- 6 Aralık 2016
- 618
- 478
- 103
Merhaba ben farabide yaptırdım. Tıbbi genetik bölümüne direkt gidip tüp bebek öncesi doktorum istedi dedim verdim. Yaklaşık bir ay sürüyor. Benimkilerde malzeme yoktu o nedenle uzadı. Herhangi bir ücreti yok canım.Mrh arkadaslar ben trabzonda trombofili paneli yaptirmak istiyorum.yaptiran arkadaslar varmi acaba nerde yaptirabikirim.yardimci olabilirmisiniz.
Cok tsk ederim sagolunMerhaba ben farabide yaptırdım. Tıbbi genetik bölümüne direkt gidip tüp bebek öncesi doktorum istedi dedim verdim. Yaklaşık bir ay sürüyor. Benimkilerde malzeme yoktu o nedenle uzadı. Herhangi bir ücreti yok canım.
Ben çıkarttım farabiden. Sorununuz nedir ona göre çıkıyor rapor.Kizlar merhaba Karadeniz medikalde iki negatif tüp denemem oldu. Artık bir rapor çıkartmaya karar verdim.rapor çıkaran var mı bana yardımcı olur musunuz
Esimde sperm sayı az. Hareket vs yok gibi.rizede yaşıyorum gidip gelmesi vs süreç uzun mu .Ben çıkarttım farabiden. Sorununuz nedir ona göre çıkıyor rapor.
Hayır canım. Bir günde belgeleri toparlayabilirsiniz. Sanırım bu başlıktaydı istenen belgelerin resmini yüklemiştim. Halledilmeyecek bişey değil. Ücrette bayağı fark ediyor uğraşmaya değer. Raporun onaylanması 2 hafta civarında sürüyor. Yeni tedaviye başlayacaksan ona göre ayarla canım.Esimde sperm sayı az. Hareket vs yok gibi.rizede yaşıyorum gidip gelmesi vs süreç uzun mu .
Senin de mi eş faktorluydu.regl zamanı gidip mi başlanıyor. Rahim filmi istiyorlar miHayır canım. Bir günde belgeleri toparlayabilirsiniz. Sanırım bu başlıktaydı istenen belgelerin resmini yüklemiştim. Halledilmeyecek bişey değil. Ücrette bayağı fark ediyor uğraşmaya değer. Raporun onaylanması 2 hafta civarında sürüyor. Yeni tedaviye başlayacaksan ona göre ayarla canım.
Senin de mi eş faktorluydu.regl zamanı gidip mi başlanıyor. Rahim filmi istiyorlar mi
Belgeyi tekrardan yükledim canım. Benimki sebepsiz infertilite. Benden iki aşılama raporu istediler. Ama senden istenmeyecek. Rahim filmi veriliyor. İstersen formdaki numarayı ara daha detaylı bilgi verirler.Senin de mi eş faktorluydu.regl zamanı gidip mi başlanıyor. Rahim filmi istiyorlar mi
Çok teşekkürler cnm.insallah kolay bir şekilde alabirimBelgeyi tekrardan yükledim canım. Benimki sebepsiz infertilite. Benden iki aşılama raporu istediler. Ama senden istenmeyecek. Rahim filmi veriliyor. İstersen formdaki numarayı ara daha detaylı bilgi verirler.
Mrh bende gecen hf teslim ettim belgelerimi bizim erkek infertilitesi idi.belgeleri toparlamak kolay.sadece farabide muayeneye adetliyken gitmeni oneririm.bizi bu konuda yalnis yonlendirdiler bizde sehir disindan gitmistik.adetli degildim dr a zor bela muayene olduk.rapor odasindaki ilk bize hsg gerek degil dedi erkek infertilitesi oldugu icin sonra baska bi zaman bidaha aradim hsg gerek dedi yani rapor odasina oturtuyorlar intorn dr lari hicbi bilgileri yok.yalan yalnis bilgilendirme yaptilar bize biraz magduriyet yasadik acikcasi.Çok teşekkürler cnm.insallah kolay bir şekilde alabirim
Sağol cnm bilgilendirmen cnm ozaman ben adetliyken gideyim .su arada da rahim filmi cektireyim.en iyisiMrh bende gecen hf teslim ettim belgelerimi bizim erkek infertilitesi idi.belgeleri toparlamak kolay.sadece farabide muayeneye adetliyken gitmeni oneririm.bizi bu konuda yalnis yonlendirdiler bizde sehir disindan gitmistik.adetli degildim dr a zor bela muayene olduk.rapor odasindaki ilk bize hsg gerek degil dedi erkek infertilitesi oldugu icin sonra baska bi zaman bidaha aradim hsg gerek dedi yani rapor odasina oturtuyorlar intorn dr lari hicbi bilgileri yok.yalan yalnis bilgilendirme yaptilar bize biraz magduriyet yasadik acikcasi.
anestezilimi çektirceksin canımMerhaba rahim filmi çekileceğim çarşamba günü medicalpark karadeniz de ama radyoloji doktoru çekecekmiş rahim filmi çektiren var mı karadeniz medical de kim çekti size
Evet canımanestezilimi çektirceksin canım
Kadın doğum doktoru neden çekmiyor acaba bilginiz var mıBen Medicalpark Karadeniz'de anestezili rahim filmi çektirdim. Radyolog çekti. CD olarak verdi ve sıkıntı olmadığını söyledi. Kadın doğum doktorumda inceledi. O da aynısını söyledi.
Bilgim yok. Açıkçası merak da etmedim hiç. Radyologun görevidir diye düşündüm.Kadın doğum doktoru neden çekmiyor acaba bilginiz var mı
bende bebeğimi kabettim 18 haftada yaptırmakistiyorumBen çıkarttım farabiden. Sorununuz nedir ona göre çıkıyor rapor.
Başın sağolsun canım çok zordur eminim. Rapor için belgeleri paylaşmıştım ordan bakıp çıkartabilirsin. Tüp bebeği nerede yaptırmayı düşünüyorsun?bende bebeğimi kabettim 18 haftada yaptırmakistiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?