Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Neden KTÜ de devam ettiniz fakülte de hangi hocaya gidiyorsunuz ben bugün ilkez Medical e gittim
Özel hastanelerin biraz daha ticari olduğunu düşünüyorum en azindan kendi tedavi surecimde medical park karadenizde bunu hissettim ve yasadim. Bana tup bebekten once 2 asilama sart dediler rapor icin bizde yaptrdik hatta 3. İcinde israr ettiler. Sonra ktu ye suleyman güvenle cavit kart hocalara gittim ikiside bana asilamanin uygun olmadigini direkt tüp gerektiğini rapor icinde benim durumumda aşılamanin sart olarak aranmadigini söylediler. Benim tecrubem tatsizdi diyelim bosuna 2 işlem yaptirdim bosuna igneler kullandim bosuna param zamanim gitti. Herkeste boyle olacak diye birsey yok tabi yine diyorum hasan beye severek gidiyordum sadece özel isi biraz daha maddiyata donuk iste

Ben de önce KTÜ ye gittm hatta ondan önce numune hastanesi Dr u bana diretk tüp bebege git dedi sonra tıpa gittim orda bana rapor alabilirsin dediler sonra tip da çok ilgilenmediler gibi geldi açıkçası ondan özele gideyim dedim bende yaşım 35 ondan uzasın istemiyom şimdi rapor çıkartmaya çalışıyorum tıp dan rapor alıp özele gidebilirim di mi

Eğer bana da aşılama derlerse tabi istemem tıpa geçerim belki ozamn sizin yaş kaç değerlere de bakiuolar

Merhaba Hasan Tahsin beye giden ya da tüp bebek için Medical Park a giden var mi
Ben Hasan Tahsin beye gidiyorum bir aşılamamı yıldızlı da diğer aşılmamı Hasan Tahsin hocama yaptırdım tutmadı ama çok çok ilgili bir doktor eğer imkanın varsa kesinlikle ona gitmelisin . Bizde sanırım artık tüp bebeğe geçecez rapor için başvuru haftaya başlayacakmış bakalım

Teşekkürler inşallah hayırlı sonuçlanır

Tüm belgerimz tahlillerimiz tamam haftaya rapor için basvuracam bu arada haftaya Medical de muayene de olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…