Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Evet dogru calisan icin cook zorlayici olur. Bende sirf cavit hoca icin goze aliyorum okadar beklemeyi vs yoksa cekilecek dert degil. Allahtan gebelik takibinde oyle degil 10 gbi gidince oncelik gebelerde oluyor

İnşallah tez vakitte gebe kalırsdınız.
sorun nedir aca sizin ?

çok geçmiş olsun.. Çok güzel haber inşallahta kanda da çıkar sağlıklıdırda.
nasıl tedavi uyguladı size. ?
Ahh insallah. Benim hocada ikinci denemem ilkide tuttu kalbi durdu 9.haftada. Ben ilaclara direnc gosteriyomusum gec cevap veriyomusum o yuzden 300 doz ile basladik istenilen sekilde gitti cok sukur. Yumurta topladiktan sonra hemen corasprine ve deltacortil diye bi hapa baslatti beni dusuklerim oldugu icin. Transfer sonrasida kan sulandirici igneye baslatti. Embriyolar olusturulurkende iki farkli teknik kullanmislar bu iyi biseymis baya anlattilar ama transfer aninin heycaniyla kalmadi aklimda. Dusuk yapmaktan korkuyorum tabi 3 ayi tamamlamak nasip olmadi hic

anladım. inşallah bu sefer güzelce tutunur minnoşunuz annesine.

Merhaba bende Cavit hocaya gittim 2 yıl kadar. Sonra bıraktım Süleyman güvene başladım. Cavit hoca iyidir ama 7m in labaratuvarini çok ovuyorlar.

7m de yücel beye gidiyorum.
Cavit hoca dan bir gelişme yaşayamadınız mı

7m de yücel beye gidiyorum.
Cavit hoca dan bir gelişme yaşayamadınız mı
Yaşadım bir dış gebelik. İkincisi yine gebelik ama 7. Haftada düştü. Sonra kendiliğinden hamile kaldım ama oda düştü. O yüzden değişmek zorunda kaldım. Hocadan bir sıkıntı yaşamadım. Eşim Süleyman hocayı çok istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…