Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Hanımlar Merhaba hepinize Ben de Ufuk Yılmaz ile tüp bebek için görüşmek istiyorum ilk defa muayene ücreti ne oluyor bileniniz varsa cevaplarsanız sevinirim
Hasan beyde 2 asilama yaptirdim ufuk hoca sadece bir defa takibimi yapti hasan bey sehir disindaydi diye. En cok hastasi olan ufuk bey biraz soguk duruyor ama cok kisi iyi oldugunu soyledi. Muayene ucretini net bilmiyorum fakat 200 tl altidir.

Ifuk

ufuk bey de ben de tup bebek tedavisi gordum.memnun muyum hayır ilk tedavimdi ve çok tecrübesiz bir şekilde ona canımızı attık.dogrudan tup bebeğe başladık .halbuki o kadar cok yapılması gereken ön hazirligimiz varmis ki çok sonra öğrendim.ufuk bey açıklama yapmaz kısa bir bilgi verir ciddidir.ve kasıla kaşıma teddaviye gidersiniz.bile bile lades sansa artık tutarsa

Öyle canım tüpe başlamadan bence de bir çok şey yapılmalı öyle başlanmalı

Tüp bebek denemesi sizce kaçıncı ayda yapılmalı? Tecrübeli arkadaşalardan bilgi almak isterim. 13. Ayım hiçbir sorun yok. Fakat çok yıprandım bir de tüp bebek tutmazsa toparlayamam diye korkuyorum.

O kadar iyi anlıyorum ki aman kızacak diye ben geriliyodum muayenede. Ve benim tedavime adetin 4. Günü başladı. Kendi videolarında bile en geç 3. Gün başlanmalı diyordu. Nitekim yunurtalar elit gelilmedi az yumurta az embriyo ve negatif sonuç. Nasip değildi belki ama tüp bebek sürecinde annenin psikolojisi de çok önemli. O nedenle Hasan hoca derim her daim. Daha ılımlı ve detaycı. Gebelik takibimi yapıyor şimdi yine memnunum.

Tüp bebek denemesi sizce kaçıncı ayda yapılmalı? Tecrübeli arkadaşalardan bilgi almak isterim. 13. Ayım hiçbir sorun yok. Fakat çok yıprandım bir de tüp bebek tutmazsa toparlayamam diye korkuyorum.
Şöyle canım tecrübelerime dayanarak yazayım. Hiç olmazsa tüke kesin olur düşğncesi baştan yanlış. Tüp bebekle de olamayacağını bilerek sürece başlamalısın. Ve kesinlikle başlamadan rahim filmini çektir. Sonra farabide genetik ve pıhtılaşma tahlillerine baktır. Yoksa anca üç negatif deneme yaparsın da doktor o zaman der git bi şunlara baktır diye. Bu sonuçlarla git başla. Sana önce aşılama deneyelim diyecekler hiç deneme bence boşa para ve zaman kaybı. Şunu unutma tüp bebek sürecinde her zaman kendi doktorun olacaksın. Araştır öğren. Bu sürece hiçbişey bilmeden girersen doktorların elinde ziyan olursun. Doktora sor her zaman arsızlıkla bilgi alabiliyosun malesef. Acizane tavsiyelerim bunlar. Allah bu yolda kimseyi yormasın tez zamanda nasip etsin.

Farabi’deki Cavit KART ın methini duydum . Tüp bebek yaptıran var mı kendisine?
Ahhh harika doktorum gozum kapali ona emanetim. Karadeniz hastanesinden sonra cennet gibi geldi kendisi bana. Karadeniz gereksiz 2 asilama yapti bana cavit hocaya gittigimde ogrendik asilama tedavisinin bana uygun olmadigini. 1 tup bebek yaptik olumlu sonuclandi 11. Haftada kalbi durdu daha sonra histereskopi yapti dogal gebelik yasadim onunda kalbi durdu suan genetik test vs yaptiracaz hala cavit hocadayim. Trabzonda baska doktora gitmem alaninda oldukca donanimli bi doktor. Ozel hastanelere kapilmadan once arastirma hastanelerinden iyi hocalara gorunup onlarinda fikrini alin. Her zaman herkese soylerim bebek konusunda en buyuk sansim cavit hoca Allah razi olsun ondan. Yurekten inaniyorum ve guveniyorum

Canim bunun belli bir ayi senesi yok tamamen esin ve senin muayenene gore belli olur. Kimi hasta daha 5 ayda direk tupe baslar kimi hasta 1 yil dener olmayinca asilama vs denenir. Etkileyen faktor cok. Hormonlar yaş sperm durumu vs vs. Adetinin 2. Veya 3. Gunu git muayene ol gerekli gorurseler ki genelde goruyolar rahim filmi vs cekiliyor belki tuplerin kapali o yuzden olmuyor belki tupten once asilama denenecek belki esinin operasyon gecirmesi gerekecek. İhtimaller fazla. Kendini strese sokma daha yola cikmadan sonunu dusunuyosun. Bi yola cik yol haritanizi belirleyin belkide korktugun gbi uzuuun bir yol olmayacak

Cavit kart iyi diye duymuştum. Devlette iyi bir doktor bulabiliyorsan her zaman içim daha rahat eder. Keşke genetik ve pıhtılaşma testlerini tedavi öncesi yaptırsaydın. Belki de kalbi pıhtılaşmadan dolayı durmuştur. Ayrıca şunu söyleyeyim ben pıhtılaşma testlerini yaptırdım pıhtılaşma yok bende ancak Hasan hoca yaklaşık 9-10. Haftalara kadar günde iki kere pıhtılaşma iğnesi kullandırdı. Tutunmada etkili bu dedi. Aklınızda olsun belki bir faydası olur. Tez zamanda yavruna kavuşman dileğiyle kardeşim.

Bende bi kayıptan sonra yaptırdım 2 genimde çıktı şimdi tekrar hamileyim seda hoca ecopirine başlattı şimdilik kan sulandırıcı olarak gercekten butun tahlilleri yaptırmakta yarar var helede tup tedavisi olacaksa

benim tam olarak doktorlarda kızdığım nokta bu.magdem çok külfetli çok zor bir sürece başlıyoruz dünyanın parasını batıyoruz.neden boze git basit bir kan ver şu kr9omozoma da bakalim tedaviye öyle başlayalım.bu kadar min zor bunu söylemeleri.2 kez tup bebek yaptırdım negatif sonuçlandı. tup bebeklerin dışında doğal yoldan iki kez hamile kaldim kalbi durdu.en son kürtajında akıllarına geldi kromozom.kan pıhtılaşması yok ama daha büyük problem varmis meğer.46x kısa kol da delasyon cikti ce bu düşük sbeebi.rabbim hepimizin duasını kabul etsin.malesef doktorlara gidiyoruz ama tamamen tesadüfi hamile kalıyoruz.bir çok şey eksik yapuiliyor.en iyi denilen kurumlar bile.ben ce tüm testlerinizi yapin ona gore tup bebek merkezini tercih edin.cok ciddi problemleriniz çıkarsa trabzonda zaman kaybetmeyin.doktor kadar laboratuvar da önemli çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…