Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

En azindan anneligi tatmissiniz ins ikinci defada olur. Tabi nedensiz bisey yoktur nedensizdeki mantık zaten bilinmeyen kisirlik bence. Tam manasiyla snin asla cocugun olmaz diyemiyorlar sadece simdiki tibbi imkanlar sebebini bulmaya elverişli degil

Hayir kanuni egitimin soruyosun sen. Netten hastanenin numarasini bul ordan ordan sor bence genetik bolumun nosunu yardimci olurlar
Canım kaş üstünde hala anlaşma olmamış katuye gekcez telefonu acan olmadı ordada genetik bolumune erkenmi gitmek gerekiyo

Canım kaş üstünde hala anlaşma olmamış katuye gekcez telefonu acan olmadı ordada genetik bolumune erkenmi gitmek gerekiyo
Canim genetik bolumune randevu almadan gittim ben. Onlar randevu veriyor. Eger genetik testin sehir disinda yapilmasini istiyorsan gittiğin gun kan veriyorsun kisi basi 150 tl. Ama ktude yapılsın diyosan ucretsiz onlar randevu veriyor ortalama 1 ay sonraya ben bakiyim numarasi vardi bende yazacam sana

Sabah gittik canım 2 ay sonraya randovi veriyodu bizde ücretli yaptrdık bakalım ne cıkar 15 gun sonra ara dediler

Bana da 1 ay sonra ara demistiler nekadar tutarsizlar
Ya bide tekrara ugrayabilir dedi uzun surerse biz arıcaz dedi o ne demek anlamadım bide canım senin hangi genlere bakıldı pıhtılaşma olarak pai varmı içinde

Ya bide tekrara ugrayabilir dedi uzun surerse biz arıcaz dedi o ne demek anlamadım bide canım senin hangi genlere bakıldı pıhtılaşma olarak pai varmı içinde
Tekrara kalmayi bizede soylediler. Lavaratuvarda sorun cikarsa kanlar yeterli gelmezse tekrar kan istiyorlar ama bu defa ucretsiz alınmıyor. Sadece zaman kaybı oluyor işte. Ordaki görevli bazılarının 3.4. Tekrar kaldığını söylemişti ama biz yasamadik oyle bi durum.

Merhaba ben de Trabzon medikalparkta ufuk hocaya gidiyorum 1.deneme olumsuz geçti çok şükür 2deneme de sonuç pozitif inşallah kalp atişinıda duyarım rabbşmı isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağinı boş bırakmasın

Merhaba bende ufuk beyde bir tüp deneme yaptım ekimde,,şimdi doldurulmuşlar kaldı...tebrik ederim bizede dua edin lütfen...

Sağlıkla kucagına alırsınız inşAllah tedaviler devam ediyormu

Merhaba bende ufuk beyde bir tüp deneme yaptım ekimde,,şimdi doldurulmuşlar kaldı...tebrik ederim bizede dua edin lütfen...
Ederim tabikide, şuan hasta kabul etmıyor var olab hastalarına bakıyormuş arkadaşim gidecekti kabul etmediler, siz arayın görüşün istersenız

Ederim tabikide, şuan hasta kabul etmıyor var olab hastalarına bakıyormuş arkadaşim gidecekti kabul etmediler, siz arayın görüşün istersenız
Ben anca ramazan sonrası gidebilirim artık... rabbim bizi bu beladan kurtarsın yeter şimdilik..nasip artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…