Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Merhaba rapor için başvurdum bakalım ne zamn çıkar bu arada fakülte ye karar verdik
Tedavi icin mi fakulteye karar verdiniz? Kimde basliycaksiniz. Ben istanbul gidecektim fakat malum durumdan dolayi cesaret edemedik bir kez daha fakultede denemeye karar verdik. Dun gittim gorustum hocayla kismetse adetimle basliycaz. Ozamana kadarda rapor islemlerini halledecem.

Bende rapor bekliyorum ama bana yaklaşık 1 hafta oldu vitamin turu ilaç ve doğum kontrol hapı verdiler bitince gidicem iğne tedavisi ne baslicaklar

Tıp fakültesini çok kişiye sordum içim rahat tüp bebek servis ini gördüm diğer bölüm gibi dgl daha özel ve Dr da seçince ozelden bı farkı kalmiyo ve su sıralar tıp başka yerlere rapor vermiyomus ondan bakalım hayırlısı olur ins

Bende aşılama oldugum da doktor secmiştim ayrı ücret ödeniyo doktor sesince daha mantıklı doktor seçmekte hayırlısı olsun hakkında

Aynen canim. Fakülteden bende memnunum. Hangi hocayi sectigini merak ettim. Dun banada oyle dediler sadece kendi hastalarina rapor veriyorlarmis. Tüp bebek bolumu hastanenin icinde hastaneden bağımsız gbi

Bide ücretler epey artmis gecen yil 3200 du hoca ücreti bu yil 4800 olmus (4600 dr olabilir aninsayamadim bi an) tabi ilac paralarida yükselmiştir Allah yardimcimiz olsun.

Bide ücretler epey artmis gecen yil 3200 du hoca ücreti bu yil 4800 olmus (4600 dr olabilir aninsayamadim bi an) tabi ilac paralarida yükselmiştir Allah yardimcimiz olsun.
Emine seda hanım a gidicem evet fiyat 4700diye biliyom ama rapor çıkarsa ilaçlar dusuyo tabi bi de uzun protokol kısa protokol var size hangisi uygulanacak

Emine seda hanım a gidicem evet fiyat 4700diye biliyom ama rapor çıkarsa ilaçlar dusuyo tabi bi de uzun protokol kısa protokol var size hangisi uygulanacak
Size tedavi nezamn başlanacak ben iki hafta oldu nerdeyse ilaç vitamin fln kullaniyom ve rapor çıkmasını bekliyom uzun protokol uygulanacak mis

Banada uzun protokol canim. Bu adetimle sanirim 2 haftaya gelir dogum kontrol hapina basliycam iste. O arada da rapor evraklarini toparliycam. Muhtemelen ilaclarada zam gelmistir. Gecen yil toplamda 6-7 bine cikmisti tüp bebek. Sanirim bu defa 10 bine yaklasacak

Rabbim kolaylık versin hersey yolunda gider inşAllah

Rapor kaç haftada cikiyo biliyo musn

İnternette raporu olan ilaç parası odemiyo yaziyo ins. Rapor cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…