Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Mrh arkadaslar ben trabzonda trombofili paneli yaptirmak istiyorum.yaptiran arkadaslar varmi acaba nerde yaptirabikirim.yardimci olabilirmisiniz.
Merhaba ben farabide yaptırdım. Tıbbi genetik bölümüne direkt gidip tüp bebek öncesi doktorum istedi dedim verdim. Yaklaşık bir ay sürüyor. Benimkilerde malzeme yoktu o nedenle uzadı. Herhangi bir ücreti yok canım.

Kizlar merhaba Karadeniz medikalde iki negatif tüp denemem oldu. Artık bir rapor çıkartmaya karar verdim.rapor çıkaran var mı bana yardımcı olur musunuz

Esimde sperm sayı az. Hareket vs yok gibi.rizede yaşıyorum gidip gelmesi vs süreç uzun mu .
Hayır canım. Bir günde belgeleri toparlayabilirsiniz. Sanırım bu başlıktaydı istenen belgelerin resmini yüklemiştim. Halledilmeyecek bişey değil. Ücrette bayağı fark ediyor uğraşmaya değer. Raporun onaylanması 2 hafta civarında sürüyor. Yeni tedaviye başlayacaksan ona göre ayarla canım.

Senin de mi eş faktorluydu.regl zamanı gidip mi başlanıyor. Rahim filmi istiyorlar mi

Senin de mi eş faktorluydu.regl zamanı gidip mi başlanıyor. Rahim filmi istiyorlar mi
Belgeyi tekrardan yükledim canım. Benimki sebepsiz infertilite. Benden iki aşılama raporu istediler. Ama senden istenmeyecek. Rahim filmi veriliyor. İstersen formdaki numarayı ara daha detaylı bilgi verirler.

Belgeyi tekrardan yükledim canım. Benimki sebepsiz infertilite. Benden iki aşılama raporu istediler. Ama senden istenmeyecek. Rahim filmi veriliyor. İstersen formdaki numarayı ara daha detaylı bilgi verirler.
Çok teşekkürler cnm.insallah kolay bir şekilde alabirim

Çok teşekkürler cnm.insallah kolay bir şekilde alabirim
Mrh bende gecen hf teslim ettim belgelerimi bizim erkek infertilitesi idi.belgeleri toparlamak kolay.sadece farabide muayeneye adetliyken gitmeni oneririm.bizi bu konuda yalnis yonlendirdiler bizde sehir disindan gitmistik.adetli degildim dr a zor bela muayene olduk.rapor odasindaki ilk bize hsg gerek degil dedi erkek infertilitesi oldugu icin sonra baska bi zaman bidaha aradim hsg gerek dedi yani rapor odasina oturtuyorlar intorn dr lari hicbi bilgileri yok.yalan yalnis bilgilendirme yaptilar bize biraz magduriyet yasadik acikcasi.

Sağol cnm bilgilendirmen cnm ozaman ben adetliyken gideyim .su arada da rahim filmi cektireyim.en iyisi

Merhaba rahim filmi çekileceğim çarşamba günü medicalpark karadeniz de ama radyoloji doktoru çekecekmiş rahim filmi çektiren var mı karadeniz medical de kim çekti size

Ben Medicalpark Karadeniz'de anestezili rahim filmi çektirdim. Radyolog çekti. CD olarak verdi ve sıkıntı olmadığını söyledi. Kadın doğum doktorumda inceledi. O da aynısını söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…