Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Eklentiler

• Screenshot_2019-02-01-11-07-41.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 101
Canim ne guzel bi haber.hayirli olsun.bizede versene tarifi.vesile olur belki

Bah

Bahceci tüp bebek merkezini araştırdım burdaki doktorumda orayi öneriyor laboratuvarı oldukca iyiymis eger trabzon dışına gidersem tedavi icin ilk adresim orasi olacak
bende çok araştırdım gerçekten çok ilgililer doktorun şahsi numarası falan veriyorlar istediğim zaman aklıma ne takılırsa arayıp soruyorum.

Ay çok sevindim yaa hadi hayrlı olsun. Ben de size soracaktım ama geç kaldım biraz. Herhangi bir şey kullanmış mıydınız yumurtalar için

çikolata kistiniz kaç cm ve nerde yeri acaba kistinizin. bende süleyman hocayla denemiştim banada uzun protokol uygulandı doğum kontrol vermedi bana ama lucrinle baskılama yapıldı 45 gün sonra transfer oldu 2 defa yaptık 2side negatif olunca bende şansımı bahçecide denemeye krar verdim. bide size pgt yaptı mı cavit hoca

Ay çok sevindim yaa hadi hayrlı olsun. Ben de size soracaktım ama geç kaldım biraz. Herhangi bir şey kullanmış mıydınız yumurtalar için
Yok aslında sadece folik asit arada bir c life kullandım.Ama canım sıkıldı e2 değerim 87 çıktı.Yüksek baya doktora sordum yüksek ama başlayabiliriz engel değil o kadar dedi.Korkuyorum gene yanlış bir şey yapılmasından.Çok bilmekte araştırmakta iyi değil aslında kafam yoruldu ne olacak diye düşünmekten.e2 yüksekliği iyi değil kaliteli olmayabilirler yumurtalar.Sen ne yaptın canım kese ne zaman göreceksin.

Ben yarın yine kan vereceğim ona göre gün verecekler. Bu e2 sanırım adet günü ilerledikçe artan bi şey. Yani normalde bizim 1 tane yumurta gelişip büyüyo ama tüp bebekte ilaçlarla çok yumrta büyütülüyor ya. Normalde büyüyecek olan o 1 yumurta gelişmeye başlayınca e2 artıyormuş o zaman yumrtalar arası büyüklük farkı olabiliyormuş. Çok önden gidiyo olsa dr onu ultrasondan görüp anlardı. Canınızı sıkmayın o yüzden

Evet doktora özellikle söyledim bu defa sorun olmasın özellikle sorun olsa başlamazdı diye düşünüyorum.Swnin değer kaç oldu en son.

Evet doktora özellikle söyledim bu defa sorun olmasın özellikle sorun olsa başlamazdı diye düşünüyorum.Swnin değer kaç oldu en son.
Ben de başlarken prolaktin 29 çktı canım sıkılmıştı epeyce ama şmdilik tuttu görünüyor. Siz daha önce denemişsiniz dr olumsuzluğu göze almazdı herhalde. Benim beta 400 e çıktı en son

Ne güzel bir haber. Sanırım hayıt otuyla yapılan karışımdan kullandınız. İnşallah sonu da güzel olur. Rize devlette evren bey var giden herkes çok memnun. Araştırabilirsin.
Amin canim baktim randovi 16sina bulabildim aldim randovi birde sar hastanesin de yeni gelen kari koca doktor var acaba onlar nasil??? Rabbim herkese nasip etsin 6 sene sonra oldu hala inanamiyorum

Amin canim baktim randovi 16sina bulabildim aldim randovi birde sar hastanesin de yeni gelen kari koca doktor var acaba onlar nasil??? Rabbim herkese nasip etsin 6 sene sonra oldu hala inanamiyorum
Doğal yoldan olması çok güzel olmuş. Ben de clife kullanıyoruö hayıt var içinde. Hayıt çok dengeleyici bir bitki. Şara çok zamandır gitmedim canım. Araştırmada Beril hanım da çok iyidir. Kendin gidip karar verirsin. Hamile kaldın ya gerisi güzel olacak Allahın izniyle.

Ben de başlarken prolaktin 29 çktı canım sıkılmıştı epeyce ama şmdilik tuttu görünüyor. Siz daha önce denemişsiniz dr olumsuzluğu göze almazdı herhalde. Benim beta 400 e çıktı en son
Hadi yarın inşallah kat kat artar da sağlıkla devam eder inşallah.Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.

Canım pgt ne bilmiyorum yaptıysa da haberim yok ☺ çikolata kistim sol yumurtaligimda 12 mm. Suleyman hocaya pek isinamadim fazla şakacı laubali geldi bana sanirim biraz daha ciddiyet ariyorum ben doktorda ☺ bide suleyman hoca cok hasta kabul ediyor gunde 90 hasta aldığını biliyorum cavit hoca oyle degil suana kadar maksimum 30 hasta aldığını gordum istediğin kadar soru sorabiliyorsun daha iyi zaman ayırıyor suleyman hocanin odasina girmemle cikmam bir olmuştu zaten artik hastanede degil ozel muayene acti suleyman guven

Canim berille ben sorun yasadim bana asilama yapamadi rahme giris olmadi meger perde vardi seda hoca histereskopi yaptı beni ondan oraya gitmekistemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…