Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Şimdi hangi aşamadasın canım embriyolar genetiğe mi yollanacak

Katiliyorum canim. Malesef iki dusukten sonra inceleme geregi duyuluyor sanirim tibbi prosedur boyle. Zaten tup veya dogal ilk iki dusuk artik normal kabul ediliyor tekrarlayan dusuklerde genetige gonderiliyor ve malesef tekrarlayan dusukte 2. Den sonrasi oluyor. Halbuki dedigin gbi en azindan hamile kalmada sorunnyasayan kisilerde taa en bastan genetige bakilsa ne olur bosuna bukadar stresi ve uzuntuyu yasamayiz. 2 dusukten sonra ya yine dusuk olursa fikri beynimi kemiriyor.

Canim Rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli bir bebiş nasip etsin . Bir şey merak ediyorum gebeliklerinde mide bulantısı yaşadın mı. Bebislerinin kalbinin durduğu anladın mı hiç. Bir belirti oldu mu sende .

Şimdi hangi aşamadasın canım embriyolar genetiğe mi yollanacak
ağustos ayında kurtaj oldum.bebekten parca aldılar patolojiye kromozom analizine gitti.sonuc bozukluk çıkınca esin ve ben bu kez kromozom incelemesi için kan verdim ve 2 ayda geldi sonuç.neticede bende 46 x kıza kolda delasyon cikti.kan pihtilasmasi yok.simdi tekrar tup bebeğe başlayacam önümüzdeki aylarda düşünüyorum.simdi bir rahim filmi çektirip hazır edecem tup bebeğe başlamadan.

Canim Rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli bir bebiş nasip etsin . Bir şey merak ediyorum gebeliklerinde mide bulantısı yaşadın mı. Bebislerinin kalbinin durduğu anladın mı hiç. Bir belirti oldu mu sende .
Sagol canim insallah.. Mide bulantim olmadi iki gebeligimdede caydan nefret ettim. Cok severim cayi bir bardagi bile bitiremiyordum. Birde uykum cok fazlaydi yemek yiyim tepsiyi bile kaldiramadan koltuka uyurdum. Bu belirtiler birden gitti. Sonradan anladim ki kalbi durdugi zamanlara denk gelmis uyku halimin gitmesi ve cay icmeye baslamam. Eltim cok bulantili bi gebelik yasadi ilk hamileliginde bulantilari kesildi birden ve dusuk yapti oda sonradan dedi bulantim birden gidince anlamaliydim bi terslik oldugunu diye

Rabbim tez vakit sağlıklı evlatlar nasip etsin canım

Rabbim kucağınızi boş bırakmasın gerçekten üzücü bir durum. Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli bir bebiş eylesin. Ben de bir aydır muayne olmadım kuzum. Doktor bir ay sonra gel dedi. İnsan korkuyor bu kadar sevinmisken. Ama bir yandan Rabbim hayırlısını bilir diyorum valla çok stresli dönem. Rabbim hepimize sabır versin.

Aslında söylediklerinizin hepsini yaptık tüpler açık yumurtalar iyi eşimin sperm sayısı ve hareketliliği güzel . Ben 7. Aydan beri doktor kontrolündeyim iki kere göbekten iğneyle yumurtalarım çoğaltıldı ve yine tutmadı bu sebeple sordum sizce kaçıncı ayda tüp bebek diye. Doktorlarım yapalım demedi ans sanki o tarafa doğru gidiyoruz. Ne biliyim içinizden birisi çıkar belki aynı durumda olan umut olur diye yazdım . Son durağım Cavit Hoca o da baktı istersen bir aşılama deneyelim ama biraz daha zaman ver kendine dedi

Belirli bi sorun yoksa doğal yollarda deneyebilirsin canım

Ben 3. Yilimda tup bebek yaptirdim zaman kaybettik biz baya. Genelde 1 yil korunmasiz iliski istiyorlar cocuk olmuyor demek icin. Onceden yazdiniz mi bilmiyorum nezamandir deniyorsunuz

Amin canim cok sagol. Seninki tup bebek miydi. 1 ay uzun beni doktorum 2 haftada bir cagiriyordu

Hanımlar bir şey sormak istiyorum Ufuk bey olsun Hasan bey olsun hemen tüp bebek mi diyorlar yoksa duruma bakıp yapılabilecek bir şey varsa önce onu mu deniyorlar bu çok önemli benim için

Ha
Tüp bebek canım Ufuk beyde muayene oldum. Tuttu şükürler olsun
Hayirlisiyla kucagina alirsin insallah canim ben iki dusuk yaptigim icin okadar uzun bekleyemem galiba her an bisey mi olacak kafasinda olucam cunku. İlk zamanlar gebelik takipleri ayda bir yapiliyor zaten

Ev almıştık borcumuz olmasa bugün tüp bebek yaptırırım 13 aydır her ay umut etmek sonrasında hayal kırıklığı yaşamak çok zor artık dayanamıyorum regl olmaya

inşallah canım bu arada kızlar doktor benden şeker yüklemesi tahlili istemiş hastaneye gidince öğrendim içtiğim şey midemi bulandırdı 7 tüp kadar kan aldılar sizlerden de böyle testler istendi mi
Cevremdeki butun hamilelerden duydum canim yaptriyolr seker yuklemesini ve cok fazla kan verdik diyodular. Genel bi uygulama demekki endiselenme

Cevremdeki butun hamilelerden duydum canim yaptriyolr seker yuklemesini ve cok fazla kan verdik diyodular. Genel bi uygulama demekki endiselenme
Hamilelik disindada yapiliyor ben konulari unutuyorum sen hamile degildin dimi tedavi oncesi bnde yptirmistim seker yuklemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…