Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar doktor hem genetiğe yolladı hem patalojiye pataloji çıkmış anlayan varmı rapordan randovime var daha

kızlar doktor hem genetiğe yolladı hem patalojiye pataloji çıkmış anlayan varmı rapordan randovime var daha
Eki Görüntüle 2291826
Uzun zaman sonra girip bi bakayım dedim foruma ve mesajinizi gördüm sizin için çok çok üzgünüm, geçmiş olsun, başınız sağ olsun. Dr ile görüşüp sebebini öğrenebildiniz mi, şimdi nasılsınız?

Hiç bi sorun çıkmadı canım bebekte doktor genetik test yaptırmam gerektiğini söyledi pıhtılaşma olabilir bir sonraki gebelikte dikiş atabiliriz dedi rahime zaten seneler sonra olmuştu bakalım hayırlısı artık genetik için trabzona gidecem sil baltan yeniden başlıyoruz... Ama daha alışamadım nasıl başlıcam bilmiyorum

Evet uzun yıllar sonra olduğunu biliyorum görmüştüm mesajlarda o yüzden çok üzüldüm yeniden başlamak zor olsa da eminim çok iyi gelecektir.. Insallah hayırlısıyla tekrardan nasip olur

Evet uzun yıllar sonra olduğunu biliyorum görmüştüm mesajlarda o yüzden çok üzüldüm yeniden başlamak zor olsa da eminim çok iyi gelecektir.. Insallah hayırlısıyla tekrardan nasip olur
Amin canım Rabbim bu yolda herkese yardım etsin

Kızlar romotoloji bolumunde bağışıklık testleri yapılıyormuş düşüğe sebeb olan seyler çıkabiliyor yaptıran oldumu o bölüme direk gidiliyormu

Kızlar romotoloji bolumunde bağışıklık testleri yapılıyormuş düşüğe sebeb olan seyler çıkabiliyor yaptıran oldumu o bölüme direk gidiliyormu
Ben duymadim o bolumu suan genetik bolumunde arastirma yapiliyor benim icin. Daha detaylimi bakiyor acaba romotoloji onada mi gitsem. Care arayip duruyoruz rabbim aratmasin daha insallah

Ben duymadim o bolumu suan genetik bolumunde arastirma yapiliyor benim icin. Daha detaylimi bakiyor acaba romotoloji onada mi gitsem. Care arayip duruyoruz rabbim aratmasin daha insallah
Genetiğe bende kan verdim ama o bolum de farklı testler yapılıyormuş artık burda nasıl oluyor bende bilmiyorum sonucların çıkmadı mı daha

Hanımlar Merhaba hepinize Ben de Ufuk Yılmaz ile tüp bebek için görüşmek istiyorum ilk defa muayene ücreti ne oluyor bileniniz varsa cevaplarsanız sevinirim

Merhaba arkadaşlar. Ben de sebepsiz infertilite hastasıyım. 13. Ay ve hala bebeğim yok. Geçen hafta Farabide Cavit Beye başladım. Tüp bebeği denemek için ne kadar beklemeliyim. Bir de tüp bebek ve aşılama fiyatı nedir farabinin? Yardımcı olursanız sevinirim. Ben 4 sene vajinusmusla uğraştım 13 aydır da bebek bekliyoruz artık çok yıprandık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…