Sağ olasın arkadaşım kolum mahvolduHamilelik disindada yapiliyor ben konulari unutuyorum sen hamile degildin dimitedavi oncesi bnde yptirmistim seker yuklemesi
Umarim hersey yolunda gider ve saglikla kavusursun bebegine. Bende dun genetik ve diger arastirmalr icin 7 tup kan verdim. Daha da bitmedi kan vermem icin tekrar ariyacaklar. Rabbim cabalarimizi sonucsuz birakmasin insallahSağ olasın arkadaşım kolum mahvolduinşallah son olur.prolaktin 41 onun dışında bi sıkıntı yok gibi
İnşallah canım benim inşallahUmarim hersey yolunda gider ve saglikla kavusursun bebegine. Bende dun genetik ve diger arastirmalr icin 7 tup kan verdim. Daha da bitmedi kan vermem icin tekrar ariyacaklar. Rabbim cabalarimizi sonucsuz birakmasin insallah
Genetik dışında başka hangi teztleri istediler canımUmarim hersey yolunda gider ve saglikla kavusursun bebegine. Bende dun genetik ve diger arastirmalr icin 7 tup kan verdim. Daha da bitmedi kan vermem icin tekrar ariyacaklar. Rabbim cabalarimizi sonucsuz birakmasin insallah
Cavit hoca hematoloji genetik ve romotoloji bolumlerine gonderdi. Genetikte esimle tahlil verdik. Hematoloji dediki genetik sonuclarinizda bizle ilgili bir sorun tespit edilirse biz ozaman inceliycez. Romotolojide fizik tedavinin bir daliymis. İlkten anlamadim ne alaka fizik tedavi diyeGenetik dışında başka hangi teztleri istediler canım
Evet canım bağışıklık testleri lupus falan varmış bende aradtırdım bi çok test yapıyolar sonuçlar inş guzel çıkar bende gidecektim romotolojiye ama gebe kalınca yarım kaldıCavit hoca hematoloji genetik ve romotoloji bolumlerine gonderdi. Genetikte esimle tahlil verdik. Hematoloji dediki genetik sonuclarinizda bizle ilgili bir sorun tespit edilirse biz ozaman inceliycez. Romotolojide fizik tedavinin bir daliymis. İlkten anlamadim ne alaka fizik tedavi diyeeklem iltihabi ve bi kac sey daha soylediler aklimda kalmadi bunlar varsa dusuge sebep olabiliyormus o yuzden doktorum yonlendirmis. Burdada baya bi tahlil istedi doktor hatta bi tanesi icin hastanenin doku inceleme bolumunden telefon bekliyorum ariycaklar kan vermeye gidecem randevulu cagiriyorlar
Umarim bi sorun cikmaz canim. Simdide vakit gecmiyor sonuclari beklerkenEvet canım bağışıklık testleri lupus falan varmış bende aradtırdım bi çok test yapıyolar sonuçlar inş guzel çıkar bende gidecektim romotolojiye ama gebe kalınca yarım kaldı
Umarim bi sorun cikmaz canim. Simdide vakit gecmiyor sonuclari beklerken
İnsallah canimmm. Tekrar gbi olacak ama ufuk beye mi gidiyodun senGüzel haberler alırsın inşAllah bende yarın trbzona gelicem kontrole inş hersey yolundadır
İnsallah canimmm. Tekrar gbi olacak ama ufuk beye mi gidiyodun sen
Bir defa muayene olmustum onadaYok canım seda hocaya gidiyorum
Bir ayda ücretine zam etti ya bide hasta sınırı var artık 20 kişiye bakıyor gunde sanırım ameriya gidip gelince değişti ama yinede ona gitmem lazım rizedeki doktor ve hastanelerde çok sorun yasadımBir defa muayene olmustum onada
Nekadar oldu ucreti. Bende hocalara gitme taraftariyim6h5
Bir ayda ücretine zam etti ya bide hasta sınırı var artık 20 kişiye bakıyor gunde sanırım ameriya gidip gelince değişti ama yinede ona gitmem lazım rizedeki doktor ve hastanelerde çok sorun yasadım
150den 268 olmuş canım aynen ilkinde sorunumu anlamadı doktorlarNekadar oldu ucreti. Bende hocalara gitme taraftariyim
Bende seda hoca sayesinde sorunumu öğrendim çok memnunum 6 sene git gel doktorlara bi sonuc yok hep sorun yok denmişti sağolsun seda hocada histereskopi oldum rahimde perde vardı şimdi kendiliğimden gebe kaldımMerhaba hanımlar bende size hikayemi anlatayım
3 yıllık evliyiz biz 1 yıl korunmasız denedik olmadı sonra baş vurdum doktora Karadeniz hastahanesinde Hülya hanıma gittim bir sorun yok dedi ilaç verdi tabi ilaçı kullandım birşey yok ben aynı hastahanede Hasan beyin metini duydum ve Hasan beye gittim Hasan bey erken menepoz yumurta rezervin çok düşük tüp bebek deyince resmen dünyam başıma yıkıldı tabi dünyanın sonu değil başladık vitamin kullanmaya git gel bir yıl bana vitamin kullanırdı bir yıl sonunda tüp bebek yapabiliriz dedi başladık tüp bebeğe 9 yumurtam topladın 5 i gelişti dediler çift embriyo koydurmak istiyorum dedim olur dedi transfer yapılmadan önce geldi bana çift embriyo koyacağız ama yaşın küçük aramızda kalsın dedi tabiki tamam dedim ne yazıkkı olumsuz sonuç aldık. Görüşe gittim olumsuz sonuçtan sonra kalitesiz yumurta olabillir ondan tutmamıştır felan dedi bizde çift embriyo koyuldu tutma oranı daha yüksek değilmiydi dedik adam ne dese beğenirsiniz ki hayır tek embriyo koyulmuş tabi ben şok ama bn sonuç olumsuz olunca çok ağladım o an doktora bu ne demek gelmedi aklıma adam resmen beni kandırdı. Tekrar vitamin verdi 2 ay sonra gel dedi gitmedim bıraktık ona gitmeyi adam sürekli vitamin veriyor birde ona hiç güvenim kalmadı memnun değilim. Tüp bebekten 6 ay sonra normal yolla hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu KTÜ ye gitmiştim hamile olunca orda kürtaş oldum.
Kürtaş olalıda 5 ay oldu şimdi rapor için başvurduk sonuçu bekliyoruz amh 0.8 çok düşük KTÜ de seda hanıma başladım önerebilecegiz doktor var mı bana..
İnşallah banada iyi gelir rapor çıkınca tüp bebek deneyeceğim tekrar Seda hanımdaBende seda hoca sayesinde sorunumu öğrendim çok memnunum 6 sene git gel doktorlara bi sonuc yok hep sorun yok denmişti sağolsun seda hocada histereskopi oldum rahimde perde vardı şimdi kendiliğimden gebe kaldım
E yuh artik. Nezaman oldu bu fiyat artisi acaba cavit hocada degisiklik var mi150den 268 olmuş canım aynen ilkinde sorunumu anlamadı doktorlar
Bir karadenizzede daha ne yazikki!!! Ozel hastanelere zerre guvenim kalmadi. Ktu de hocalara git ben cavit hocadayim. Burda bi arkadas seda hocada. Gonul rahatligi ile tavsiye ederim. Ozel hastanelere paranida vaktinide kaptirma ben kaptirdim parayi gectim gereksiz tedavilerle zamanim çalindi. Uzman doktor mu prof. mu tercihini bu yonde yap. Hocalara gelen hastalar zaten durumu en sikintili olanlar. Tecrube ve bilgi birikimi en cok onlarda var.Merhaba hanımlar bende size hikayemi anlatayım
3 yıllık evliyiz biz 1 yıl korunmasız denedik olmadı sonra baş vurdum doktora Karadeniz hastahanesinde Hülya hanıma gittim bir sorun yok dedi ilaç verdi tabi ilaçı kullandım birşey yok ben aynı hastahanede Hasan beyin metini duydum ve Hasan beye gittim Hasan bey erken menepoz yumurta rezervin çok düşük tüp bebek deyince resmen dünyam başıma yıkıldı tabi dünyanın sonu değil başladık vitamin kullanmaya git gel bir yıl bana vitamin kullanırdı bir yıl sonunda tüp bebek yapabiliriz dedi başladık tüp bebeğe 9 yumurtam topladın 5 i gelişti dediler çift embriyo koydurmak istiyorum dedim olur dedi transfer yapılmadan önce geldi bana çift embriyo koyacağız ama yaşın küçük aramızda kalsın dedi tabiki tamam dedim ne yazıkkı olumsuz sonuç aldık. Görüşe gittim olumsuz sonuçtan sonra kalitesiz yumurta olabillir ondan tutmamıştır felan dedi bizde çift embriyo koyuldu tutma oranı daha yüksek değilmiydi dedik adam ne dese beğenirsiniz ki hayır tek embriyo koyulmuş tabi ben şok ama bn sonuç olumsuz olunca çok ağladım o an doktora bu ne demek gelmedi aklıma adam resmen beni kandırdı. Tekrar vitamin verdi 2 ay sonra gel dedi gitmedim bıraktık ona gitmeyi adam sürekli vitamin veriyor birde ona hiç güvenim kalmadı memnun değilim. Tüp bebekten 6 ay sonra normal yolla hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu KTÜ ye gitmiştim hamile olunca orda kürtaş oldum.
Kürtaş olalıda 5 ay oldu şimdi rapor için başvurduk sonuçu bekliyoruz amh 0.8 çok düşük KTÜ de seda hanıma başladım önerebilecegiz doktor var mı bana..
Bu arada benimde perde vardi histereskopi oldum cavit hocada sonrasinda ilk defa dogal gebelik yasayabildim. Dustu malesef ama en azindan hamile kalabildim. Umarim ktu sana da ugurlu gelirBir karadenizzede daha ne yazikki!!! Ozel hastanelere zerre guvenim kalmadi. Ktu de hocalara git ben cavit hocadayim. Burda bi arkadas seda hocada. Gonul rahatligi ile tavsiye ederim. Ozel hastanelere paranida vaktinide kaptirma ben kaptirdim parayi gectim gereksiz tedavilerle zamanim çalindi. Uzman doktor mu prof. mu tercihini bu yonde yap. Hocalara gelen hastalar zaten durumu en sikintili olanlar. Tecrube ve bilgi birikimi en cok onlarda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?