Seninde perde hsg de gorunmedimi canımBu arada benimde perde vardi histereskopi oldum cavit hocada sonrasinda ilk defa dogal gebelik yasayabildim. Dustu malesef ama en azindan hamile kalabildim. Umarim ktu sana da ugurlu gelir
Aynen canım şimdi perinatoloji bolumunun başına gecmiş sanırım bana ordan randovi al artık numara verdi gebelere carsamba gunu bakıyorum dediE yuh artik. Nezaman oldu bu fiyat artisi acaba cavit hocada degisiklik var mi
Hakkında hayırlısı inşAllah canımİnşallah banada iyi gelir rapor çıkınca tüp bebek deneyeceğim tekrar Seda hanımda
Hepimiz için hayırlısı canım aynen öyleki özel hastahaneler sadece paraya bakıyor.. hasta olarak ne kadar zengin ne kadar bilmişsek o kadar ilgi var ne kadar sessizsek o kadar git gel para ver yapıyorlar bizeBir karadenizzede daha ne yazikki!!! Ozel hastanelere zerre guvenim kalmadi. Ktu de hocalara git ben cavit hocadayim. Burda bi arkadas seda hocada. Gonul rahatligi ile tavsiye ederim. Ozel hastanelere paranida vaktinide kaptirma ben kaptirdim parayi gectim gereksiz tedavilerle zamanim çalindi. Uzman doktor mu prof. mu tercihini bu yonde yap. Hocalara gelen hastalar zaten durumu en sikintili olanlar. Tecrube ve bilgi birikimi en cok onlarda var.
Cok fazla yaa. Hastalari dusunen yokAynen canım şimdi perinatoloji bolumunun başına gecmiş sanırım bana ordan randovi al artık numara verdi gebelere carsamba gunu bakıyorum dedi
Evrak isleri 1-2 gunde halledilir hatta bi gun. Fakat rahim filmi ve sperm tahlilleri zaman istiyor.Merhaba,bir şey sorabilirmiyim? Rapor çıkarmak çok mu sürüyor?
Hangisi evrakları istiyorlar?Evrak isleri 1-2 gunde halledilir hatta bi gun. Fakat rahim filmi ve sperm tahlilleri zaman istiyor.
Kimlik evlilik cüzdanı fotokopileri resim nüfus kayit örneği sigortalı olan esin yanılmıyorsam 5 yillik sigorta dökümü ktude yapilmis 3 adet sperm tahlili onceden yapılmışsa eger aşılama tup bebek raporları rahim filmi kadinin dahiliyeden aldigi tup bebek yapabilir raporu. Dahiliye bnden ekg kan tahlili ve rontgen istemisti galiba ktude gittim ben. Dahiliye raporu herhangi bir hastaneden de oluyor. Eksik yazdigim varsa arkadaslar tamamlar zaten hastane bununla ilgili bi kagit veriyorHangisi evrakları istiyorlar?
Çok teşekkür ediyorumKimlik evlilik cüzdanı fotokopileri resim nüfus kayit örneği sigortalı olan esin yanılmıyorsam 5 yillik sigorta dökümü ktude yapilmis 3 adet sperm tahlili onceden yapılmışsa eger aşılama tup bebek raporları rahim filmi kadinin dahiliyeden aldigi tup bebek yapabilir raporu. Dahiliye bnden ekg kan tahlili ve rontgen istemisti galiba ktude gittim ben. Dahiliye raporu herhangi bir hastaneden de oluyor. Eksik yazdigim varsa arkadaslar tamamlar zaten hastane bununla ilgili bi kagit veriyor
Canım adetli gidince tahlil yaparlar öyle verirler sana gerekli olacak evrakları liste şeklinde sende yaptrırsın hangi doktora gidiyorsun ben tup yaptrmadım ama asılama yaptrdım eşinin orda sperm testide vermesi gerekliÇok teşekkür ediyorumbana her hangi bir kağıt vermediler,”adetli gelirsin” dediler ((
Eşinin ktüde ürolojiye muayene olup dosya notu şeninde jineloğa muayene olup dosya notu Alman lazım 3 sperm tahlilinden sadece biri ktü de verilmiş olması yeterli oluyo senin hsg raporun lazım dahiliyeden muayene notu diğerleri zaten kolay temin edilen belgeler foto hizmet dökümü evlilik cüz fotokopisi vs..Çok teşekkür ediyorumbana her hangi bir kağıt vermediler,”adetli gelirsin” dediler ((
Hormon tahlilleri icin oyle demistirler. Tüp bebege karar verildiği zaman rapor cikartmak icin yönlendireceklerdir sizi. Sizde sorabilirsinz. Bu arada hangi hastaneye gidiyoraunuzÇok teşekkür ediyorumbana her hangi bir kağıt vermediler,”adetli gelirsin” dediler ((
Farabi ye gittik. Rapor için vacinal kültür testi istiyorlar mı?Hormon tahlilleri icin oyle demistirler. Tüp bebege karar verildiği zaman rapor cikartmak icin yönlendireceklerdir sizi. Sizde sorabilirsinz. Bu arada hangi hastaneye gidiyoraunuz
Vajinal kültür ne bilmiyorum smeer testi mi? Eger oysa istenmiyor. Ama doktor bana yapmisti daha once hic yaptirmadigm icin İstenenler genel hatlariyla bunlardiFarabi ye gittik. Rapor için vacinal kültür testi istiyorlar mı?
Fakultenin var bende canimKızlar kaş üstünde genetik pıhtılaşma yaptrmıştım kromozon yaptıramadım ihale yoktu bana numara vermiştiler arayıp bilgi almam için ama kaybettim sizde var nı
İnşallah bu defa olumlu sonuçlanır karadenizde kime gittiniz sindide ordami yaptiracaksinizMerhaba hanımlar burayı ilk defa gördüm yazmadan geçmek olmazdı,bir aşılama bir tüp farabide yaptırdım2014de cavit beye...2019 ekim ayında özel karadenizde bir tüp daha denedim oda negatif...dondurulmuş deneyeceğim 4adet ,bakAlım baharı bekliyorum,,rabbim yar ve yardımcımz olsun..
inşallah ,teşekkür ederim,Ufuk beye gitmiştim yaş 37 .'...15 yıldır evliyim.. evet dondurulmuşları denemek için tekrar oraya gideceğim ,,sonuçta kesin pozitif almak diye bir öngörü olamaz rabbim hayırlısını versin... bir kızım var 11yaşında kendiliğinden hamile kalmıştm...nedensiz infertilite teşhisim ama böyle birşe ye ben inanmıyorum muhakkak bir nedeni vardrİnşallah bu defa olumlu sonuçlanır karadenizde kime gittiniz sindide ordami yaptiracaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?