- 25 Mart 2019
- 4.317
- 15.004
- 208
Evet dogru calisan icin cook zorlayici olur. Bende sirf cavit hoca icin goze aliyorum okadar beklemeyi vs yoksa cekilecek dert degil. Allahtan gebelik takibinde oyle degil 10 gbi gidince oncelik gebelerde oluyor
Cikolata kistim var suan gebelik var gbi henuz kanda baktirmadim ama pozitif cikiyor gebelik testleriİnşallah tez vakitte gebe kalırsdınız.
sorun nedir aca sizin ?
Cikolata kistim var suan gebelik var gbi henuz kanda baktirmadim ama pozitif cikiyor gebelik testleri
Ahh insallah. Benim hocada ikinci denemem ilkide tuttu kalbi durdu 9.haftada. Ben ilaclara direnc gosteriyomusum gec cevap veriyomusum o yuzden 300 doz ile basladik istenilen sekilde gitti cok sukur. Yumurta topladiktan sonra hemen corasprine ve deltacortil diye bi hapa baslatti beni dusuklerim oldugu icin. Transfer sonrasida kan sulandirici igneye baslatti. Embriyolar olusturulurkende iki farkli teknik kullanmislar bu iyi biseymis baya anlattilar ama transfer aninin heycaniyla kalmadi aklimda. Dusuk yapmaktan korkuyorum tabi 3 ayi tamamlamak nasip olmadi hicçok geçmiş olsun.. Çok güzel haber inşallahta kanda da çıkar sağlıklıdırda.
nasıl tedavi uyguladı size. ?
Ahh insallah. Benim hocada ikinci denemem ilkide tuttu kalbi durdu 9.haftada. Ben ilaclara direnc gosteriyomusum gec cevap veriyomusum o yuzden 300 doz ile basladik istenilen sekilde gitti cok sukur. Yumurta topladiktan sonra hemen corasprine ve deltacortil diye bi hapa baslatti beni dusuklerim oldugu icin. Transfer sonrasida kan sulandirici igneye baslatti. Embriyolar olusturulurkende iki farkli teknik kullanmislar bu iyi biseymis baya anlattilar ama transfer aninin heycaniyla kalmadi aklimda. Dusuk yapmaktan korkuyorum tabi 3 ayi tamamlamak nasip olmadi hic
İnsallah hepimize nasip olur sagliklaanladım. inşallah bu sefer güzelce tutunur minnoşunuz annesine.
Canım aldın mı sonucunuinşallahhhh
Merhaba bende Cavit hocaya gittim 2 yıl kadar. Sonra bıraktım Süleyman güvene başladım. Cavit hoca iyidir ama 7m in labaratuvarini çok ovuyorlar.çok geçmiş olsun.. Çok güzel haber inşallahta kanda da çıkar sağlıklıdırda.
nasıl tedavi uyguladı size. ?
Merhaba bende Cavit hocaya gittim 2 yıl kadar. Sonra bıraktım Süleyman güvene başladım. Cavit hoca iyidir ama 7m in labaratuvarini çok ovuyorlar.
Pardon seline sormuştum yanlış alıntı olmuş bugün test günüydü yanlış okumadimsaNeyin sonucu acaba
Yaşadım bir dış gebelik. İkincisi yine gebelik ama 7. Haftada düştü. Sonra kendiliğinden hamile kaldım ama oda düştü. O yüzden değişmek zorunda kaldım. Hocadan bir sıkıntı yaşamadım. Eşim Süleyman hocayı çok istedi.7m de yücel beye gidiyorum.
Cavit hoca dan bir gelişme yaşayamadınız mı
Yaşadım bir dış gebelik. İkincisi yine gebelik ama 7. Haftada düştü. Sonra kendiliğinden hamile kaldım ama oda düştü. O yüzden değişmek zorunda kaldım. Hocadan bir sıkıntı yaşamadım. Eşim Süleyman hocayı çok istedi.
[/QUOTE
Anladım inşallah olumlu sonuçlar tez zamanda alırsınız
Test yaptın mı canım inşAllah güzel haberler alırsınİnsallah hepimize nasip olur saglikla
12.gun 387 cikti canim yarin tekrarliycam testiTest yaptın mı canım inşAllah güzel haberler alırsın
Hayırlısıyla inşAllah kucagına almak nasip olsun çok sevindim12.gun 387 cikti canim yarin tekrarliycam testi
Sagol canim insallah saglikla hepimize nasip olurHayırlısıyla inşAllah kucagına almak nasip olsun çok sevindim
İnşallah katlar katlar gider. Hayırlı olsun. Çok sevindim12.gun 387 cikti canim yarin tekrarliycam testi
Sagol canim insallah hepimizin gonlunden gecen nasip olurİnşallah katlar katlar gider. Hayırlı olsun. Çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?