Amiiin Allah razı olsun. Medical de Hasan Bey e gittikAy ne guzel insallah sağlıkla kucagina alirsin cok sevindim nerde yaptirdin
Evet bende severek gidiyordum ona taki asilamalarin gereksiz olduğunu ogrenene kadar. Herşey nasip vakti gelmişse doktor da hastanede sadece sebepAmiiin Allah razı olsun. Medical de Hasan Bey e gittik
Bana rezervim az oldğu için kesinlikle aşılama önermedi. Eşimde de skntı vardı, zaman kaybetmeden tüp yapalım dediEvet bende severek gidiyordum ona taki asilamalarin gereksiz olduğunu ogrenene kadar. Herşey nasip vakti gelmişse doktor da hastanede sadece sebep
Çok teşekkür ediyorum. Estafurullah canım detaylı anlatman bana da yol gösterdi teşekkür ediyorum. Gerçekten yardımcı oldun. Yol gösterdin bana. Bu süreci yaşayan kişilerden fikir almak daha olumlu sonuç verirDediğim gibi cavit hocada yapilan asilamalarin gereksiz olduğu fikrindeydi. Tüp bebeğe basladik. Tedavi sirasinda yumurtaların ilaclara yeterli cevabi vermedi ilkten güzel gelistiler fakat sonra buyumediler hocada raporun yanmasin bu ay aşılamaya dönelim istediği gibi cevap alamadık dedi o ay tüp iptal oldu asil yaptik. Ve kimyasal gebelikle sonuçlandı. 1 ay ara verdik sonraki ay tekrar tüpe basladik. Hoca bu defa farklı bi tedavi izledi uzun protokol tüp bebek diye bakarsanız biseyler mutlaka cikar. Bu protokol 2 aylik bi tedaviydi bana once dogum kontrol hapi verdi 1 ay yakin kullandim sanirim cikolata kistimi baskılamak istedi daha sonra lucrin diye bi iğneye başlattı ve adetimle birlikte gittim asil yumurta geliştirici ilaclara basladi. Benim vücut ilaçlara gec cevap veriyordu gunde 3 tane igne yaptim kendime lucrin gonal f bita ne daha vardi hatırlayamadım. Sonucta 7 yumurtamsı toplandı 5i gelişti ve 5. Gun embriyosu olarak transfer edildi. 11. Hafta kadar o mutluluğu yasadik daha sonra kalbi durdu. Yine fazla uzattim galiba ☺ cavit hoca fakültede 122 tl muayenesi ama gebelerde 149 tl. Ben gebeligimdede ona devam ettim kurtajimida o yapti. Trabzon da ondan baska gideceğim doktor yok. Bir kez daha onda deneyecegiz olmazsa artik istanbul bahçeci dusunuyorum
Ben aslında hastalığımı biliyorum hipo hipoluyum 14 yaşında teşhisim konulmuştu. Yumurtam gelişip çatlamıyor. Lakin yumurta kalitem hakkında şüphelerim var. Cavit beye gidip o durumu öğreneyim en iyisiDediğim gibi cavit hocada yapilan asilamalarin gereksiz olduğu fikrindeydi. Tüp bebeğe basladik. Tedavi sirasinda yumurtaların ilaclara yeterli cevabi vermedi ilkten güzel gelistiler fakat sonra buyumediler hocada raporun yanmasin bu ay aşılamaya dönelim istediği gibi cevap alamadık dedi o ay tüp iptal oldu asil yaptik. Ve kimyasal gebelikle sonuçlandı. 1 ay ara verdik sonraki ay tekrar tüpe basladik. Hoca bu defa farklı bi tedavi izledi uzun protokol tüp bebek diye bakarsanız biseyler mutlaka cikar. Bu protokol 2 aylik bi tedaviydi bana once dogum kontrol hapi verdi 1 ay yakin kullandim sanirim cikolata kistimi baskılamak istedi daha sonra lucrin diye bi iğneye başlattı ve adetimle birlikte gittim asil yumurta geliştirici ilaclara basladi. Benim vücut ilaçlara gec cevap veriyordu gunde 3 tane igne yaptim kendime lucrin gonal f bita ne daha vardi hatırlayamadım. Sonucta 7 yumurtamsı toplandı 5i gelişti ve 5. Gun embriyosu olarak transfer edildi. 11. Hafta kadar o mutluluğu yasadik daha sonra kalbi durdu. Yine fazla uzattim galiba ☺ cavit hoca fakültede 122 tl muayenesi ama gebelerde 149 tl. Ben gebeligimdede ona devam ettim kurtajimida o yapti. Trabzon da ondan baska gideceğim doktor yok. Bir kez daha onda deneyecegiz olmazsa artik istanbul bahçeci dusunuyorum
Kesinlikle oyle canim fikir almak cok onemli insan ne yapacagini bilmiyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahÇok teşekkür ediyorum. Estafurullah canım detaylı anlatman bana da yol gösterdi teşekkür ediyorum. Gerçekten yardımcı oldun. Yol gösterdin bana. Bu süreci yaşayan kişilerden fikir almak daha olumlu sonuç veririnşallah Rabbim tez zamanda sana sağlıklı sıhhatli Bebiş nasip eder sana.
O konuda cavit hocaya guvenebilirsin kadin hastaliklariyla ilgili cok talep goren bir doktor. Tabi herkesin doktor tutumu farkli bana iyi gelen sana gelmeye bilir aldigin enerjiyle ilgili birsey. Cavit hocanin bilgi ve deneyimine guvenebilirsin umarim memnun kalirsin. En azindan farkli bir goz farklı bir görüş iste. Hakkimizda hayirlisiBen aslında hastalığımı biliyorum hipo hipoluyum 14 yaşında teşhisim konulmuştu. Yumurtam gelişip çatlamıyor. Lakin yumurta kalitem hakkında şüphelerim var. Cavit beye gidip o durumu öğreneyim en iyisi
Bide sali gunu hocanin amelyat gunu muayenesi yok gidersen aklinda olsun diger gunlerde biraz erken gidip randevu almalisin ilk muayenede oyle hastasi olduktan sonra randevuları daha rahat saat sorunu yokO konuda cavit hocaya guvenebilirsin kadin hastaliklariyla ilgili cok talep goren bir doktor. Tabi herkesin doktor tutumu farkli bana iyi gelen sana gelmeye bilir aldigin enerjiyle ilgili birsey. Cavit hocanin bilgi ve deneyimine guvenebilirsin umarim memnun kalirsin. En azindan farkli bir goz farklı bir görüş iste. Hakkimizda hayirlisi
Canım doçent. Hikayene gore isteyebilir. Ben yeni uyeyim yukaridaki msjlari çok okuyamadim daha once dusuk vs mi yasadin? Benim bi tanıdığı da pıhtılaşma sorunu vardi o da cavite gidiyordu memnundu bende onun tavsiyesiyle basladimKızlar cavit bey prof mu? Bir de gitsem cavit bey genetik ve pıhtılaşma tahlilleri isteyebilir mi acaba?
Negatif bir tüp iki aşılama bilmem kaç klomen tedavim var. Yaza transfer yaptıracağım inşallah. Ancak ondan önce tahlillere de baktırayım diyorum. Hepsi kandan bakılıyor değil mi? Bir de tahlil vermek için özel bir gün gerekmiyordur herhalde değil mi?Canım doçent. Hikayene gore isteyebilir. Ben yeni uyeyim yukaridaki msjlari çok okuyamadim daha once dusuk vs mi yasadin? Benim bi tanıdığı da pıhtılaşma sorunu vardi o da cavite gidiyordu memnundu bende onun tavsiyesiyle basladim
Bazı hormonlara adetliyken bakıyorlar diye hatirliyorum. Zaten yönlendirirler seni ilk gittigimde adetime gore bir tarih belirlemişti o tarihte gelip su tahlilleri yaptir demişti galiba banaNegatif bir tüp iki aşılama bilmem kaç klomen tedavim var. Yaza transfer yaptıracağım inşallah. Ancak ondan önce tahlillere de baktırayım diyorum. Hepsi kandan bakılıyor değil mi? Bir de tahlil vermek için özel bir gün gerekmiyordur herhalde değil mi?
insallah hepsi kaliteli çıkar canımKızlar gittim doktora 7 yumurta gördü şimdilik bakalım inşallah hepsi aynı anda ve sağlıkla büyüyüp toplanırlar.Kan tahlili sonuçlarına göre başlayacağız.Doktorum bir de büyüme hormonu verdi.Kullanan oldu mu hiç.İlk defa bu kadar yumurtam oldu ama inşallah kalitelidirlerÇok
İnşallah canım 3 .kez olunca artık yorgun hissediyorum.Allahım isteyen herkese de bize de nasip eder inşallah.Çok zor ve yıpratıcı süreçler Allah yardımcımız olsun.insallah hepsi kaliteli çıkar canım
amin canım. vakti zamanı gelince bizde kavuşacağız inşallah.Doktorun kimİnşallah canım 3 .kez olunca artık yorgun hissediyorum.Allahım isteyen herkese de bize de nasip eder inşallah.Çok zor ve yıpratıcı süreçler Allah yardımcımız olsun.
Ne güzel bir haber. Sanırım hayıt otuyla yapılan karışımdan kullandınız. İnşallah sonu da güzel olur. Rize devlette evren bey var giden herkes çok memnun. Araştırabilirsin.Kizlar ben tedaviye gidemeden normal hamile.kaldim oncesinde zahideye cikan yasli kadinin karisimini yapmistim avulasyonla takip ediyordum yumurtlama gununu bulamadan hamile oldugumu ogrendim rizede hangi doktora gidiyorsunuz varmi ins saglikli gebelik olur :/
Hasan beye gidiyorum canım.amin canım. vakti zamanı gelince bizde kavuşacağız inşallah.Doktorun kim
ne kadar güzel maşallah.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Nasıl Bir karışımdı bu eşin içinmiydiKizlar ben tedaviye gidemeden normal hamile.kaldim oncesinde zahideye cikan yasli kadinin karisimini yapmistim avulasyonla takip ediyordum yumurtlama gununu bulamadan hamile oldugumu ogrendim rizede hangi doktora gidiyorsunuz varmi ins saglikli gebelik olur :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?