Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Kaç çıktı
12. Gün 429 du bugün 15. Gün 770 çıkti
Bir sonraki değerin az çok fikir verir 17.günde de yaptır bakalim ayni yerde kan ver

Ay canım klavyeye yanlış dokunmuşum, 12. Gün 430 du 14. Gün 770. 15. Gün yazmışım yanlışlıkla
E iyi ya klavye hatasi olmasina sevindim. bu yükseliş benimkiyle ayni benimde 18.gün 2 kattan fazla artmıştı ozana kadar tam olarak 2 kat yükselmedi hiç gerci yukarda var zaten gördün sende

E iyi ya klavye hatasi olmasina sevindim. bu yükseliş benimkiyle ayni benimde 18.gün 2 kattan fazla artmıştı ozana kadar tam olarak 2 kat yükselmedi hiç gerci yukarda var zaten gördün sende
Şükür Böyle tecrübeleri okudukça daha pozitif düşünüyorum teşekkürler

Canım ne durumdasın değerin nasıl arttı inşallah sağlıklıdır
Merhaba canım şuan benim gebelik sağlıklı değil kese göründü ama kalp atışı yok 1 hafta daha bekleyelim dedi doktorum olmadı alınacak ne yapalım sağlık olsun sen ne yaptın tedaviye başlayabildin mi

Çok üzüldüm canim ama Allah sagliklisini nasip etsin hayırlısı olsun biraz dinlenir tekrar başlarsın ben de adeti bekliyorum bu hafta olurum hayırlısıyla gidicem Inşallah herşeyin hayirlisi

Bebeğinizin şimdiye kadar büyümüştür sağlıkla ne kadarlık oldu
Selam canım 6+5 oldu geçen pazartesi kalp atışını duyduk şükür. Ama gebeliğimi öğrendiğimden beri ciddi sancılarım oluyor. Hangi doktora sorduysam normal dedi, bende takmamaya çalışıyorum. Bebek sağlıklı olsun da sancıların bir önemi yok. Pazartesi günü tekrar kontrolümüz var bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…