Uzun zaman sonra girip bi bakayım dedim foruma ve mesajinizi gördümkızlar doktor hem genetiğe yolladı hem patalojiye pataloji çıkmış anlayan varmı rapordan randovime var daha
Eki Görüntüle 2291826
Hiç bi sorun çıkmadı canım bebekte doktor genetik test yaptırmam gerektiğini söyledi pıhtılaşma olabilir bir sonraki gebelikte dikiş atabiliriz dedi rahime zaten seneler sonra olmuştu bakalım hayırlısı artık genetik için trabzona gidecem sil baltan yeniden başlıyoruz... Ama daha alışamadım nasıl başlıcam bilmiyorumUzun zaman sonra girip bi bakayım dedim foruma ve mesajinizi gördümsizin için çok çok üzgünüm, geçmiş olsun, başınız sağ olsun. Dr ile görüşüp sebebini öğrenebildiniz mi, şimdi nasılsınız?
Evet uzun yıllar sonra olduğunu biliyorum görmüştüm mesajlarda o yüzden çok üzüldümHiç bi sorun çıkmadı canım bebekte doktor genetik test yaptırmam gerektiğini söyledi pıhtılaşma olabilir bir sonraki gebelikte dikiş atabiliriz dedi rahime zaten seneler sonra olmuştu bakalım hayırlısı artık genetik için trabzona gidecem sil baltan yeniden başlıyoruz... Ama daha alışamadım nasıl başlıcam bilmiyorum
Amin canım Rabbim bu yolda herkese yardım etsinEvet uzun yıllar sonra olduğunu biliyorum görmüştüm mesajlarda o yüzden çok üzüldümyeniden başlamak zor olsa da eminim çok iyi gelecektir.. Insallah hayırlısıyla tekrardan nasip olur
Ben duymadim o bolumu suan genetik bolumunde arastirma yapiliyor benim icin. Daha detaylimi bakiyor acaba romotoloji onada mi gitsem. Care arayip duruyoruz rabbim aratmasin daha insallahKızlar romotoloji bolumunde bağışıklık testleri yapılıyormuş düşüğe sebeb olan seyler çıkabiliyor yaptıran oldumu o bölüme direk gidiliyormu
Genetiğe bende kan verdim ama o bolum de farklı testler yapılıyormuş artık burda nasıl oluyor bende bilmiyorum sonucların çıkmadı mı dahaBen duymadim o bolumu suan genetik bolumunde arastirma yapiliyor benim icin. Daha detaylimi bakiyor acaba romotoloji onada mi gitsem. Care arayip duruyoruz rabbim aratmasin daha insallah
42 gun oldu cikmismisir bilmiyorum bu haftada bekliyim pazartesi gitmeyi dusunuyorumGenetiğe bende kan verdim ama o bolum de farklı testler yapılıyormuş artık burda nasıl oluyor bende bilmiyorum sonucların çıkmadı mı daha
Kromozom testide yaptılarsa o gec çıkıyor ama diğerleri 20 gune çıkıyor dedi bana doktor42 gun oldu cikmismisir bilmiyorum bu haftada bekliyim pazartesi gitmeyi dusunuyorum
Bilmiyorum ki kromozoma bakildimi bi tup kan ve kurtajla alinanlar incelemeye gittiKromozom testide yaptılarsa o gec çıkıyor ama diğerleri 20 gune çıkıyor dedi bana doktor
Hastanenin muayene ücreti sanırım 180 civarı yalnız bazı sendikaların anlaşmaları var o nedenle biz 150 ödüyoruz.Hanımlar Merhaba hepinizeBen de Ufuk Yılmaz ile tüp bebek için görüşmek istiyorum ilk defa muayene ücreti ne oluyor bileniniz varsa cevaplarsanız sevinirim
Peki siz Ufuk beye gittiniz mi hiçHastanenin muayene ücreti sanırım 180 civarı yalnız bazı sendikaların anlaşmaları var o nedenle biz 150 ödüyoruz.
Çok iyi bir hoca.Hanımlar Merhaba hepinizeBen de Ufuk Yılmaz ile tüp bebek için görüşmek istiyorum ilk defa muayene ücreti ne oluyor bileniniz varsa cevaplarsanız sevinirim
İlk tüp denememi ufuk beyde yapmıştım. Ben Hasan beyden daha memnunum.Peki siz Ufuk beye gittiniz mi hiç
Hmm onu da duydum epey methediyolarİlk tüp denememi ufuk beyde yapmıştım. Ben Hasan beyden daha memnunum.
Teşekkür ederimmÇok iyi bir hoca.
Bende eylul ayinda ufuk hocada tedavi gordum.biz memnun kaldik ufuk hocadan.tavsiye ederim.ins.sizde guzel sonuclar alirsiniz.Teşekkür ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?