Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Arkadaslar tup bebek icin ilk baslamaya adetin ikinci gunumu gidiyosunuz.hemen o aksam ilaclar baslaniyomu.bilgi verirseniz sevinirim
Tahlil yapıyorlar orada çıkan sonucaa göre başlıyorlar. Ben 2.gün başladım ilaçlara. Bazen 3. Gün de gitseniz oluyor. Duruma göre değişiyor yani. Ama vaktiniz varsa müsaitseniz 2. Gün gitmeniz daha iyi olur

Ben 3. gün başladım iğnelere.İnşallah cuma sabah bir aksilik olmazsa cuma günü yumurta toplamam var.

Ben adetin 3. Günü başladım.Cuma inşallah yumurtalar toplacak.Bu defa yumurtalar biraz yavaş büyüdü galiba 5 kere kontrole geldim çok yorucu oldu Rize’den geldim ve çalışıyordum.Allah yardımcımız olsun çok zor.

Bende temmuzu bekliyorum tup bebek icin o zamana kadar bos gecmesin bi asilama yapalim dedi doktorum.pazartesi basladik.bu benim ikincu asilamam olcak.menopur verdi doktorum ama ben ona hic alisamadim heyecanmidir nedir bir turlu ilacli karisimi yapamiyorum enjektore cekemiyorum elim titriyo sinirimden agliyorum.iki taneyi mundar ettim oyle.ilk asilamamda gonal f kullanmistim ne kolaydi o.300 ml kaldi.ocak ayindan beri buzdolabimda sakliyorum.elimdekiler biterse doktora sorcam tekrar almaktansa gonal f kullanilirmi diye.sizce olurmu.kalemin icinde 300 luk daha var.menopuru hergun 75 lik vuruyorum.ama rlimin titremesinden yarisi heba oluyo.aglayip duruyorum.allahim bizi sınama evlat sahibi olma yolunda nolur allahim

Evet zor süreçler ama ağlama canım bu günlerde geçecek madem temmuzda düşünüyorsun sende vitaminler kullan ki yumurtaların kaliteli olsun.

Evet zor süreçler ama ağlama canım bu günlerde geçecek madem temmuzda düşünüyorsun sende vitaminler kullan ki yumurtaların kaliteli olsun.
Evet doktoruma sorayim hangi vitamini alayim diye.bu asilama biraz formalite hic umudum yok o yuzden tup bebege hazirlik daha mantikli.iyi dedin cnm vitamini

Zor ama amin ınş cnm ,Ah cnm Durumunuz biraz sıkışık malesef
Eşimin morfolojisinin %1 oldğunu öğrendiğim ay doğal yoldan hamile kaldım, düşükle sonuçlandı gerçi ama kaldım yani. Allah isterse her şey olur. Bize doğal yoldan nasip etmedi ama size olur inşallah diyelim. Olmazsa da para biriktirmeye devam

Bende de cikolata kisti var cok kotu birşey bu hastalık sürekli ağrı yorgunluk yapıyor ama tüp bebeğe başlayıp yumurtadondurunca ameliyatla alcak doktor daha öncede aldırmıştım 8cs oldu yeniden çıktı size ne dedi doktor çikolata kıstınız hakkında merak ettim benim yumurta rezervimde düşürdü valla çok yorucu herşey

Valla canım 12 sene oldu 34 gekdim 1 kist 1 tüp aldırma ameliyatı oldum bilinçsizce oldum yumurta rezervim dusmus taki yeni amh bakılana kadar öğrendim ameliyat yumurtalima zarar verdini doktorda çok önemli doğrusu doğal yoldan tabiki rabbim nasip ederse ama sol tüpüm yok sagda kötüymüş dogalla yani zor okadar çaresiz bi durumdayimki sanki beklemekte yordu beni hayatta
belkide hiç olmicak nasip yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…