Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Evet bende severek gidiyordum ona taki asilamalarin gereksiz olduğunu ogrenene kadar. Herşey nasip vakti gelmişse doktor da hastanede sadece sebep
Bana rezervim az oldğu için kesinlikle aşılama önermedi. Eşimde de skntı vardı, zaman kaybetmeden tüp yapalım dedi

Çok teşekkür ediyorum. Estafurullah canım detaylı anlatman bana da yol gösterdi teşekkür ediyorum. Gerçekten yardımcı oldun. Yol gösterdin bana. Bu süreci yaşayan kişilerden fikir almak daha olumlu sonuç verir inşallah Rabbim tez zamanda sana sağlıklı sıhhatli Bebiş nasip eder sana.

Ben aslında hastalığımı biliyorum hipo hipoluyum 14 yaşında teşhisim konulmuştu. Yumurtam gelişip çatlamıyor. Lakin yumurta kalitem hakkında şüphelerim var. Cavit beye gidip o durumu öğreneyim en iyisi

K
Kesinlikle oyle canim fikir almak cok onemli insan ne yapacagini bilmiyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

O konuda cavit hocaya guvenebilirsin kadin hastaliklariyla ilgili cok talep goren bir doktor. Tabi herkesin doktor tutumu farkli bana iyi gelen sana gelmeye bilir aldigin enerjiyle ilgili birsey. Cavit hocanin bilgi ve deneyimine guvenebilirsin umarim memnun kalirsin. En azindan farkli bir goz farklı bir görüş iste. Hakkimizda hayirlisi

Bide sali gunu hocanin amelyat gunu muayenesi yok gidersen aklinda olsun diger gunlerde biraz erken gidip randevu almalisin ilk muayenede oyle hastasi olduktan sonra randevuları daha rahat saat sorunu yok

Kızlar cavit bey prof mu? Bir de gitsem cavit bey genetik ve pıhtılaşma tahlilleri isteyebilir mi acaba?
Canım doçent. Hikayene gore isteyebilir. Ben yeni uyeyim yukaridaki msjlari çok okuyamadim daha once dusuk vs mi yasadin? Benim bi tanıdığı da pıhtılaşma sorunu vardi o da cavite gidiyordu memnundu bende onun tavsiyesiyle basladim

Negatif bir tüp iki aşılama bilmem kaç klomen tedavim var. Yaza transfer yaptıracağım inşallah. Ancak ondan önce tahlillere de baktırayım diyorum. Hepsi kandan bakılıyor değil mi? Bir de tahlil vermek için özel bir gün gerekmiyordur herhalde değil mi?

Bazı hormonlara adetliyken bakıyorlar diye hatirliyorum. Zaten yönlendirirler seni ilk gittigimde adetime gore bir tarih belirlemişti o tarihte gelip su tahlilleri yaptir demişti galiba bana

Kızlar gittim doktora 7 yumurta gördü şimdilik bakalım inşallah hepsi aynı anda ve sağlıkla büyüyüp toplanırlar.Kan tahlili sonuçlarına göre başlayacağız.Doktorum bir de büyüme hormonu verdi.Kullanan oldu mu hiç.İlk defa bu kadar yumurtam oldu ama inşallah kalitelidirlerÇok

insallah hepsi kaliteli çıkar canım

İnşallah canım 3 .kez olunca artık yorgun hissediyorum.Allahım isteyen herkese de bize de nasip eder inşallah.Çok zor ve yıpratıcı süreçler Allah yardımcımız olsun.
amin canım. vakti zamanı gelince bizde kavuşacağız inşallah.Doktorun kim

Kizlar ben tedaviye gidemeden normal hamile.kaldim oncesinde zahideye cikan yasli kadinin karisimini yapmistim avulasyonla takip ediyordum yumurtlama gununu bulamadan hamile oldugumu ogrendim rizede hangi doktora gidiyorsunuz varmi ins saglikli gebelik olur :/

Ne güzel bir haber. Sanırım hayıt otuyla yapılan karışımdan kullandınız. İnşallah sonu da güzel olur. Rize devlette evren bey var giden herkes çok memnun. Araştırabilirsin.

ne kadar güzel maşallah.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Nasıl Bir karışımdı bu eşin içinmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…