Rapor hepsini karşılamıyo yinede ücret çıkıyor canımİnternette raporu olan ilaç parası odemiyo yaziyo ins. Rapor cikar
Cavit hocaya gidiyorum vitaminler decavit marincap folik asit bide devit damla. İlk tup bebek denememde lucrin gonal f ve merional iğneleri kullanmistim dkh aklimda degil. Bakalim bubdefa igneler ayni mi olacakSana hangi ilaçları yazdı astalife omepa ve desolet mi bıde lucrin var iğne bı de senin gittiğin Dr kim
Evrakları teslim ettikten sonra 2 haftaya çıkıyordu. Koronadan once kurul her hafta toplanıyordu degisiklik var midir bilmiyorumRapor kaç haftada cikiyo biliyo musn
Yok canim oyle degil o raporla ilaçlar yuzde 60 a kadar destekleniyor 100 tl ise ilac 40 tl oduyoruz tabi okadar ucuz değillerİnternette raporu olan ilaç parası odemiyo yaziyo ins. Rapor cikar
Rapor hepsini karşılamıyo yinede ücret çıkıyor canım
[/QUOTpeki saoll
ucretini bilmiyorum fakat telefonda fiyat bilgisi verirlerArkadaşlar medikal parkta pgt ücreti ne kadar oluyor bilen var mi
Teşekürler benim pgt ile.cocuk denemesi yapmam gerekli de acaba ktu de mi yapsam medikalde mi çok kararsizimucretini bilmiyorum fakat telefonda fiyat bilgisi verirler
İki taraflada görüşüp öyle karar ver bence aklına hangi doktor yatarsa. Cavit hocayı tavsiye ederim. En azından bi prof görüşü al öyle karar verTeşekürler benim pgt ile.cocuk denemesi yapmam gerekli de acaba ktu de mi yapsam medikalde mi çok kararsizim
Peki bütün işlemleri o mu yapiyor yani işleyiş nasil hiç bimiyorum yumurta toplanma transfer falanİki taraflada görüşüp öyle karar ver bence aklına hangi doktor yatarsa. Cavit hocayı tavsiye ederim. En azından bi prof görüşü al öyle karar ver
Tabi eğer hoca yapsın istersen ekstra ücretle tüm takibini o yapıyor. Yok ben sadece hastaneye ücret verecem hoca istemiyorum dersen takibini kime denk gelirsen o yapıyor. Transferi ve toplamayı yine hocalardan biri yapıyo galiba ama bu sürece süreklilik önemli benim için ücreti de 4800 civarı. Hastaneye verilecek olanı bilmiyorum daha azdır transferden önce yatıroyosun. Başkada para ödemiyosunPeki bütün işlemleri o mu yapiyor yani işleyiş nasil hiç bimiyorum yumurta toplanma transfer falan
Merhaba canim bende cavit hocanin uzun protokol hastasiyim. Lucrin yakiyor malesef ayni sey banada oluyordu merak etme yalnis yapmiyorsunKızlar merhaba bir şey soracaktım ben de cavit hocanın hastasıyım uzun protokol tedavisi görüyorum bugün lucrin iğnesine başladım vurulduktan sonra bi 5 dakka sızlıyo sizlerde de oluyomuydu acaba? Yanlış mı vuruluyoruö diye tedirgin oldum yoksa ilaç mı acı :)
Aynen canim isin buyuk kismi labaratuvarda doktorum oyle demisti. Ben gerekli ilaclari gerekli dozlarda ayarliyorum fakat isin labaratuvar kismina mudahale edemiyorum demisti. Bende cok memnunum doktorumdan. İkinci kez deneyecem yarin gidecem olmadi tavsiyesi uzerine bahceciye gidecem turkiyede en iyi labaratuvar onlardaTrabzon'da hemen hemen tüm doktorları gördüm. Fakültede 2 aşılama 3 tüp bebek ve bir spontan gebelik yaşadım. bir tüp bebek düşükle sonuçlandi. Spontan gebelikte düşükle sonuçlandı. Tüp bebeğin biride dış gebelik. Hepsinin bir hikayesi var. Şuan 4. İçin farklı bir doktora farklı hastaneye gidiyorum. Labaratuvar araştırın . Hangi hastanenin laboratuvarı daha iyi. Doktordan ziyade labaratuvar çok önemli. Fakultedeki proflarin hepsi çok iyi. Ama iş labarotuvarda.
Aynen canim isin buyuk kismi labaratuvarda doktorum oyle demisti. Ben gerekli ilaclari gerekli dozlarda ayarliyorum fakat isin labaratuvar kismina mudahale edemiyorum demisti. Bende cok memnunum doktorumdan. İkinci kez deneyecem yarin gidecem olmadi tavsiyesi uzerine bahceciye gidecem turkiyede en iyi labaratuvar onlarda
Ktü de cavit hocada basladim tekrarSen nerede devam ediyorsun? Doktorun kimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?