Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Benimde ilk denemem ktü de cavit hocanın hastasıyım. Bugün transferim gerçekleşti. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadık cok şükür. Memoriale gidicektim normalde ama pandemiden dolayı gidemedik burda deneyelim dedim. Embriyoglarlada bire bir görüştüm içime de sindi. Umarım sonucta güzel olur

Bugun bende ordaydim karsilastik kesin

Hayırlı olsun. Hayırlı haberlerini aliriz inşallah. Paylaş sonucunu

Testi ordami yapacaklar? Güzel bisey hem testinizi yaparlar.
Yarin gidince soracam muhtemelen hastanede baska bir yere yonlendirecektir. Simdide kendimi dinlemeye basladim ya pozitif cikarsam nolacak tedavi çöp olacak diyorum. Allah korusun gerci hic bir sikayetim belirtim yok evham yapiyorum galiba

Yarin gidince soracam muhtemelen hastanede baska bir yere yonlendirecektir. Simdide kendimi dinlemeye basladim ya pozitif cikarsam nolacak tedavi çöp olacak diyorum. Allah korusun gerci hic bir sikayetim belirtim yok evham yapiyorum galiba
Öyle bir hastalıkta tedavini düşünme önce kendini düşün. Hayırlısı olsun.

Öyle bir hastalıkta tedavini düşünme önce kendini düşün. Hayırlısı olsun.
Tabiki oyle ama tedaviyide yok sayamiyor insan. Konustum hocayla pozitif olma durumunda yumurtalar toplanicakmis embriyo olusturulup birakacaklarmis transfer olmuycakmis. Bir de pozitifte narkoz verme durumu sikintiliymis yumurta toplama anestezi olmadan yapilabilirmis. İhtimalleri ogrenmek adina konustum insallah kimse icin bu durumlar soz konusu olmaz

İnşallah negatiftir. Ben 7m de başladım suleyman hocayla öyle bir durum yok.

Arkadaşlar bir şey sorcaktım size. Ben progestan kullanıyorum 2 sini akşamdan vajinaş yollan al dedi baba doktor. Yalnız 1-2 saat sonra aferdesrsiniz ama baya akıntı ile geri geliyo sanki. Normal mi bu sizce size de oluyor muydu?

Ben kasinti ile beraber yasamistim bunu normal demistiler

Normal canım. Daha sonra kitleler halinde dökülecek. Çünkü orada birikiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…