Yok denemedik bi araştıralımHakan özkul var fitoterapide çok başarılı eğer görüşmediysen bi görüş istersen
Sonucun ne oldu canım var mı artış betada değerin kacYok denemedik bi araştıralım
Suleyman hocaya mi?Ben 7m ye gidicem karar verdim
Yok kenan hocaydı galiba profesör ona gidicemSuleyman hocaya mi?
Hadi hayirli haberler inşallahYok kenan hocaydı galiba profesör ona gidicem
Amin inşallah Senin.beta değerin kaç iki günde bir kaç olduHadi hayirli haberler inşallah
12.gün 387Amin inşallah Senin.beta değerin kaç iki günde bir kaç oldu
Inşallah sağlıkla kucağına alırsın Allah hayırlısını nasip etsin12.gün 387
669
1268
3740 burda da keseyi gorduk kalp atışını dinlemedik ama gördük diye hatirliyorum 1 ay sonra kanamam olmustu bide o zaman bakilmis 207 bin çıkmış
Benim bugün kese göründü ama sıkıntılı gebelik sanırım beta biraz sıkıntılı cuma günü tekrar gel dedi bakalım nasıl olacakSonucun ne oldu canım var mı artış betada değerin kac
İnş ne zaman başlayacaksın ön bilgi aldın mı fiyat konusunda tedavi konusundaYok kenan hocaydı galiba profesör ona gidicem
İnş hayırlısı olur hakkında bu kaçıncı denemen ve buda olmazsa İstanbul'da nereyi düşünüyorsun11 bin tl raporlu 6500 benm.raporum var canım adetin ilk günü randevu alicam ama ondan once ücretsiz on görüşmeye gelip tedavi planı çıkarabilirsiniz dedi hemşire çok da ilgiliydi aklıma yattı zaten.baska neresi var ki bana yakın yer yine orası eğer orda da olmazsa istanbula gidicem
Ilki toplanmadan çatladı ikincisinde yumurtada katman oluşmadı transfere gidemedik hiç.cem çeliğe yada mra ya eğer olmzsaİnş hayırlısı olur hakkında bu kaçıncı denemen ve buda olmazsa İstanbul'da nereyi düşünüyorsun
Sekam canım üzerine biraz zaman geçmiş sanırım ama belki hatırlarsın. Gördüğüm kadarı ile ilk değerlerindeki artış tam manasıyla iki katı olmamış. Benim de şuan artış var ama tam iki katı değil biraz daha az. O zamanlar doktorun bir yorum yapmışmışmıydı artışla ilgili. Sağlıksız olabilir vs gibi12.gün 387
669
1268
3740 burda da keseyi gorduk kalp atışını dinlemedik ama gördük diye hatirliyorum 1 ay sonra kanamam olmustu bide o zaman bakilmis 207 bin çıkmış
Canım ne durumdasın değerin nasıl arttı inşallah sağlıklıdırİnş ne zaman başlayacaksın ön bilgi aldın mı fiyat konusunda tedavi konusunda
Gayet güzel demisti bende panik olmuştum o zamanlarSekam canım üzerine biraz zaman geçmiş sanırım ama belki hatırlarsın. Gördüğüm kadarı ile ilk değerlerindeki artış tam manasıyla iki katı olmamış. Benim de şuan artış var ama tam iki katı değil biraz daha az. O zamanlar doktorun bir yorum yapmışmışmıydı artışla ilgili. Sağlıksız olabilir vs gibi
Çok şükür içime biraz daha du serpildi. Benimde doktorum önce güzel dedi sonra ben ama tam 2 katı değil deyince laboratuvar hatası olabilir dedi. Kafam karıştı, labo hatası mııı yoksa artış yeterli mi emin olamadım.Gayet güzel demisti bende panik olmuştum o zamanlar
Kaç çıktı betaÇok şükür içime biraz daha du serpildi. Benimde doktorum önce güzel dedi sonra ben ama tam 2 katı değil deyince laboratuvar hatası olabilir dedi. Kafam karıştı, labo hatası mııı yoksa artış yeterli mi emin olamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?