Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Beklemek gerçekten çok yoruyor insanı, o kadar haklısınız ki bana da bi tüpün kapalı dediler şar da ama çok güvenilir değil oranın rahim filmi ne oldğunu bilmiyorum o yüzden. İnşallah hayrlısıyla daha fazla beklemeden nasip olur

Bu kist yüzünden Oldu tüplerde sorun sizin amh düşüktü kaç yumurtanız olmuştu ınş bende de yumurta olur ya hayır otunu bal karıştırdım yiyorum faydalıymış rezervim düşmemesi için daha neler yapsam bilmiyrm ya

Bende 4 yumurta oluştu kist v.s yok 28 yaşındayım. Sebepsiz düşük benim amh

Ameliyat suan gundeminde yok onu biliyorum zaten 3 cm geçtikten sonra ameliyat gundeme geliyor galiba. Hoş ameliyatta rezerv açısından sıkıntılı kistin tekrarlama ihtimali çok yuksek. Tabi ilerde büyümeye devam ederse mecbur kalirsak olacam. Ben ramazandan snra tekrar gidecem muhtemelen yine rahim filmi istiycektir benden iki yil once çekilmiştim. Bide rahim duvarinin kalınlığı sınırdaydı ufak bir operasyon yapabilirm demişti belkide artik yapalim diycek. Yumurta rezervimi her defasinda sormayı unuttum tahlillerime bakiyorum amh degerini bir turlu bulamadim

Senin kıstın kucukmu ozaman amh ozel bakılıyor bence yaptır doktordan iste hangi doktora gidiyorsun

Arkadaslar tup bebek icin ilk baslamaya adetin ikinci gunumu gidiyosunuz.hemen o aksam ilaclar baslaniyomu.bilgi verirseniz sevinirim
Canım eger doktora gideceksen adetten biraz once git cok tahlil yapiyorlar adetli gidip muayene olup hemen başlayacağını dusunmuyorum yani ilk gidişin olacaksa. Ben cavit hocaya ilk gittigimde adetli degildim bi cok tahlil yapti adet tarihime gore bir tarih belirledi o gun gidip verdigi baska tahlilleri yapmami istedi sonra tum sonuclarla adetin ikinci gunu gel dedi. Oyle başladık

Senin kıstın kucukmu ozaman amh ozel bakılıyor bence yaptır doktordan iste hangi doktora gidiyorsun
Cavit hocaya gidiyorum. Amh a baktim ben ne durumda diye sormayı unuttum hep. Evet kist kucuk ama sol yumurtaligimda yumurta buyumuyor sağdan ne cikarsa artik en son tedavide 8 tane yumurtamsı toplanmisti

Amhniye bakmadı peki adet önceside 3. Günüde gittim.cnm ufuk.beye baktı yumurtan az dedi

Arkadaslar tup bebek icin ilk baslamaya adetin ikinci gunumu gidiyosunuz.hemen o aksam ilaclar baslaniyomu.bilgi verirseniz sevinirim
Bide tatlim eger 2. Gun haftasonuna geliyorsa 3. Gunde gidebiliyosun bi defasinda benim adetim cumaya geldi ve demistilerki cuma olursan gel cumartesi olursan pazartesine kalabilir

Amhniye bakmadı peki adet önceside 3. Günüde gittim.cnm ufuk.beye baktı yumurtan az dedi
Hasan tahsinde aşılama yaptırırken sehir dışına cikmisti bi iki gün o arada ufuk bey takip etmişti yumurta gelişimini soğuk bi doktor. Ama gidenlerde memnun baya ben sadece bir defa gittim o da onun hastası olarak degil

Canım araştırdın mı bilmiyorum ama clife macun var instagramda. Çikolata kisti olanlar çok memnun kalmış bir sürü yorum var. Bi oku istersen belki şifa olur.

Canım araştırdın mı bilmiyorum ama clife macun var instagramda. Çikolata kisti olanlar çok memnun kalmış bir sürü yorum var. Bi oku istersen belki şifa olur.
O kadar inatci bir kist ki iyi gelen bir şey olduguna inancım kalmadi resmen soğan kuru uyguladim ve suan aslanpençesi civanpercemi çayı iciyorum çikolata kistine iyi geldiğini ve hormonları dengeledigini söylüyor Saraçoğlu gerci onuda duzenli icmiyorum bakalim bi ise yarayacak mi

Hah işte onun da içinde çam balı, aslanpençesi, civanperçemi, adaçayı vardı sanırım. Sabah akşam bir kaşık alıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…