten güzel gelistiler fakat sonra buyumediler hocada raporun yanmasin bu ay aşılamaya dönelim istediği gibi cevap alamadık dedi o ay tüp iptal oldu asil yaptik. Ve kimyasal gebelikle sonuçlandı. 1 ay ara verdik sonraki ay tekrar tüpe basladik. Hoca bu defa farklı bi tedavi izledi uzun protokol tüp bebek diye bakarsanız biseyler mutlaka cikar. Bu protokol 2 aylik bi tedaviydi bana once dogum kontrol hapi verdi 1 ay yakin kullandim sanirim cikolata kistimi baskılamak istedi daha sonra lucrin diye bi iğneye başlattı ve adetimle birlikte gittim asil yumurta geliştirici ilaclara basladi. Benim vücut ilaçlara gec cevap veriyordu gunde 3 tane igne yaptim kendime lucrin gonal f bita ne daha vardi hatırlayamadım. Sonucta 7 yumurtamsı toplandı 5i gelişti ve 5. Gun embriyosu olarak transfer edildi. 11. Hafta kadar o mutluluğu yasadik daha sonra kalbi durdu. Yine fazla uzattim galiba ☺ cavit hoca fakültede 122 tl muayenesi ama gebelerde 149 tl. Ben gebeligimdede ona devam ettim kurtajimida o yapti. Trabzon da ondan baska gideceğim doktor yok. Bir kez daha onda deneyecegiz olmazsa artik istanbul bahçeci dusunuyorum

Geçmiş olsun, bebeğiniz kalbi neden durdu,sebebi belli mi?

B
Bu arada gerçekten farkli gorus almak cok onemli bana ilk gittiğim doktor sende pko var diye bana aylarca dogum kontrol hapi icirdi. Nezaman suleyman güvene gittim o dedi hayir cikolata kistin var senin. Resmen zaman kaybettim aylarca ilac icecegime tüpe başlamak gerekiyormus. Lütfen bir doktor da takılı kalmayınca araştırın en iyisini en bilgili sini bulmaya calisin

Geçmiş olsun, bebeğiniz kalbi neden durdu,sebebi belli mi?
doktor ilk gebeliklerde bu ihtimalin cok yüksek oldugunu e tüp bebektede riskin bi tik daha arttığını soyledi. Hamile kalabiliyormusum en azindan bunu biliyorum bu elime kar kaldi diyorum bende. Benim cevremde okadar varki dogal hamile kalip ilk bebeğini kaybeden galiba yedigimiz ictigimiz hersey zehirliyor bizi çağın sorunu bu

Benim de ilk gebeliğim çok erken düşükle sonuçlandı. Yediğime içtiğime bekarlığımdan beri dikkat ediyorum ama yine de oldu işte. Bu sefer tüp bebek yaptırdık tuttu ama yine öyle olur diye korkuyorum. O yüzden merak ettim sebebini

2-3 düşük olmadan sebebini arastirmiyorlar. İlk dusukler normal kabul ediliyor. 9. Hafta kontrole gittigimde bebek 7+4 de görünüyordu bi sonraki gidişimde 11. Haftada kalp atışı alamadık. Yavas yavas zaten gelişimi duruyormus. Saglikli bir bebek olsa dusmezdi diyorum bende. Demekki vardı sikinti. Bi yerde okumuştum yapısal bozukluğu olan embriyoları bebekleri rahim atarmisin diye. Allah sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize

Benimki daha çok küçüktü zaten yapısal bozukluk olabilir evet. İnşallah bundan sonra hayırlı ve sağlıklı evlatlarımz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…