En azindan anneligi tatmissiniz ins ikinci defada olur. Tabi nedensiz bisey yoktur nedensizdeki mantık zaten bilinmeyen kisirlik bence. Tam manasiyla snin asla cocugun olmaz diyemiyorlar sadece simdiki tibbi imkanlar sebebini bulmaya elverişli degilinşallah ,teşekkür ederim,Ufuk beye gitmiştim yaş 37 .'...15 yıldır evliyim.. evet dondurulmuşları denemek için tekrar oraya gideceğim ,,sonuçta kesin pozitif almak diye bir öngörü olamaz rabbim hayırlısını versin... bir kızım var 11yaşında kendiliğinden hamile kalmıştm...nedensiz infertilite teşhisim ama böyle birşe ye ben inanmıyorum muhakkak bir nedeni vardr
Kaş üstündekimi canımFakultenin var bende canim
Hayir kanuni egitimin soruyosun sen. Netten hastanenin numarasini bul ordan ordan sor bence genetik bolumun nosunu yardimci olurlarKaş üstündekimi canım
Canım kaş üstünde hala anlaşma olmamış katuye gekcez telefonu acan olmadı ordada genetik bolumune erkenmi gitmek gerekiyoHayir kanuni egitimin soruyosun sen. Netten hastanenin numarasini bul ordan ordan sor bence genetik bolumun nosunu yardimci olurlar
Canim genetik bolumune randevu almadan gittim ben. Onlar randevu veriyor. Eger genetik testin sehir disinda yapilmasini istiyorsan gittiğin gun kan veriyorsun kisi basi 150 tl. Ama ktude yapılsın diyosan ucretsiz onlar randevu veriyor ortalama 1 ay sonraya ben bakiyim numarasi vardi bende yazacam sanaCanım kaş üstünde hala anlaşma olmamış katuye gekcez telefonu acan olmadı ordada genetik bolumune erkenmi gitmek gerekiyo
Sabah gittik canım 2 ay sonraya randovi veriyodu bizde ücretli yaptrdık bakalım ne cıkar 15 gun sonra ara dedilerCanim genetik bolumune randevu almadan gittim ben. Onlar randevu veriyor. Eger genetik testin sehir disinda yapilmasini istiyorsan gittiğin gun kan veriyorsun kisi basi 150 tl. Ama ktude yapılsın diyosan ucretsiz onlar randevu veriyor ortalama 1 ay sonraya ben bakiyim numarasi vardi bende yazacam sana
Bana da 1 ay sonra ara demistiler nekadar tutarsizlarSabah gittik canım 2 ay sonraya randovi veriyodu bizde ücretli yaptrdık bakalım ne cıkar 15 gun sonra ara dediler
Ya bide tekrara ugrayabilir dedi uzun surerse biz arıcaz dedi o ne demek anlamadım bide canım senin hangi genlere bakıldı pıhtılaşma olarak pai varmı içindeBana da 1 ay sonra ara demistiler nekadar tutarsizlar
Tekrara kalmayi bizede soylediler. Lavaratuvarda sorun cikarsa kanlar yeterli gelmezse tekrar kan istiyorlar ama bu defa ucretsiz alınmıyor. Sadece zaman kaybı oluyor işte. Ordaki görevli bazılarının 3.4. Tekrar kaldığını söylemişti ama biz yasamadik oyle bi durum.Ya bide tekrara ugrayabilir dedi uzun surerse biz arıcaz dedi o ne demek anlamadım bide canım senin hangi genlere bakıldı pıhtılaşma olarak pai varmı içinde
Merhaba bende ufuk beyde bir tüp deneme yaptım ekimde,,şimdi doldurulmuşlar kaldı...tebrik ederim bizede dua edin lütfen...Merhaba ben de Trabzon medikalparkta ufuk hocaya gidiyorum 1.deneme olumsuz geçti çok şükür 2deneme de sonuç pozitif inşallah kalp atişinıda duyarımrabbşmı isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağinı boş bırakmasın
Sağlıkla kucagına alırsınız inşAllah tedaviler devam ediyormuMerhaba ben de Trabzon medikalparkta ufuk hocaya gidiyorum 1.deneme olumsuz geçti çok şükür 2deneme de sonuç pozitif inşallah kalp atişinıda duyarımrabbşmı isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağinı boş bırakmasın
Bildiğim kadar yeni tedavi almıyorlar bu süreçte.Sağlıkla kucagına alırsınız inşAllah tedaviler devam ediyormu
Ederim tabikide, şuan hasta kabul etmıyor var olab hastalarına bakıyormuş arkadaşim gidecekti kabul etmediler, siz arayın görüşün istersenızMerhaba bende ufuk beyde bir tüp deneme yaptım ekimde,,şimdi doldurulmuşlar kaldı...tebrik ederim bizede dua edin lütfen...
Var olan hastalarına bakıyor sanırım,Sağlıkla kucagına alırsınız inşAllah tedaviler devam ediyormu
Ben anca ramazan sonrası gidebilirim artık... rabbim bizi bu beladan kurtarsın yeter şimdilik..nasip artık...Ederim tabikide, şuan hasta kabul etmıyor var olab hastalarına bakıyormuş arkadaşim gidecekti kabul etmediler, siz arayın görüşün istersenız
2 asilama yaptirdim hasan tahsinde. Negatif sonuc aldim daha sonra ktü de devam ettim. Hasan beyden memnundum kendisiyle ilgili olumsuz yazabilecegim biseyde yasamadik.Merhaba Hasan Tahsin beye giden ya da tüp bebek için Medical Park a giden var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?