Kizlar selam, benim esim azosperm. Esi azosperm olupta tup bebek deneyen varmi. Ozel karadenizde microtese ile tup bebek ddneyelim dediler. Clinartta tese ameliyatini kim yapiyor biliyormusunuz. Sonucta bizim icin ilk onemli sey tese ameliyatinda esimde sperm bulabilmeleri. Karadenizde ali zirh iyi dediler urolog olarak. Sizin bir oneriniz var mi bu konuda?
Ahhh ahhh diyorum ve susuyorumbenim birincide olmadı 2 tane dondurulmuş var kromozom analizi istedi doktor onu yaptırdık sonuç çıkmadı daha sonuç alınca gideceğiz tekrardan bakalım ne olacak....tutunma olmadı mı sende yoksa tutunup düşükle mi sonuçladı,doktor sebep söylüyor mu neden olmadığına dair? Canını sıkma her işte vardır bi hayır demek gerekiyor nasip değilmiş inşallah en yakın zamanda Rabbim sağlıklı bir evlat nasip eder ...
2. denemede 5. gün transferi ve 1. kaliteydi hiteroskopi ve çizik atılması da oldu. hiç tutunma olmadı. kromozom testi yaptıracağız ankarada bir merkezde doktor son olarak kroozom bozukluğu olabilir diye düşünüyorum dedi başka tutunmamması için bir sebep yok diyor.
Nasip olmayınca olmuyor işte ne yapsak nafile.vardır elbet Rabbim'in bi bildiği sonunda bize de nasip eder bir mucize inşallah......
Kromozom testi istedi benden doktorum eylülde randevu aldım fakülteden 5 kasıma, gidip yaptırdık ama hala sonuç bekliyorum daha doğrusu sonuç çıktı bi imza için hergün aratıyorlar deli ediyorlar resmen
Özel labaratuarda kromozom analizi 200 tl ankaraya gönderiyorlar eşinden de istediyse 400 lira
Kısır döngü içine girmek değil ama bu ara yaşadıklarım çok üst üste geldi...okul stresi bir yandan,elalemin sorup durmaları bir yandan patlama noktasına geldim birde üstüne üstelik halam rahatsız baya ciddi problemleri var her şey birikti anlayacağın
Önemli olan doğurmak değil katılıyorum asıl iş doğurduktan sonra başlıyor.Sağlık durumuna gelince Rabbim istedikten sonra ne durumda olanların çocukları oluyor Rabbim isterse bizimde olacak yeter ki istesin...neyse ya gelip geçici sıkıntılar bunlar
Sana gelelim gebelik aşısı ne için yapılacak internetten baktım biraz transfer aşamasında yapılıyormuş anladığım kadarıyla tedavinin kesin ne zaman başlayacağı belli değil yani?
ben kendim buldum bir merkez genlab diye zaten karadeniz hast. orayla çalışıyormuş bizi kanımızı alıp oraya göndereceklerdi. genlab 108 tl adam başı karadeniz hast heralde 320 tl idi kişi başı. genlab bize malzemeleri kargo ile gönderecek kanımızı alıp bizde kargo ile onlara göndereceğiz. 10 sonra sonuç çıkacakmış. fakültedende 17 ocaka randevu aldım ordada yaptıracağım senin kaçıncı denemen nerede yaptırıyorsun pgt yaptıracakmısın
benim doktorum süleyman güven fakültenin doktoru ama ben muayenehanesine gidiyorum işlemler fakültede yapılıyor..ben 1 kere denedim tüp bebek bi de önceden kimyasal gebelik yaşadım..çikolata kistim var birde yumurta rezervimde azalma
doktor tek senden mi istedi tahlili? fakülteden ne güzel erken bulmussun günü bizimkini 2 ay sonraya atmışlardı sonuç için 1 ay dediler ama nerdeyse 1bucuk ay olacak sonuç yok elimizde henüz..
herkes her şeyi konuşuyor nedir ne değildir diye düşünen yok belki olmuyor üsteleyip üzmeyelim demiyolar ısrarla çocuğun yok mu,olmuyor mu,aaa vakit geçmeden yapın diye konuşup duruyorlar.. hatta o kadar ilginç bi teyze bana çocuğun yok mu dedi bende yok teyze dedim karnında da yok mu diye sordu bana gülsem mi ağlasam mı bilemedim...Allah yardımcımız olsun
2mizde test yaptıracağız fakültede 20li test yapılıyormuş yani çoğunlukla hastalık çıkan kromozomlara bakılıyormuş . özelde 100lü test istedim ben bütün kromozomlara bakılacak daha garanti diye düşünüyorum. özel karadenizede yaptırsam aynı merkeze ankaraya göndereceklerdi kanı. ben kendim göndermiş oluyorum hem daha ucuza geldi. hemde 10 gün sonra sonuç çıkacak salı günü göndereceğim. sen rapor çıkardın mı. çok uzun sürdümü ne yaptın
Ben ilkinde rapor çıkarttım ama doktorum fakültede prof.olduğu için onun adıyla aynı gün işlemler bitti ama 15 gün sonra falan çıktı rapor 6 aylık ve tek tedavilik olduğu için bu sefer kullanamayacağım.Ya yeniden çıkarıcam ya da donmuşlarla olan tedaviyi raporsuz yaptırıcam daha karar veremedik yani.ben sonucu aldım bugün doktora gösterdim bi sorun çıkmadı çok şükür umarım seninde sorun çıkmaz doktor demişti zaten bişey çıkacağını zannetmiyorum diye öylede oldu..
Senin tedavin raporlamı oluyo kac liraya mal oluyor?
Cok para yaaa...ben yaptirmam sanirim doktor demedi oyle birsey.ogretmen misin? Esinle gitmen lazim sen kadin doguma,dahiliyeye bi de gastrolojiydi galiba muayene oluyosun esin sadece urolojiye muayene oluyor.benim doktorum yazmisti kagida teshis falan onun icin ben muayene olmadim kadin dogumda dahiliyeye kan vermistim galiba 1 gun icinde bitirmistik islemleriBEN pgt yaptıracağım yani embriyo sağlıklı mı değil mi ona bakıp ona göre transfer yapıyorlar. 2500 dolar işlem ücreti 2000de 3.tüp bebek masrafı 3. olduğu için indirim var. ilaçlarda tanıdık eczaneden 1000 tl ye alıyorum. 10000 olacak toplam 2 tane transfer olacak bakalım kan sonucunu bekliyorum bugün göndereceğim ondan sonra belli olacak rapor çıkarmadım 15 tatilde uğraşacağım onun için tüp bebek merkezine mi başvuruyorsun
Cok para yaaa...ben yaptirmam sanirim doktor demedi oyle birsey.ogretmen misin? Esinle gitmen lazim sen kadin doguma,dahiliyeye bi de gastrolojiydi galiba muayene oluyosun esin sadece urolojiye muayene oluyor.benim doktorum yazmisti kagida teshis falan onun icin ben muayene olmadim kadin dogumda dahiliyeye kan vermistim galiba 1 gun icinde bitirmistik islemleri
evet öğretmenim senin şimdi durum ne kaçıcı tüptü hatırlayamadım
ben bir kere yaptırdım tüp bebek..2 tane donmuş embriyom var ocakta onun için tedaviye başlayacağım.
tekrar yumurta toplatacakmısın yoksa sadece donmuşlarmı transfer olacak. kromozom analizi sonucu ne çıktı
canım çok sevindim sonucuna..sahalara geri dönmüşsünüz:) yola devam bayanlaaaaar...yok yumurta toplama olmayacak sadece donmuslar transfer edilecek.sonuç normal hiçbir problem cıkmadı.sen ne yaptın gönderdin mi kanları,sonuç ne zaman çıkacak?sizde ne sorun vardı?
Ben de aynı durumdayım yalnız benim doktorum embriyoya cerrahi müdehale edildiği için pgt yi önermedi bana bir kaç deneme daha yapalım dedi ?? ankarada hangi merkez önerdi?*2. denemede 5. gün transferi ve 1. kaliteydi hiteroskopi ve çizik atılması da oldu. hiç tutunma olmadı. kromozom testi yaptıracağız ankarada bir merkezde doktor son olarak kroozom bozukluğu olabilir diye düşünüyorum dedi başka tutunmamması için bir sebep yok diyor.
Clinartta 1 tüp bebek denemesi+histereskopi+rahime çizik+gebelik aşısı
2014 ocağa kaldık... benim adet gelmemekte israr etmekte
16 aralıkta oldum adet 21.gün gel lucrine başlayalım dedi doktor bakalım ne olacak. 4 ocakta falan gitmem lazım yani tedavi başlayınca 1 ay suruyormuş ilk tedaviyle alakalı hiçbir şey hatırlamıyorum inanabiliyor musun ya ne kadar sürdü ilaçları ne kadar kullandım :))
Sen dondurulmuşları kullanmamıştın dimi canım ?
aslında doktor ne zaman hazır hissedersen gel dedi eğer kaygıların varsa psikolojik destek al dedi ne yapsam bilmiyorum bir taraftan uzatmanın anlamı yok diyorum diğer taraftan biraz daha mı beklesem henüz kararsızım yanii
Ben de aynı durumdayım yalnız benim doktorum embriyoya cerrahi müdehale edildiği için pgt yi önermedi bana bir kaç deneme daha yapalım dedi ?? ankarada hangi merkez önerdi?*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?