Canım sonucun ne zaman kaçıncı gunundesinArkadaşlar bir şey sorcaktım size. Ben progestan kullanıyorum 2 sini akşamdan vajinaş yollan al dedi baba doktor. Yalnız 1-2 saat sonra aferdesrsiniz ama baya akıntı ile geri geliyo sanki. Normal mi bu sizce size de oluyor muydu?
Çarsamba test yaptıracam inşaAllah. Transferin 8. Günündeyim ama regl belirtilerim cok fazlaCanım sonucun ne zaman kaçıncı gunundesin
Benimde bugün transferimin 8. Günü ve söylediğin belirtiler bende de var. Bence umdunu kaybetme bu belirtileri tutunma belirtilerinden ayırt etmek çok zor. Ne Zaman test Yaptırmayı düşünüyorsunÇarsamba test yaptıracam inşaAllah. Transferin 8. Günündeyim ama regl belirtilerim cok fazlaçarsambaya gitmiyceğimi düşünüyorum
Canım sonucun ne zaman kaçıncı gunundesin
Bugün olmazsam yarım yaptıracağım inşaAllah. Umut hep var ama bu korku ve vesveselerde bırakmıyo insanın yakasınıBenimde bugün transferimin 8. Günü ve söylediğin belirtiler bende de var. Bence umdunu kaybetme bu belirtileri tutunma belirtilerinden ayırt etmek çok zor. Ne Zaman test Yaptırmayı düşünüyorsun
Bugün olmazsam yarım yaptıracağım inşaAllah. Umut hep var ama bu korku ve vesveselerde bırakmıyo insanın yakasını
Haklısın valla
Evet yaptım malesef negatifselam test yaptınmı
Rabbim elbet hayırlısını verir üzülmeyin. Ben hala yaptırmadım daha günüme varEvet yaptım malesef negatifsiz yaptınız mı
Yarın fakülteye gidip tekrar yaptıracam çünkü hala regl olmadım ve hocayla konusacam. Sizin de inşaAllah olumlu olurRabbim elbet hayırlısını verir üzülmeyin. Ben hala yaptırmadım daha günüme var
Hayırlısı olsun. Yıpratma kendiniEvet yaptım malesef negatifsiz yaptınız mı
Hayırlı haberlerin olur inşallah.Dun transferim gerceklesti. Olmazsa ihtimali gercekten cok yoruyor. Uzulmeyin diycem ama biliyorum uzulmemek elde degil insallah en kisa zamanda kavusuruz hayallerimize
Test yapmadin mibugün 10. Günüm salı günü gideceğim nasipse
Hayır cesaret edemiyorum. 12. Günü bekleyeceğimTest yapmadin mi
Ben sabredememHayır cesaret edemiyorum. 12. Günü bekleyeceğim
10. Günde test yapılır. Doktorun öyle dediyse bilemiyorum.Hayır cesaret edemiyorum. 12. Günü bekleyeceğim
10. Günü bekle testler doğru sonuç vermeyebir. Ben düşük olanda idrar baktım negatifti kanda çıkarmıştı. O yüzden kan gününü bekleBen sabredemembugun 3.gunum 6-7 olsun basliycam her sabah bir test yapmaya
Biliyorum 12.gun test yapilmasi isteniyor. İlkinde 9.gun gormustum ikinci cizgiyi10. Günü bekle testler doğru sonuç vermeyebir. Ben düşük olanda idrar baktım negatifti kanda çıkarmıştı. O yüzden kan gününü bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?