Şimdi hangi aşamadasın canım embriyolar genetiğe mi yollanacakbenim tam olarak doktorlarda kızdığım nokta bu.magdem çok külfetli çok zor bir sürece başlıyoruz dünyanın parasını batıyoruz.neden boze git basit bir kan ver şu kr9omozoma da bakalim tedaviye öyle başlayalım.bu kadar min zor bunu söylemeleri.2 kez tup bebek yaptırdım negatif sonuçlandı. tup bebeklerin dışında doğal yoldan iki kez hamile kaldim kalbi durdu.en son kürtajında akıllarına geldi kromozom.kan pıhtılaşması yok ama daha büyük problem varmis meğer.46x kısa kol da delasyon cikti ce bu düşük sbeebi.rabbim hepimizin duasını kabul etsin.malesef doktorlara gidiyoruz ama tamamen tesadüfi hamile kalıyoruz.bir çok şey eksik yapuiliyor.en iyi denilen kurumlar bile.ben ce tüm testlerinizi yapin ona gore tup bebek merkezini tercih edin.cok ciddi problemleriniz çıkarsa trabzonda zaman kaybetmeyin.doktor kadar laboratuvar da önemli çünkü
Katiliyorum canim. Malesef iki dusukten sonra inceleme geregi duyuluyor sanirim tibbi prosedur boyle. Zaten tup veya dogal ilk iki dusuk artik normal kabul ediliyor tekrarlayan dusuklerde genetige gonderiliyor ve malesef tekrarlayan dusukte 2. Den sonrasi oluyor. Halbuki dedigin gbi en azindan hamile kalmada sorunnyasayan kisilerde taa en bastan genetige bakilsa ne olur bosuna bukadar stresi ve uzuntuyu yasamayiz. 2 dusukten sonra ya yine dusuk olursa fikri beynimi kemiriyor.benim tam olarak doktorlarda kızdığım nokta bu.magdem çok külfetli çok zor bir sürece başlıyoruz dünyanın parasını batıyoruz.neden boze git basit bir kan ver şu kr9omozoma da bakalim tedaviye öyle başlayalım.bu kadar min zor bunu söylemeleri.2 kez tup bebek yaptırdım negatif sonuçlandı. tup bebeklerin dışında doğal yoldan iki kez hamile kaldim kalbi durdu.en son kürtajında akıllarına geldi kromozom.kan pıhtılaşması yok ama daha büyük problem varmis meğer.46x kısa kol da delasyon cikti ce bu düşük sbeebi.rabbim hepimizin duasını kabul etsin.malesef doktorlara gidiyoruz ama tamamen tesadüfi hamile kalıyoruz.bir çok şey eksik yapuiliyor.en iyi denilen kurumlar bile.ben ce tüm testlerinizi yapin ona gore tup bebek merkezini tercih edin.cok ciddi problemleriniz çıkarsa trabzonda zaman kaybetmeyin.doktor kadar laboratuvar da önemli çünkü
Canim Rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli bir bebiş nasip etsin . Bir şey merak ediyorum gebeliklerinde mide bulantısı yaşadın mı. Bebislerinin kalbinin durduğu anladın mı hiç. Bir belirti oldu mu sende .Ahhh harika doktorum gozum kapali ona emanetim. Karadeniz hastanesinden sonra cennet gibi geldi kendisi bana. Karadeniz gereksiz 2 asilama yapti bana cavit hocaya gittigimde ogrendik asilama tedavisinin bana uygun olmadigini. 1 tup bebek yaptik olumlu sonuclandi 11. Haftada kalbi durdu daha sonra histereskopi yapti dogal gebelik yasadim onunda kalbi durdu suan genetik test vs yaptiracaz hala cavit hocadayim. Trabzonda baska doktora gitmem alaninda oldukca donanimli bi doktor. Ozel hastanelere kapilmadan once arastirma hastanelerinden iyi hocalara gorunup onlarinda fikrini alin. Her zaman herkese soylerim bebek konusunda en buyuk sansim cavit hoca Allah razi olsun ondan. Yurekten inaniyorum ve guveniyorum
ağustos ayında kurtaj oldum.bebekten parca aldılar patolojiye kromozom analizine gitti.sonuc bozukluk çıkınca esin ve ben bu kez kromozom incelemesi için kan verdim ve 2 ayda geldi sonuç.neticede bende 46 x kıza kolda delasyon cikti.kan pihtilasmasi yok.simdi tekrar tup bebeğe başlayacam önümüzdeki aylarda düşünüyorum.simdi bir rahim filmi çektirip hazır edecem tup bebeğe başlamadan.Şimdi hangi aşamadasın canım embriyolar genetiğe mi yollanacak
Sagol canim insallah.. Mide bulantim olmadi iki gebeligimdede caydan nefret ettim. Cok severim cayi bir bardagi bile bitiremiyordum. Birde uykum cok fazlaydi yemek yiyim tepsiyi bile kaldiramadan koltuka uyurdum. Bu belirtiler birden gitti. Sonradan anladim ki kalbi durdugi zamanlara denk gelmis uyku halimin gitmesi ve cay icmeye baslamam. Eltim cok bulantili bi gebelik yasadi ilk hamileliginde bulantilari kesildi birden ve dusuk yapti oda sonradan dedi bulantim birden gidince anlamaliydim bi terslik oldugunu diyeCanim Rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli bir bebiş nasip etsin . Bir şey merak ediyorum gebeliklerinde mide bulantısı yaşadın mı. Bebislerinin kalbinin durduğu anladın mı hiç. Bir belirti oldu mu sende .
Rabbim tez vakit sağlıklı evlatlar nasip etsin canımağustos ayında kurtaj oldum.bebekten parca aldılar patolojiye kromozom analizine gitti.sonuc bozukluk çıkınca esin ve ben bu kez kromozom incelemesi için kan verdim ve 2 ayda geldi sonuç.neticede bende 46 x kıza kolda delasyon cikti.kan pihtilasmasi yok.simdi tekrar tup bebeğe başlayacam önümüzdeki aylarda düşünüyorum.simdi bir rahim filmi çektirip hazır edecem tup bebeğe başlamadan.
Rabbim kucağınızi boş bırakmasın gerçekten üzücü bir durum. Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli bir bebiş eylesin. Ben de bir aydır muayne olmadım kuzum. Doktor bir ay sonra gel dedi. İnsan korkuyor bu kadar sevinmisken. Ama bir yandan Rabbim hayırlısını bilir diyorum valla çok stresli dönem. Rabbim hepimize sabır versin.Sagol canim insallah.. Mide bulantim olmadi iki gebeligimdede caydan nefret ettim. Cok severim cayi bir bardagi bile bitiremiyordum. Birde uykum cok fazlaydi yemek yiyim tepsiyi bile kaldiramadan koltuka uyurdum. Bu belirtiler birden gitti. Sonradan anladim ki kalbi durdugi zamanlara denk gelmis uyku halimin gitmesi ve cay icmeye baslamam. Eltim cok bulantili bi gebelik yasadi ilk hamileliginde bulantilari kesildi birden ve dusuk yapti oda sonradan dedi bulantim birden gidince anlamaliydim bi terslik oldugunu diye
Aslında söylediklerinizin hepsini yaptık tüpler açık yumurtalar iyi eşimin sperm sayısı ve hareketliliği güzel . Ben 7. Aydan beri doktor kontrolündeyim iki kere göbekten iğneyle yumurtalarım çoğaltıldı ve yine tutmadı bu sebeple sordum sizce kaçıncı ayda tüp bebek diye. Doktorlarım yapalım demedi ans sanki o tarafa doğru gidiyoruz. Ne biliyim içinizden birisi çıkar belki aynı durumda olan umut olur diye yazdım . Son durağım Cavit Hoca o da baktı istersen bir aşılama deneyelim ama biraz daha zaman ver kendine dediCanim bunun belli bir ayi senesi yok tamamen esin ve senin muayenene gore belli olur. Kimi hasta daha 5 ayda direk tupe baslar kimi hasta 1 yil dener olmayinca asilama vs denenir. Etkileyen faktor cok. Hormonlar yaş sperm durumu vs vs. Adetinin 2. Veya 3. Gunu git muayene ol gerekli gorurseler ki genelde goruyolar rahim filmi vs cekiliyor belki tuplerin kapali o yuzden olmuyor belki tupten once asilama denenecek belki esinin operasyon gecirmesi gerekecek. İhtimaller fazla. Kendini strese sokma daha yola cikmadan sonunu dusunuyosun. Bi yola cik yol haritanizi belirleyin belkide korktugun gbi uzuuun bir yol olmayacak
Aslında söylediklerinizin hepsini yaptık tüpler açık yumurtalar iyi eşimin sperm sayısı ve hareketliliği güzel . Ben 7. Aydan beri doktor kontrolündeyim iki kere göbekten iğneyle yumurtalarım çoğaltıldı ve yine tutmadı bu sebeple sordum sizce kaçıncı ayda tüp bebek diye. Doktorlarım yapalım demedi ans sanki o tarafa doğru gidiyoruz. Ne biliyim içinizden birisi çıkar belki aynı durumda olan umut olur diye yazdım . Son durağım Cavit Hoca o da baktı istersen bir aşılama deneyelim ama biraz daha zaman ver kendine dedi
Ben 3. Yilimda tup bebek yaptirdim zaman kaybettik biz baya. Genelde 1 yil korunmasiz iliski istiyorlar cocuk olmuyor demek icin. Onceden yazdiniz mi bilmiyorum nezamandir deniyorsunuzAslında söylediklerinizin hepsini yaptık tüpler açık yumurtalar iyi eşimin sperm sayısı ve hareketliliği güzel . Ben 7. Aydan beri doktor kontrolündeyim iki kere göbekten iğneyle yumurtalarım çoğaltıldı ve yine tutmadı bu sebeple sordum sizce kaçıncı ayda tüp bebek diye. Doktorlarım yapalım demedi ans sanki o tarafa doğru gidiyoruz. Ne biliyim içinizden birisi çıkar belki aynı durumda olan umut olur diye yazdım . Son durağım Cavit Hoca o da baktı istersen bir aşılama deneyelim ama biraz daha zaman ver kendine dedi
Amin canim cok sagol. Seninki tup bebek miydi. 1 ay uzun beni doktorum 2 haftada bir cagiriyorduRabbim kucağınızi boş bırakmasın gerçekten üzücü bir durum. Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli bir bebiş eylesin. Ben de bir aydır muayne olmadım kuzum. Doktor bir ay sonra gel dedi. İnsan korkuyor bu kadar sevinmisken. Ama bir yandan Rabbim hayırlısını bilir diyorum valla çok stresli dönem. Rabbim hepimize sabır versin.
Tüp bebek canım Ufuk beyde muayene oldum. Tuttu şükürler olsunAmin canim cok sagol. Seninki tup bebek miydi. 1 ay uzun beni doktorum 2 haftada bir cagiriyordu
Hayirlisiyla kucagina alirsin insallah canim ben iki dusuk yaptigim icin okadar uzun bekleyemem galiba her an bisey mi olacak kafasinda olucam cunku. İlk zamanlar gebelik takipleri ayda bir yapiliyor zatenTüp bebek canım Ufuk beyde muayene oldum. Tuttu şükürler olsun
13. Ayımız canımBen 3. Yilimda tup bebek yaptirdim zaman kaybettik biz baya. Genelde 1 yil korunmasiz iliski istiyorlar cocuk olmuyor demek icin. Onceden yazdiniz mi bilmiyorum nezamandir deniyorsunuz
Epey olmus umarim dogal yolla gebe kalirsiniz13. Ayımız canım
inşallah canım bu arada kızlar doktor benden şeker yüklemesi tahlili istemiş hastaneye gidince öğrendim içtiğim şey midemi bulandırdı 7 tüp kadar kan aldılar sizlerden de böyle testler istendi miEpey olmus umarim dogal yolla gebe kalirsiniz
Cevremdeki butun hamilelerden duydum canim yaptriyolr seker yuklemesini ve cok fazla kan verdik diyodular. Genel bi uygulama demekki endiselenmeinşallah canım bu arada kızlar doktor benden şeker yüklemesi tahlili istemiş hastaneye gidince öğrendim içtiğim şey midemi bulandırdı 7 tüp kadar kan aldılar sizlerden de böyle testler istendi mi
Hamilelik disindada yapiliyor ben konulari unutuyorum sen hamile degildin dimiCevremdeki butun hamilelerden duydum canim yaptriyolr seker yuklemesini ve cok fazla kan verdik diyodular. Genel bi uygulama demekki endiselenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?