Kullanıp memnun kalanlar varsa denemeye değer mi bilemiyorum acikcasi biseyi duzeltiyim derken başka bir yeri yikmaktanda korkmuyor degilimHah işte onun da içinde çam balı, aslanpençesi, civanperçemi, adaçayı vardı sanırım. Sabah akşam bir kaşık alıyorsun.
Tedaviye baslamadim henuz başlayan var mi ramazanin bitmesini bekliyorum benMrb hanımlar nasılsınız hiç yazan yok hamilelik tedaviler nasıl gidiyor
Beninde bayrama tatile denk gelme büyük var hangi doktor da yaptiracaksinBen de ramazan bitiminde transfer tedavisine başlamayı düşünüyorum. Ancak tam da adetim bayrama geliyor. Nasıl yapacağım bilmiyorum. Bütün tedavilerimde illa bi bayram oluyo hayret doğrusu
Medical park hasan tahsin bey benim doktorum. Mesaj atacağım artık ne derse o. Tüp hastaları için bazen öğleye kadar geliyorlar ama bilmiyorum.Beninde bayrama tatile denk gelme büyük var hangi doktor da yaptiracaksin
2 asilamami o yapmisti selvi boylu doktorMedical park hasan tahsin bey benim doktorum. Mesaj atacağım artık ne derse o. Tüp hastaları için bazen öğleye kadar geliyorlar ama bilmiyorum.
Merhaba.. Bana bildirim gelmediği için mesajlarınızı göremedim. Kimseden ses yok bi girip bakayım dedim öyle gördüm. İyi gidiyor şimdilik. Yarın 11. Haftaya başlayacağız inşallah. Söyledim mi bilmiyorum 2 embryodan 1 i tutundu, kalp atışı aldık yaklaşık 1 ay önce. Bu hafta yine kontrol var bakalım inşallah her şey yolundadır. Sizler ne yaptınız?Mormasal nasilsin cnm.nasil gidiyo hersey yolundadir umarim.kalp atislarini duydunmu.denizci sen ne yaptin cnm
Cavit Beyin unvanını bilmiyorum ama fakültede o tahlilleri yaptırmak tam bir işkence. Genetik tahlil yapıyorlar 4 tane gene bakıyolar ama hematoloji bölümünün yaptığı tahlilleri fakültede yaptırmak için 2 ya da 3 düşük yapma şartı arıyorlar, onlar da bebekler 3 aylıktan büyükse.. Ama kaşüstünde 2 tane genetik uzmanı var, ikisi de çok tatlı, çok ilgili. Onlara giderseniz yapabilirler. Ben yaptırdım bazılarını kaşüstünde.Kızlar cavit bey prof mu? Bir de gitsem cavit bey genetik ve pıhtılaşma tahlilleri isteyebilir mi acaba?
Fakültede yaptırdım ben canım. Direkt tıbbi genetik bölümüne gittim randevu verdiler. 1 ay sonra çıkacak. Tüp bebek yaptıracağım olumsuz denemelerim var dedim. Kromozom analizi ve oıhtılaşma baktırdım. Daha çıkmadı. Belki birisine lazım olur diye yazıyorum farabide yaptırabilirsiniz.Cavit Beyin unvanını bilmiyorum ama fakültede o tahlilleri yaptırmak tam bir işkence. Genetik tahlil yapıyorlar 4 tane gene bakıyolar ama hematoloji bölümünün yaptığı tahlilleri fakültede yaptırmak için 2 ya da 3 düşük yapma şartı arıyorlar, onlar da bebekler 3 aylıktan büyükse.. Ama kaşüstünde 2 tane genetik uzmanı var, ikisi de çok tatlı, çok ilgili. Onlara giderseniz yapabilirler. Ben yaptırdım bazılarını kaşüstünde.
Farabide bana sadece genetik bakldı 4 tane gene bakıldı. Pıhtılaşma için bir de hematolojinin isteyebildği tahliller var onları yapmadılar farabide:/Fakültede yaptırdım ben canım. Direkt tıbbi genetik bölümüne gittim randevu verdiler. 1 ay sonra çıkacak. Tüp bebek yaptıracağım olumsuz denemelerim var dedim. Kromozom analizi ve oıhtılaşma baktırdım. Daha çıkmadı. Belki birisine lazım olur diye yazıyorum farabide yaptırabilirsiniz.
Saglikla kucagina alirsin insallah bol bol dinlen. Bende pazartesi gidecem doktora adet oldum bakalim ne diycek bi sorun olmazsa başlamayı dusunuyorum tedaviyeBende bayadir bildirim almadim ole baktim baya yazmissiniz kizlar ins tedavileriniz pozi
tif sonuclanir bende 11 haftalik oldum ama cok sıkıntılı kanamam oldu sonra tansiyon cikti bende ilaca baslatti doktor hic iyi gecmiyor orucda tutamiyorum rizede de perinatoloji bolumu yok iyi olsam trabzona gidecem ama hic kalkamiyorum
Hayirlisi insAllah rabbim.kolylik versin rabbim nasip etsin tez vakitSaglikla kucagina alirsin insallah bol bol dinlen. Bende pazartesi gidecem doktora adet oldum bakalim ne diycek bi sorun olmazsa başlamayı dusunuyorum tedaviye
Hasan beyde aşılama yaptirmistim. İki embriyo konusunda bilgim yok malesef belli kriterleri var diye biliyorum sadece umarim istediginiz gibi sonuclanirArkadaslarr mrh.tup bebek tedavisi icin trabzonu dusunuyorum.bu ay bi negatif denemem oldu ankarada yaptirmistim.2-3 ay sonra tekrar tedaviye baslamayi planliyorum.hasan beyi cok duydum ona gidebilirim medicalparka.orada yaptiran arkadaslar acaba dr bey cift embriyo isteyince koyuyomu yasim 31 .bazi drlar yasa geregi koymama taraftari ama ilk yaptirdigim yer bu konuda kati degildi ve sansi arttirmak icin iki tane koyduular fakat olmadi.
İkinci denemense koyar bence ben 33 de yaptımıştım koymuştu.Arkadaslarr mrh.tup bebek tedavisi icin trabzonu dusunuyorum.bu ay bi negatif denemem oldu ankarada yaptirmistim.2-3 ay sonra tekrar tedaviye baslamayi planliyorum.hasan beyi cok duydum ona gidebilirim medicalparka.orada yaptiran arkadaslar acaba dr bey cift embriyo isteyince koyuyomu yasim 31 .bazi drlar yasa geregi koymama taraftari ama ilk yaptirdigim yer bu konuda kati degildi ve sansi arttirmak icin iki tane koyduular fakat olmadi.
Sorun olmuyor istersen koyarlar bu konuda katı bir duruşları yok. Özellikle embriyo kalitesi çok iyi değilse ihtimali artırmak için çift koyuyorlar.Arkadaslarr mrh.tup bebek tedavisi icin trabzonu dusunuyorum.bu ay bi negatif denemem oldu ankarada yaptirmistim.2-3 ay sonra tekrar tedaviye baslamayi planliyorum.hasan beyi cok duydum ona gidebilirim medicalparka.orada yaptiran arkadaslar acaba dr bey cift embriyo isteyince koyuyomu yasim 31 .bazi drlar yasa geregi koymama taraftari ama ilk yaptirdigim yer bu konuda kati degildi ve sansi arttirmak icin iki tane koyduular fakat olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?