Farabiye gitmelisin. Kadin doğum polikliniginde muayene olarak baslamalisin poliklinik doktorları seni yonlendirecektirTeşekkür ederim Trabzon Farabi hastanesine mi gitmeliyim kanuniye mi hangisi veriyor raporu normal randevu alsam kadın doğumdan o şekilde mi başvurmalıyım
Merhaba sonucunuz ne oldu acabaMerhaba ben KTÜ Farabi de tedaviye başladım yarın transferim olacak inş. Bende gümüşhaneden gidip geliyorum isterseniz yardımcı olabilirim
Arkadaşlar, bende 7M'e gidecegim fakat Doktor olarak Kenan bey'emi yoksa Suleyman bey'emi gitme konusunda kararsız kaldım.. Tecrübesi olanlar yorumlarını paylaşabilirmi acaba? Kenan bey 7M'de çalışıyor gayet iyi birisi , Süleyman bey'de kendi muayenesi üzerinden 7M ile anlaşmalı şekilde
Merhba canım bende 7m Düşünüyorum sen oldun mu orda tedavi ben medikalde 2 başarısız deneme geçirdim farklı merkez arıyorum 7m 'yi duydun onu düşünüyorum bilgi verirmisin canım tedavi olduysan ya da olanlardan bisey duyduysanArkadaşlar, bende 7M'e gidecegim fakat Doktor olarak Kenan bey'emi yoksa Suleyman bey'emi gitme konusunda kararsız kaldım.. Tecrübesi olanlar yorumlarını paylaşabilirmi acaba? Kenan bey 7M'de çalışıyor gayet iyi birisi , Süleyman bey'de kendi muayenesi üzerinden 7M ile anlaşmalı şekilde çalışıyor.
Medicalpark veya KTU Düşünmüyoruz ondan bu iki doktor arasında karar vereceğiz
Merhaba KTÜ de tedaviye başladım tuttu fakat beta değerim biraz kötü henüz ne olacağı belli değil. Daha önce bende medikal parkta tedavi gördüm ve negatif oldu.Merhaba sonucunuz ne oldu acaba
Doktorun kimdi benim ki ufuk.yilmazdi inşallah güzel artışlar olur inşallah sağlıkla kucağına alırsın ben de 7myi düşünüyorum çok zor bir süreçMerhaba KTÜ de tedaviye başladım tuttu fakat beta değerim biraz kötü henüz ne olacağı belli değil. Daha önce bende medikal parkta tedavi gördüm ve negatif oldu.
Benimde ufuk yılmazdıDoktorun kimdi benim ki ufuk.yilmazdi inşallah güzel artışlar olur inşallah sağlıkla kucağına alırsın ben de 7myi düşünüyorum çok zor bir süreç
Hayır canım hiç tanıdığım yok 7m hastanesinde tedavi gören.ben nette gördüm bi araştırayım dedim bugün Aradım merkezle görüştüm ön görüşme için gelin ücretsizdir hocalarımız nasıl yol izleyecek karar verirler sonra tedaviye baslanir dediler.cok.yeni hastane olduğu için labaratuarlar son sistemdir diye düşünüyorum sonuçta labaratuarlar çok önemliBenimde ufuk yılmazdı7m için Süleyman hoca onayla anlaşmalı diye duymuştum sen hiç görüşme yaptın mı orasıyla yada bu tanıdık var mı tavsiye eden
Bizim sorun erkek faktörlü spermdin kaynaklı benim amh değerim iyi ama yinede olmadı negatif olduSenin sorunun ne benim amh 0.3 çok düşük yani ufuk hocaya çok büyük umutla gitmiştim ama hüsrana uğradım malesef
Yok erkek faktörünün de tedavisi pek yok 5 milyon sayısı ama ileri hareketlilik sıfır birazda yapısı bozuk eşimde çok ilaç kullandı ama faydası olmadıKaç milyon spermi var eşinin ileri hızı kaç mesela benim sorunum benden kaynaklı eşimde sorun yok erkek faktörü daha kolay tedavi ediliyor kadın faktörü çok zor oluyor
Anladım.canim fitoterapi denediniz mi hicYok erkek faktörünün de tedavisi pek yok 5 milyon sayısı ama ileri hareketlilik sıfır birazda yapısı bozuk eşimde çok ilaç kullandı ama faydası olmadı
Hakan özkul var fitoterapide çok başarılı eğer görüşmediysen bi görüş istersenAnladım.canim fitoterapi denediniz mi hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?