Benimde ilk denemem ktü de cavit hocanın hastasıyım. Bugün transferim gerçekleşti. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadık cok şükür. Memoriale gidicektim normalde ama pandemiden dolayı gidemedik burda deneyelim dedim. Embriyoglarlada bire bir görüştüm içime de sindi. Umarım sonucta güzel olurTrabzon'da hemen hemen tüm doktorları gördüm. Fakültede 2 aşılama 3 tüp bebek ve bir spontan gebelik yaşadım. bir tüp bebek düşükle sonuçlandi. Spontan gebelikte düşükle sonuçlandı. Tüp bebeğin biride dış gebelik. Hepsinin bir hikayesi var. Şuan 4. İçin farklı bir doktora farklı hastaneye gidiyorum. Labaratuvar araştırın . Hangi hastanenin laboratuvarı daha iyi. Doktordan ziyade labaratuvar çok önemli. Fakultedeki proflarin hepsi çok iyi. Ama iş labarotuvarda.
Aa öylemi ben iki aydır gidiyorum bugün ilk kez içerde ateşimi ölçtüler o kadarKtü de tüp bebek hastalarina covid testi yapilacakmis bugun hemsire soyledi
Bugun bende ordaydim karsilastik kesinBenimde ilk denemem ktü de cavit hocanın hastasıyım. Bugün transferim gerçekleşti. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadık cok şükür. Memoriale gidicektim normalde ama pandemiden dolayı gidemedik burda deneyelim dedim. Embriyoglarlada bire bir görüştüm içime de sindi. Umarım sonucta güzel olur
Ülkü hanım söyledi yeni bir karar galiba çatlatma ignesinin yapilacagi gün testte yapilacakmisAa öylemi ben iki aydır gidiyorum bugün ilk kez içerde ateşimi ölçtüler o kadar
Olabilir canım. Dün baya kalabalıktı zaten :)Bugun bende ordaydim karsilastik kesin
Hayırlı olsun. Hayırlı haberlerini aliriz inşallah. Paylaş sonucunuBenimde ilk denemem ktü de cavit hocanın hastasıyım. Bugün transferim gerçekleşti. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadık cok şükür. Memoriale gidicektim normalde ama pandemiden dolayı gidemedik burda deneyelim dedim. Embriyoglarlada bire bir görüştüm içime de sindi. Umarım sonucta güzel olur
Testi ordami yapacaklar? Güzel bisey hem testinizi yaparlar.Ülkü hanım söyledi yeni bir karar galiba çatlatma ignesinin yapilacagi gün testte yapilacakmis
Yarin gidince soracam muhtemelen hastanede baska bir yere yonlendirecektir. Simdide kendimi dinlemeye basladim ya pozitif cikarsam nolacak tedavi çöp olacak diyorum. Allah korusun gerci hic bir sikayetim belirtim yok evham yapiyorum galibaTesti ordami yapacaklar? Güzel bisey hem testinizi yaparlar.
Öyle bir hastalıkta tedavini düşünme önce kendini düşün. Hayırlısı olsun.Yarin gidince soracam muhtemelen hastanede baska bir yere yonlendirecektir. Simdide kendimi dinlemeye basladim ya pozitif cikarsam nolacak tedavi çöp olacak diyorum. Allah korusun gerci hic bir sikayetim belirtim yok evham yapiyorum galiba
Teşekkür ederim Allah razı olsun. Heycanlı nir bekleyiş Allahım kimseyi böyle bir şeyle sınamasın isteyen herkese nasip olsın inşaAllah. Paylaşırım tabikiHayırlı olsun. Hayırlı haberlerini aliriz inşallah. Paylaş sonucunu
Tabiki oyle ama tedaviyide yok sayamiyor insan. Konustum hocayla pozitif olma durumunda yumurtalar toplanicakmis embriyo olusturulup birakacaklarmis transfer olmuycakmis. Bir de pozitifte narkoz verme durumu sikintiliymis yumurta toplama anestezi olmadan yapilabilirmis. İhtimalleri ogrenmek adina konustum insallah kimse icin bu durumlar soz konusu olmazÖyle bir hastalıkta tedavini düşünme önce kendini düşün. Hayırlısı olsun.
Ben uc kere bekledim. Hayırlısı kendini çok dinlemeTeşekkür ederim Allah razı olsun. Heycanlı nir bekleyiş Allahım kimseyi böyle bir şeyle sınamasın isteyen herkese nasip olsın inşaAllah. Paylaşırım tabiki
İnşallah negatiftir. Ben 7m de başladım suleyman hocayla öyle bir durum yok.Tabiki oyle ama tedaviyide yok sayamiyor insan. Konustum hocayla pozitif olma durumunda yumurtalar toplanicakmis embriyo olusturulup birakacaklarmis transfer olmuycakmis. Bir de pozitifte narkoz verme durumu sikintiliymis yumurta toplama anestezi olmadan yapilabilirmis. İhtimalleri ogrenmek adina konustum insallah kimse icin bu durumlar soz konusu olmaz
Ben kasinti ile beraber yasamistim bunu normal demistilerArkadaşlar bir şey sorcaktım size. Ben progestan kullanıyorum 2 sini akşamdan vajinaş yollan al dedi baba doktor. Yalnız 1-2 saat sonra aferdesrsiniz ama baya akıntı ile geri geliyo sanki. Normal mi bu sizce size de oluyor muydu?
Yeni baslamislar burdadaİnşallah negatiftir. Ben 7m de başladım suleyman hocayla öyle bir durum yok.
Normal canım. Daha sonra kitleler halinde dökülecek. Çünkü orada birikiyor.Arkadaşlar bir şey sorcaktım size. Ben progestan kullanıyorum 2 sini akşamdan vajinaş yollan al dedi baba doktor. Yalnız 1-2 saat sonra aferdesrsiniz ama baya akıntı ile geri geliyo sanki. Normal mi bu sizce size de oluyor muydu?
Süleyman'a güven mi gecti 7m hastanesine yoksa baska doktormuİnşallah negatiftir. Ben 7m de başladım suleyman hocayla öyle bir durum yok.
Özel muayenesinde bakıyor. İşlemleri Karadeniz ve 7M de yapıyor.Süleyman'a güven mi gecti 7m hastanesine yoksa baska doktormu
Anladım canım İnşAllah güzel sonuçlar alırsınÖzel muayenesinde bakıyor. İşlemleri Karadeniz ve 7M de yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?