Özel hastanelerin biraz daha ticari olduğunu düşünüyorum en azindan kendi tedavi surecimde medical park karadenizde bunu hissettim ve yasadim. Bana tup bebekten once 2 asilama sart dediler rapor icin bizde yaptrdik hatta 3. İcinde israr ettiler. Sonra ktu ye suleyman güvenle cavit kart hocalara gittim ikiside bana asilamanin uygun olmadigini direkt tüp gerektiğini rapor icinde benim durumumda aşılamanin sart olarak aranmadigini söylediler. Benim tecrubem tatsizdi diyelim bosuna 2 işlem yaptirdim bosuna igneler kullandim bosuna param zamanim gitti. Herkeste boyle olacak diye birsey yok tabi yine diyorum hasan beye severek gidiyordum sadece özel isi biraz daha maddiyata donuk isteNeden KTÜ de devam ettiniz fakülte de hangi hocaya gidiyorsunuz ben bugün ilkez Medical e gittim
Özeldi ama en son hastaneye gecti tekrar hayırlısı olsun hakkında raporun hemen cıkar inşSüleyman güven özel calisiyo galiba ismini duydum başkalarından da ona da mi bir gitsem
Ben Hasan Tahsin beye gidiyorum bir aşılamamı yıldızlı da diğer aşılmamı Hasan Tahsin hocama yaptırdım tutmadı ama çok çok ilgili bir doktor eğer imkanın varsa kesinlikle ona gitmelisin . Bizde sanırım artık tüp bebeğe geçecez rapor için başvuru haftaya başlayacakmış bakalımMerhaba Hasan Tahsin beye giden ya da tüp bebek için Medical Park a giden var mi
Ben geçen konuştum tıp ile süre söylemem dedi ama heyet toplanınca eksiğin yoksa çıkarmış haftada bir toplanıyorlarmışTeşekkürler saoll rapor hemen cikiyo mu belgelri toplamaya çalışıyor um bende olur inşaallah
TeşekkürlerFakulte canım
Teşekkürler inşallah hayırlı sonuçlanırBen Hasan Tahsin beye gidiyorum bir aşılamamı yıldızlı da diğer aşılmamı Hasan Tahsin hocama yaptırdım tutmadı ama çok çok ilgili bir doktor eğer imkanın varsa kesinlikle ona gitmelisin . Bizde sanırım artık tüp bebeğe geçecez rapor için başvuru haftaya başlayacakmış bakalım
Ne yaptınız gidebildiniz mi rapor için merak ettim ettimTüm belgerimz tahlillerimiz tamam haftaya rapor için basvuracam bu arada haftaya Medical de muayene de olabilirim
Hayırlısı olsun inşAllah guzel haberler alırsın hangi doktora karar verdinizMerhaba rapor için başvurdum bakalım ne zamn çıkar bu arada fakülte ye karar verdik
Emine hanım düşünüyozHayırlısı olsun inşAllah guzel haberler alırsın hangi doktora karar verdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?