Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

11 bin tl raporlu 6500 benm.raporum var canım adetin ilk günü randevu alicam ama ondan once ücretsiz on görüşmeye gelip tedavi planı çıkarabilirsiniz dedi hemşire çok da ilgiliydi aklıma yattı zaten.baska neresi var ki bana yakın yer yine orası eğer orda da olmazsa istanbula gidicem

İnş hayırlısı olur hakkında bu kaçıncı denemen ve buda olmazsa İstanbul'da nereyi düşünüyorsun

12.gün 387
669
1268
3740 burda da keseyi gorduk kalp atışını dinlemedik ama gördük diye hatirliyorum 1 ay sonra kanamam olmustu bide o zaman bakilmis 207 bin çıkmış
Sekam canım üzerine biraz zaman geçmiş sanırım ama belki hatırlarsın. Gördüğüm kadarı ile ilk değerlerindeki artış tam manasıyla iki katı olmamış. Benim de şuan artış var ama tam iki katı değil biraz daha az. O zamanlar doktorun bir yorum yapmışmışmıydı artışla ilgili. Sağlıksız olabilir vs gibi

Gayet güzel demisti bende panik olmuştum o zamanlar

Gayet güzel demisti bende panik olmuştum o zamanlar
Çok şükür içime biraz daha du serpildi. Benimde doktorum önce güzel dedi sonra ben ama tam 2 katı değil deyince laboratuvar hatası olabilir dedi. Kafam karıştı, labo hatası mııı yoksa artış yeterli mi emin olamadım.

Kaç çıktı beta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…