Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Keseyi gorduk haftaya kalp atisi icin gidecem simdilik yolunda canim sagol ilgin icin
[/QUOTE]
Cok sevindim. İnşallah yolunda gidecek herşey

Merhaba Selin hanım bebeğiniz hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin .bizde bu ay tüp bebeğe başlayacağız inşallah ama çok kararsızım bi yanım Cavit hocaya gitmek istiyor diğer yanım özele Hasan hocaya ..
Cavit hoca transferi felan asistanlarına yaptırır üniversite hastanesi olduğu için kendimizi deney tahtası görüyorlar gibime geliyor . Tüp bebek raporumu çıkardım beklemedeyim . Siz ne kadar ödediniz tüp bebek ve ilaçlar için . Sizce Cavit hocaya mı yoksa özele mi gitmeliyim çok endişeliyim ne olacak nasıl olacak hiç bilgim yok

Selin hanımı etiketlemediğiniz için mesajınız bildirim olarak düşmeyecektir ona...ben de ktü de seda hanımda denedim ilk denemem malesef negatif oldu ama ben 2. İçinde yine ktü yü düşünüyorum çünkü doktorla hasta ilişkisinin önemli olduğunu düşünüyorum..ben o enerjiyi seda hanımdan aldım ayrıca hiç asistanı bakmadı bana hep kendisi ilgilendi..tahsin hocayla da görüşmüştüm ama sonuçlarımıza bakıp sizin sonucunuz çok kötü diyerek o anda psikolojimi mahvetti evet doğruları söyledi belki ama zaten nasıl bir ruh hali içindeyiz düşünmesi gerekir..ama çok kişide iyi olduğunu söylüyor o da ayrı bir konu ..herkese göre değişiyor

Tamamen tesadüf oldu konuyu aktif görmem sanirim fakultenin Biraz adi çıkmış diger bölümleri bilemiycem ama tüp bebekten ve cavit hocadan ben çok memnun kaldim ha olumsuz sonuc almadim mi aldim ama ilgiden memnunum ve devam ettim. Asistan muhabbetin de katiliyorum bana yapilan hiç bir usg veya işlemde cavit beyden başkası ile muhattap olmadim. Ara ara muayenelere yaninda baska doktorlar gelirdi ama onlar sadece gözlemci olurdu.
Hasan tahsin beyde 2 asilamam var ilgisi alakasi iyiydi ama biseyler eksikti şimdi emin ellerdeyim diyebiliyorum önemli olanda bu zaten
Sanirim özelden Yazmıştı bana arkadaş oyle hatirliyorum

Selin hanıma özelden de yazdım görüştük
Bende Cavit hocaya gidecem bakalım yarın gidiyorum inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız . Bende gittiğimde sordum asistanlar mı yapıyor diye tüp bebeği hiçbir asistan yapmıyor hocalar kendileri yapıyor dedi
Bende Hasan hocaya gittim bir aşılama yaptırdım tutmadı tüp bebek içinde ona gidecektim ama rapor çıkarmak için ktü ye gittiğimde hep Cavit hoca dediler deneyelim bakalım dedim tabi nasipse bir şekilde oluyor eğer nasip değilse yapacak bir şey yok . Sizin durumunuz çok kötü diye neden dedi acaba bende pcos var eşimde de hareketlilik sorunu var ama tüp bebek raporumuz sebepsiz olarak çıktı .3 aşılama yaptırdık belki de onlarda kullandığımız ilaçlar işe yaradı

Benim annem ktü de gözünden ameliyat olmuştu onunkini de bi hoca yapmıştı kontrole giderdik hoca bütün öğrencilerini toplar kadının gözünü yırta yırta öğrencilere gösterirdi ondan korkuyordum ama tüp bebek öyle değildir herhalde

Egitim hastanesi olduğu için bi yerde mecburen boyle olmali. Doktorlarin teoriden sonra pratiktede ogrenmelerinin tek yolu bu. Evet biraz ürkütücü koca bi doktor ordusunun kişiyi izlemesi ama napalim YARIN oburgun o öğrenciler uzman doktor diye karsimiza çıkacak tüp bebekte olay Biraz daha mahrem oldugu için kalabalik bir grup olmuyor merak etme

Medical park ta Ufuk Yılmaz tüp bebek konusunda çok iyi. Yengem ilk denemesini yaptı ve şuan 6 aylık hamile. Durumunuz varsa kesinlikle öneririm.

Medical park ta Ufuk Yılmaz tüp bebek konusunda çok iyi. Yengem ilk denemesini yaptı ve şuan 6 aylık hamile. Durumunuz varsa kesinlikle öneririm.
Buz gibi doktor valla işinin ehli oldugunu cok duydum gittim ama okadar soğuk ve mesafeli ki insani olumsuz etkiliyor benim için öyleydi bu süreç biraz daha moral ve motivasyon isteyen süreç

Çok şükür durumumuz var ama bu doktorun adını çok duyunca dedim çok büyük bi kayıp yaşamayız bi deneyelim diye zaten ilk seferde tutar diye umudum yok hep diyorlar ilk tüp bebek çoğu zman tutmuyor diye ama hayırlısı

Merhaba 2012 de üye olmuştum kadınlar klubune. O zaman anne değildim. Şimdi anneyim. Eskiden buraya yazdığım mesajlar gözüme ilişti. Ve duygulandım. Eşim azospermdi. 5 kez tüp bebek denedik. İlk 4 de hiç tutmadı. 5.de tuttu çok şükür. Kızım oldu. 34 yaşında anne oldum. Çok zordu bu süreç. Evlendikten 11 yıl sonra anne oldum. Uğraşın biz hiç pes etmedik. Herşeyin bir zamanı varmış. O kadar gençken hamile kalamadım. 34 ünde anne oldumGerçi 34 tabi ki genç bir yaş. 24 de tüp bebek denemiş insan olarak yazıyorum. Hiç umut etmiyordum. Çok çaresiz zamanlar yaşadık. Yaşayan zaten biliyor.

Arkadaşlar, bende 7M'e gidecegim fakat Doktor olarak Kenan bey'emi yoksa Suleyman bey'emi gitme konusunda kararsız kaldım.. Tecrübesi olanlar yorumlarını paylaşabilirmi acaba? Kenan bey 7M'de çalışıyor gayet iyi birisi , Süleyman bey'de kendi muayenesi üzerinden 7M ile anlaşmalı şekilde çalışıyor.

Medicalpark veya KTU Düşünmüyoruz ondan bu iki doktor arasında karar vereceğiz

Arkadaşlar selam öncelikle Allahım herkese sağlıklı bebekler nasip eder inşallah ben Gümüşhane’den yazıyorum tüp bebek raporunu nerden alabilirim nasıl bi yol izlemem lazım yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar selam öncelikle Allahım herkese sağlıklı bebekler nasip eder inşallah ben Gümüşhane’den yazıyorum tüp bebek raporunu nerden alabilirim nasıl bi yol izlemem lazım yardımcı olur musunuz
Ktü den alabilirsin. Kadin doğum polikliniginden yardimci olurlar. Rapor çıkartmak istiyorum diye sekretere sorsan onlar bile yönlendirir. Gerekli olan evraklarin yapılacak islemlerin yazili oldugu bi kâğıt veriyorlar. Senin kadin dogumda eşinin de ktu urolojide sperm testi vermesi gerekiyor bizden 3 farkli zamanda yapılmış test istemistiler rapor için

Anladım benim amh düşük bu rapor için yeterli mi acaba diğerleri muhakkak gereklimi testlerin

Anladım benim amh düşük bu rapor için yeterli mi acaba diğerleri muhakkak gereklimi testlerin
Yeterli olur herhalde. Sperm testi elbette gerekli daha bir çok şart var sen dahiliyeye muayene olacaksin onlardan onay alacaksın kadin doğum senden rahim filmi talep edecektir onu cektireceksin eğer önceden cekilmemisse. Sgk kurumundan alman gereken belgeler olacak 3 yillik evlilik ve eşlerden birinin 5 yillik sgkli olma şartı var. Detaylari hastaneden öğrensen daha saglikli olur. Bir gundr halledebilecegin bişey değil rapor isi acelen varsa tedavi için rapor olayini geciktirmeden çıkartmak için basla

Teşekkür ederim Trabzon Farabi hastanesine mi gitmeliyim kanuniye mi hangisi veriyor raporu normal randevu alsam kadın doğumdan o şekilde mi başvurmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…