Hadi bakalım iyi dileklerim seninle iyi haberlerle gel forumumuza stressiz bol gülücüklü umutlu beklemeler sanaEvet canim transferim oldu.test tarihim 26 eylul.
Cok ıyı :) genetik tahlil temiz çıktığında kafanda soru kalmaz ben de dusunuyorum ama once histereskopi yaptırmam gerekiyor Allah daha buyuk dert vermesin çok sukur sağlığımız yerinde elimiz ayağımız tutuyor ve hastalığımızın tedavisi var bunları da aşarız Allahın izniyle
boldtough neler yapıyorsun,tedaviye basladın mı tekrardan mrk ettim
Dün trabzondaydım histereskopi yaptırdım temiz çıktı çok şükür bir de rahimime çizik attı doktorum. Sizden çok umutluyduk dedi doktoreşimin en son sperm sayısı 304 milyon çıkmıştı morfolojisi çok iyi değildi ama normallerin sayısı da çok fazlaydı ben de de bi problem bulamadık donmuşlarım da 5. gün embriyosu doktor herşey iyi dedi ama Allah ol demedikten sonra olmuyo...donmuşlarla ocak ayında tekrar başlayacağım pgt yaptırmak istedik doktor önermedi embriyoya cerrahi müdehale ediyoruz tekrarlayan düşüklerin olursa yaparız dedi bende durum böyle işte sen neler yapıyosun başladın mı tedavine?
Hayırlısı olur inşallah hakkında,hakkımızda...bende gün aldım kasımın 5ine kimyasal test yapılacak sonuç bir ay sonra çıkacak benim donmuşlar 3.gün embriyosu doktor bu sefer 5.gün transfer yaparız dedi ne olacak,ne zaman sonuçlanacak bilmiyorum anlayacağın
Sonucunun temiz çıkmasına sevindim ama rahime neden çizik attı doktor?
Canım kimyasal testte neye bakıyolar?? pıhtılaşma faktörü falan mı? Rahime çiziği bebeğin daha iyi tutunması için atıyorlarmış histereskopi yaparlarken onu da aradan çıkardılar.Sen donmuşlarını mı kullanacaksın yoksa yeni baştan mı başlayacaksın?yoksa donmuşlar daha sonra 5. güne çıkarılabiliyo mu?
Genetikte bir problem var mi diye bakilacak esime ve bana pihtilasma icine girmiyo bu testin galiba.bi sorun cikarsa da yapilacak bisey yok galiba sadece gormus olucaz.
Dondurulmuslarla olacak tedavi doktor oyle dedi cozdurup iki gun daha dolleyebiliyorlar mi bilmiyorum acikcasi sormakta aklima gelmedi o moral bozukluguyla.
Bu arada gitmiyorum doktora tahlil sonuclaninca gidicem bakalim sonuc ne olacak.
Senin kac donmus vardi suan bi ilac falan kullaniyor musun?
Kötü bir şey çıkmasın inşallah... Moralini bozma sakın ortada bişey yok ki daha, olmayacak da Allahın izniyle
Benim 3 tane donmuşum var doktor folbiol bi de doğum kontrol hapı verdi pko olduğum için kist oluşmasın diye bir de tekrar denemeden önce gebelik aşısı yapılacak bu ay dinlenmedeyim belki bir sonraki ay donmuşlarla denerim
sakın bu kısır döngünün içine girme olumsuz düşündükçe içine batıyorsun olumsuzlukların... seninle aynı şeyleri yaşıyorum seni çok iyi anlıyorum çocuk doğurabilmek değil ki herşey...Hergün kendini geliştirmek daha iyi birey olmak kendine birşeyler katmak... belki de böylece daha iyi ebeveynler olmak...Ne insanlar anne baba oluyor önemli olan çocuk doğurabilmek değil ki... çocuk özlemi annelik iç güdüsü biliyorum ama zamanı gelince o da olacak sağlık problemlerimiz öyle büyük şeyler değil çok şükür Allah çözümsüz dert vermesin bunların da üstesinden geliriz evelAllah! Kendini eşinle uyumlu ve huzurlu bi evliliğe ver çocuk konusu ikinci planda kalsın bence bir tek ona odaklanınca bu sefer stresten olmayacak.etrafımda çocuğu olan ama anne babalığın sadece çocuğu besleyip büyütmek olduğunu zanneden onun kişiliğini yoğurmayı beceremeyen insanları gördükçe işin ciddiyetini daha çok anlıyorum büyük bir sorumluluk... ama kendine karşı hiç sorumluluğun yok mu kendini üzerek haksızlık yapmıyor musun önce sen önemlisin! hayatlarımız zaten yeterince stresli bir de bu durum tabi ki uykuların kaçar.Kafanı bu konulardan uzaklaştırmaya çalış ben bu şekilde baş edebiliyorumBu aralar psikolojik olarak o kadar kötüyüm ki anlatamam sınıfımda bir öğrencim var gelişim geriliği problemi var konuşamıyor oturmuyor ben oturtuyorum o kalkıyor arkadaşlarına zarar veriyor biraz biraz bağırıyor ağlıyor onu gören bir diğer öğrencim de başlıyor ağlamaya bunların üstüne diğer çocuklarda ilgi dağılıyor ne yapıcam ne edicem hiç bilmiyorum.
Bunlar bir tarafta diğer tarafa bakıyorum herkes hamile herkesin tek tek çocuğu oluyo girdiğim her ortamda bana çocuk soruluyor o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi anlatamam uyku uyuyamaz duruma geldim yatakta dönüp duruyorum
Rabbim yardım etsin şu zor günler geçip gitsin biran evvel yoluna girsin inşallah bunlar hep sınav biliyorum ama bilmiyorum,anlatamıyorum çok kötüyüm.....
sakın bu kısır döngünün içine girme olumsuz düşündükçe içine batıyorsun olumsuzlukların... seninle aynı şeyleri yaşıyorum seni çok iyi anlıyorum çocuk doğurabilmek değil ki herşey...Hergün kendini geliştirmek daha iyi birey olmak kendine birşeyler katmak... belki de böylece daha iyi ebeveynler olmak...Ne insanlar anne baba oluyor önemli olan çocuk doğurabilmek değil ki... çocuk özlemi annelik iç güdüsü biliyorum ama zamanı gelince o da olacak sağlık problemlerimiz öyle büyük şeyler değil çok şükür Allah çözümsüz dert vermesin bunların da üstesinden geliriz evelAllah! Kendini eşinle uyumlu ve huzurlu bi evliliğe ver çocuk konusu ikinci planda kalsın bence bir tek ona odaklanınca bu sefer stresten olmayacak.etrafımda çocuğu olan ama anne babalığın sadece çocuğu besleyip büyütmek olduğunu zanneden onun kişiliğini yoğurmayı beceremeyen insanları gördükçe işin ciddiyetini daha çok anlıyorum büyük bir sorumluluk... ama kendine karşı hiç sorumluluğun yok mu kendini üzerek haksızlık yapmıyor musun önce sen önemlisin! hayatlarımız zaten yeterince stresli bir de bu durum tabi ki uykuların kaçar.Kafanı bu konulardan uzaklaştırmaya çalış ben bu şekilde baş edebiliyorum
Sorunlar hep üstüste gelir zatenKısır döngü içine girmek değil ama bu ara yaşadıklarım çok üst üste geldi...okul stresi bir yandan,elalemin sorup durmaları bir yandan patlama noktasına geldim birde üstüne üstelik halam rahatsız baya ciddi problemleri var her şey birikti anlayacağın
Önemli olan doğurmak değil katılıyorum asıl iş doğurduktan sonra başlıyor.Sağlık durumuna gelince Rabbim istedikten sonra ne durumda olanların çocukları oluyor Rabbim isterse bizimde olacak yeter ki istesin...neyse ya gelip geçici sıkıntılar bunlar
Sana gelelim gebelik aşısı ne için yapılacak internetten baktım biraz transfer aşamasında yapılıyormuş anladığım kadarıyla tedavinin kesin ne zaman başlayacağı belli değil yani?
Sorunlar hep üstüste gelir zatenHalan için geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşur en kısa sürede... Allah bu günlerinde sabrını arttırsın tez zamanda sıkıntıların geçer inşallah.
Benim tüp bebek zamanı belli değil gebelik aşısı tedavi sırasında uygulanıyor. embriyonun vücuda daha iyi uyum sağlaması için yapılıyor sanırım.Doktorum önümüzdeki ay başlayalım dedi ama bilmiyorum... psikolojik olarak hazır hissetmiyorum kendimi tekrar olumsuz sonuç almaktan korkuyorum... senin test sonuçların çıktı mı?
Geç olsun da güç olmasın sonuçların eline geçince habersiz bırakma sakın.bende bi gün bi daha ki ay başlıcam diyorum sonraki gün olmaz diyorum. en son yazı tura atcam :) Hamileler bölümüne ne zaman geçecez yaaa!!İyi dileklerin için çok teşekkür ederim.Allah cümlemizin sıkıntılarını biran evvel geçirsin inşallah.Ben daha test yaptırmadım fakültede gün almak sorun maalesef 5 kasımda yaptırıcam sonuç 1 ay sonra cıkacak işte.özelde yaptırmayı düşündük 200 liraydı bir kişi 400e mal olacaktı ama doktor gerek yok dedi zaten vücudun dinlenmesi gerekiyor o aşamada dinlenmiş olur dedi bizde bekliyoruz bakalım.
Aklına kötü şeyler getirme inşallah bu denemelerimiz olumlu sonuçlanır.birbirimize mutlu haberler veririz olmazsa da vardır bir hayır deyip önümüze bakarız; ama gene de inşallah meleklerimize sağlıklı bir şekilde kavuşuruz :)
Geç olsun da güç olmasın sonuçların eline geçince habersiz bırakma sakın.bende bi gün bi daha ki ay başlıcam diyorum sonraki gün olmaz diyorum. en son yazı tura atcam :) Hamileler bölümüne ne zaman geçecez yaaa!!
kızlar hepinize tekrar merhaba 2. denemeyi de yaptık cuma sonuç günü çok umutlu değilim ama bakalım
hakkında hayırlısı olur inşallah güzel hbrler yazarsın umarım...umudunu kaybetme moral çok önemli biliyorsun.dondurulmusun var mıydı tedavin nasıl yapıldı?
dondurulmuşlar yoktu 2.de olmadı. martta 3.ye başlayacağız sen de durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?