Yok canim esim icin degil ben yaptimne kadar güzel maşallah.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Nasıl Bir karışımdı bu eşin içinmiydi
Hangi hastanede canim arastirmada mi o hastanede yasanan olaydan sonra korkuyorum ordanHasan beye gidiyorum canım.
Canim ne guzel bi haber.hayirli olsun.bizede versene tarifi.vesile olur belkiKizlar ben tedaviye gidemeden normal hamile.kaldim oncesinde zahideye cikan yasli kadinin karisimini yapmistim avulasyonla takip ediyordum yumurtlama gununu bulamadan hamile oldugumu ogrendim rizede hangi doktora gidiyorsunuz varmi ins saglikli gebelik olur :/
bende çikolata kisti var onun için dedi ameliyat diye. genetik 1 ay sonra çıkıyor kandan bakılıyor.Ufuk Bey size ne için ameliyat demişti. Bir de genetik Tahlilleriniz çıktı mı, neye baktılar orada?
bende çok araştırdım gerçekten çok ilgililer doktorun şahsi numarası falan veriyorlar istediğim zaman aklıma ne takılırsa arayıp soruyorum.Bah
Bahceci tüp bebek merkezini araştırdım burdaki doktorumda orayi öneriyor laboratuvarı oldukca iyiymis eger trabzon dışına gidersem tedavi icin ilk adresim orasi olacak
Ay çok sevindim yaa hadi hayrlı olsun. Ben de size soracaktım ama geç kaldım biraz. Herhangi bir şey kullanmış mıydınız yumurtalar içinKızlar gittim doktora 7 yumurta gördü şimdilik bakalım inşallah hepsi aynı anda ve sağlıkla büyüyüp toplanırlar.Kan tahlili sonuçlarına göre başlayacağız.Doktorum bir de büyüme hormonu verdi.Kullanan oldu mu hiç.İlk defa bu kadar yumurtam oldu ama inşallah kalitelidirlerÇok
çikolata kistiniz kaç cm ve nerde yeri acaba kistinizin. bende süleyman hocayla denemiştim banada uzun protokol uygulandı doğum kontrol vermedi bana ama lucrinle baskılama yapıldı 45 gün sonra transfer oldu 2 defa yaptık 2side negatif olunca bende şansımı bahçecide denemeye krar verdim. bide size pgt yaptı mı cavit hocaDediğim gibi cavit hocada yapilan asilamalarin gereksiz olduğu fikrindeydi. Tüp bebeğe basladik. Tedavi sirasinda yumurtaların ilaclara yeterli cevabi vermedi ilkten güzel gelistiler fakat sonra buyumediler hocada raporun yanmasin bu ay aşılamaya dönelim istediği gibi cevap alamadık dedi o ay tüp iptal oldu asil yaptik. Ve kimyasal gebelikle sonuçlandı. 1 ay ara verdik sonraki ay tekrar tüpe basladik. Hoca bu defa farklı bi tedavi izledi uzun protokol tüp bebek diye bakarsanız biseyler mutlaka cikar. Bu protokol 2 aylik bi tedaviydi bana once dogum kontrol hapi verdi 1 ay yakin kullandim sanirim cikolata kistimi baskılamak istedi daha sonra lucrin diye bi iğneye başlattı ve adetimle birlikte gittim asil yumurta geliştirici ilaclara basladi. Benim vücut ilaçlara gec cevap veriyordu gunde 3 tane igne yaptim kendime lucrin gonal f bita ne daha vardi hatırlayamadım. Sonucta 7 yumurtamsı toplandı 5i gelişti ve 5. Gun embriyosu olarak transfer edildi. 11. Hafta kadar o mutluluğu yasadik daha sonra kalbi durdu. Yine fazla uzattim galiba ☺ cavit hoca fakültede 122 tl muayenesi ama gebelerde 149 tl. Ben gebeligimdede ona devam ettim kurtajimida o yapti. Trabzon da ondan baska gideceğim doktor yok. Bir kez daha onda deneyecegiz olmazsa artik istanbul bahçeci dusunuyorum
Yok aslında sadece folik asit arada bir c life kullandım.Ama canım sıkıldı e2 değerim 87 çıktı.Yüksek baya doktora sordum yüksek ama başlayabiliriz engel değil o kadar dedi.Korkuyorum gene yanlış bir şey yapılmasından.Çok bilmekte araştırmakta iyi değil aslında kafam yoruldu ne olacak diye düşünmekten.e2 yüksekliği iyi değil kaliteli olmayabilirler yumurtalar.Sen ne yaptın canım kese ne zaman göreceksin.Ay çok sevindim yaa hadi hayrlı olsun. Ben de size soracaktım ama geç kaldım biraz. Herhangi bir şey kullanmış mıydınız yumurtalar için
Ben yarın yine kan vereceğim ona göre gün verecekler. Bu e2 sanırım adet günü ilerledikçe artan bi şey. Yani normalde bizim 1 tane yumurta gelişip büyüyo ama tüp bebekte ilaçlarla çok yumrta büyütülüyor ya. Normalde büyüyecek olan o 1 yumurta gelişmeye başlayınca e2 artıyormuş o zaman yumrtalar arası büyüklük farkı olabiliyormuş. Çok önden gidiyo olsa dr onu ultrasondan görüp anlardı. Canınızı sıkmayın o yüzdenYok aslında sadece folik asit arada bir c life kullandım.Ama canım sıkıldı e2 değerim 87 çıktı.Yüksek baya doktora sordum yüksek ama başlayabiliriz engel değil o kadar dedi.Korkuyorum gene yanlış bir şey yapılmasından.Çok bilmekte araştırmakta iyi değil aslında kafam yoruldu ne olacak diye düşünmekten.e2 yüksekliği iyi değil kaliteli olmayabilirler yumurtalar.Sen ne yaptın canım kese ne zaman göreceksin.
Evet doktora özellikle söyledim bu defa sorun olmasın özellikle sorun olsa başlamazdı diye düşünüyorum.Swnin değer kaç oldu en son.Ben yarın yine kan vereceğim ona göre gün verecekler. Bu e2 sanırım adet günü ilerledikçe artan bi şey. Yani normalde bizim 1 tane yumurta gelişip büyüyo ama tüp bebekte ilaçlarla çok yumrta büyütülüyor ya. Normalde büyüyecek olan o 1 yumurta gelişmeye başlayınca e2 artıyormuş o zaman yumrtalar arası büyüklük farkı olabiliyormuş. Çok önden gidiyo olsa dr onu ultrasondan görüp anlardı. Canınızı sıkmayın o yüzden
Ben de başlarken prolaktin 29 çktı canım sıkılmıştı epeyce ama şmdilik tuttu görünüyor. Siz daha önce denemişsiniz dr olumsuzluğu göze almazdı herhalde. Benim beta 400 e çıktı en sonEvet doktora özellikle söyledim bu defa sorun olmasın özellikle sorun olsa başlamazdı diye düşünüyorum.Swnin değer kaç oldu en son.
Amin canim baktim randovi 16sina bulabildim aldim randovi birde sar hastanesin de yeni gelen kari koca doktor var acaba onlar nasil??? Rabbim herkese nasip etsin 6 sene sonra oldu hala inanamiyorumNe güzel bir haber. Sanırım hayıt otuyla yapılan karışımdan kullandınız. İnşallah sonu da güzel olur. Rize devlette evren bey var giden herkes çok memnun. Araştırabilirsin.
Doğal yoldan olması çok güzel olmuş. Ben de clife kullanıyoruö hayıt var içinde. Hayıt çok dengeleyici bir bitki. Şara çok zamandır gitmedim canım. Araştırmada Beril hanım da çok iyidir. Kendin gidip karar verirsin. Hamile kaldın ya gerisi güzel olacak Allahın izniyle.Amin canim baktim randovi 16sina bulabildim aldim randovi birde sar hastanesin de yeni gelen kari koca doktor var acaba onlar nasil??? Rabbim herkese nasip etsin 6 sene sonra oldu hala inanamiyorum
Hadi yarın inşallah kat kat artar da sağlıkla devam eder inşallah.Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.Ben de başlarken prolaktin 29 çktı canım sıkılmıştı epeyce ama şmdilik tuttu görünüyor. Siz daha önce denemişsiniz dr olumsuzluğu göze almazdı herhalde. Benim beta 400 e çıktı en son
İnşallah hayırlısıyla.. Her seferinde korkarak gidiyorum bakalım ne olacak.Hadi yarın inşallah kat kat artar da sağlıkla devam eder inşallah.Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.
Korkma dicem ama anlıyorum seni bende olsam aynı korkuyu yaşardım.İnşallah Allah sağlıkla nasip eder.İnşallah hayırlısıyla.. Her seferinde korkarak gidiyorum bakalım ne olacak.
Hepimize inşallahKorkma dicem ama anlıyorum seni bende olsam aynı korkuyu yaşardım.İnşallah Allah sağlıkla nasip eder.
Canım pgt ne bilmiyorum yaptıysa da haberim yok ☺ çikolata kistim sol yumurtaligimda 12 mm. Suleyman hocaya pek isinamadim fazla şakacı laubali geldi bana sanirim biraz daha ciddiyet ariyorum ben doktorda ☺ bide suleyman hoca cok hasta kabul ediyor gunde 90 hasta aldığını biliyorum cavit hoca oyle degil suana kadar maksimum 30 hasta aldığını gordum istediğin kadar soru sorabiliyorsun daha iyi zaman ayırıyor suleyman hocanin odasina girmemle cikmam bir olmuştu zaten artik hastanede degil ozel muayene acti suleyman guvençikolata kistiniz kaç cm ve nerde yeri acaba kistinizin. bende süleyman hocayla denemiştim banada uzun protokol uygulandı doğum kontrol vermedi bana ama lucrinle baskılama yapıldı 45 gün sonra transfer oldu 2 defa yaptık 2side negatif olunca bende şansımı bahçecide denemeye krar verdim. bide size pgt yaptı mı cavit hoca
Canim berille ben sorun yasadim bana asilama yapamadi rahme giris olmadi meger perde vardi seda hoca histereskopi yaptı beni ondan oraya gitmekistemiyorumDoğal yoldan olması çok güzel olmuş. Ben de clife kullanıyoruö hayıt var içinde. Hayıt çok dengeleyici bir bitki. Şara çok zamandır gitmedim canım. Araştırmada Beril hanım da çok iyidir. Kendin gidip karar verirsin. Hamile kaldın ya gerisi güzel olacak Allahın izniyle.
Baktırdın mı canım bugün ne yaptın.Hepimize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?