Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

İlfacım merhaba inşallah sende bize hayırlı haberlerle gelirsin bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım diye. Dualarımda sın cnm. Hepiniz esasında
İnşAllah canım çok sağol duan için bende hep dua ediyorum Rabbim herkese nasip etsin sağlıkla kucaklarına almayı sadece gebe kalmayla bitmiyormuş çok zor gunler gecirdim

İnşAllah canım çok sağol duan için bende hep dua ediyorum Rabbim herkese nasip etsin sağlıkla kucaklarına almayı sadece gebe kalmayla bitmiyormuş çok zor gunler gecirdim
Evet ben onceden hamule kaliyosun oh bitti kafasindaydim. Halbuki hamile kalmak ayri dert saglikla ilerlemesi baska bir dert

Kızlar ne durumdasınız test yapan varmı yazan olmamış merak içerisindeyim. İnşallah güzel sonuçlar yazarsınız.

Kızlar ne durumdasınız test yapan varmı yazan olmamış merak içerisindeyim. İnşallah güzel sonuçlar yazarsınız.
Bugun 9.gunum silik cizgi goruyorum 3 gundur ama İstedgim hizda koyulasmiyor Ve kimyasal ihtimali aklima yerlesmeye basliyor. Sali kan verecem nasip neyse artik bakalim

Hayır cesaret edemiyorum. 12. Günü bekleyeceğim
İyi yada kötü herşeyde bir hayır vardır rabbim dağına göre kar verirmiş. Ben kaç kez testlerden geçtim. Bhcg bı iner bı çıkar. Tamam bu sefer oldu. İki gün sonra yine iner. 6. Hafta tamam kese göründü 8 hafta düşük başlar. Rabbim yardimcimiz olsun.

Saliya çok var. Koyulaşır inşallah. Kimyasal neden aklına geliyor. Düşünme öyle şeyler.
Silik olan ve koyulasmayan cizgilerde genelde kimyasal gebelikler yakalaniyor. 3gunde sanki daha cok koyulasma olmaliydi gbi geldi. Ya da evham yapiyorum bilemiyorum sona geldik nasilsa belli olur

Teste çok guvenme derim önemli olan kan. Sonuçta iki günde ikiye katlıyor bhcg.
Tabiki kan testi onemli beta yuksek cikacak mi sonra ikiye katlayacak mi yoksa dusecek mi stresi kese gorunecek mi kalp atisi duyulacak mi derken benim gibi kayiplari olanlar icinde acaba bu da mi dusecek yine mi kurtaj olacam stresi. Valla inanilmaz zor bi donem bazen beynim uyusuyor ihtimalleri dusunmekten surekli uyumak istiyorum en azindan uykuda zaman cabuk geciyor ve bu ihtimaller beynimi kemirmiyor.

Merhaba Arkadaşlar,
Benim özetle durumum şöyle,
2018 Şubatta doğal yolla hamile kaldım ve Kıran Bey e başladım. 6. hafta kalbi duran bebeği 8.haftada zehirlenmeye dönerken fark etti diye bırakıp Numunede kürtaja gittim.
2018 Mayıs ayı itibari ile sırasıyla
1. numune de polikinliğine gittim herşey normal bir sorun yok dediler 2 3 ay doğal denedik.
2.Farabi de polikinliğe gittim Asistan doktor ilk ultrasonda pcodun dedi. kilo ver dedi ve kilom o zaman 65 kg dı diyete başladım peşine Cavit Hocaya gittim bir sürü test yaptı şeker yüklemesine genetiğe kadar ultrsaon la baktı pco felan yok herşey normal dedi vitamin verdi sadece gönderdi sonr çalıştığım için bir türlü sıra bulamadım kendisine ya da sıra alınca saatlerce bekledim sıkıntı oldu bana diye bırakıp
3. olarak regl 45 gün oldu hala olmayınca medikal Karadeniz de Nebahat Hanım a gittim ilk gidişte çok güzel ilgilendi bir tahlil bşi sormadı yaptırmadı da ultrason ile bakıp pco deyip adet söktürücü verdi adet te gel dedi gittim baktı femara verdi prowomen önderdi kendiniz deneyin dedi olmasa adette gel dedi olmadı ve gittim u sefer ilgilenmek 0000 dı eşim kızdı onuda bıraktım.
4. 5 ay doktora gitmedim soğan kürü + clife + hayıt suyu denedim. baktım olmadı arkadaşımın önerisi ile
5. olarak Şubat ayında Yücel Koçak a gitmeye başladım özel dışardan şimdi Özel 7m hastanesinde. öyle güzel ilgilendi ki ilk 2018 de yaptığım düşüğe kadar tüm test sonuçlarımı e-nabızdan çıkartı bir sürü test yaptırdı. ilk doğum kpntrol kullandırdı 3 ay sonra başlayabiliriz artık deyip klomen + Pregnyl verdi Negatif oldu. sonra ki ay yine klomen + Ovitrelle verdi oda malesef negatif ve bu ay ise inşaat işlerim var die ara verdim.

Ancak Yücel Bey den memnunum. 8 mm deb fazla büyümeyen yumurtalarım 16 - 18 -20 mmleri gördü çok şükür.

Herkesin doktordan beklentisi farkli iste canim bana iyi gelen bir baskasina kotu gelebiliyor bunlar gayet normal o andaki rih halimize gore degisiyor hersey bende cok doktor degistim en son 2 yil once cavit hocada kaldim. Trabzondaki en buyuk sansimdir her zaman derim Allah eline ayagina tas degdirmesin bir gun bile yanindan yuzum asık ayrilmadim bir ilgisizlik bastan savma olayi yasamadim. Ha beklemedim mi cok bekledigim zamanlar oldu sabah 8de gidip 12de muayene oldugum 6da gidip randevu almaya calistigim zamanlar cook. Ama bunu hocaya baglamadim ktu nun sistemi bu hangi hocaya gitmek istersen iste bu sekilde ulasabiliyosun. Zaten cavit hoca gunde 10-20 hasta kabul ediyor. İşin ozu canim eger icine sinen kafana uyan bir doktor bulduysan sanslisin onemli olan bu. Herkes her doktordan memnun kalmaz zaten mumkun degil.

Kesinlikle öyle ama benim o kadar saatlerce bekleme imkanım yoktu çalıştığım için ki özel sektörde sorun oluyor bunlar.
Ancak Cavit hoca yıda biliyorum ablamı ölümden döndürdü yaşamaz sağ çıkmaz doğumdan dedikleri halde çok şükür sağ sağlim ve ablam ona gider hala.
her hasta bir değil her doktroda herkese iyi gelecek diye birşey yok bence

Evet dogru calisan icin cook zorlayici olur. Bende sirf cavit hoca icin goze aliyorum okadar beklemeyi vs yoksa cekilecek dert degil. Allahtan gebelik takibinde oyle degil 10 gbi gidince oncelik gebelerde oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…