12. Gün 429 du bugün 15. Gün 770 çıktı canımKaç çıktı beta
Kaç çıktıÇok şükür içime biraz daha du serpildi. Benimde doktorum önce güzel dedi sonra ben ama tam 2 katı değil deyince laboratuvar hatası olabilir dedi. Kafam karıştı, labo hatası mııı yoksa artış yeterli mi emin olamadım.
Bir sonraki değerin az çok fikir verir 17.günde de yaptır bakalim ayni yerde kan ver12. Gün 429 du bugün 15. Gün 770 çıkti
Ay canım klavyeye yanlış dokunmuşum, 12. Gün 430 du 14. Gün 770. 15. Gün yazmışım yanlışlıklaKaç çıktı
Bir sonraki değerin az çok fikir verir 17.günde de yaptır bakalim ayni yerde kan ver
E iyi ya klavye hatasi olmasina sevindim.Ay canım klavyeye yanlış dokunmuşum, 12. Gün 430 du 14. Gün 770. 15. Gün yazmışım yanlışlıkla
ŞükürE iyi ya klavye hatasi olmasina sevindim.bu yükseliş benimkiyle ayni benimde 18.gün 2 kattan fazla artmıştı ozana kadar tam olarak 2 kat yükselmedi hiç gerci yukarda var zaten gördün sende
Bir sonraki sonucunu da yazarsın merak ederim simdiŞükürBöyle tecrübeleri okudukça daha pozitif düşünüyorum teşekkürler
Merhaba canım şuan benim gebelik sağlıklı değil kese göründü ama kalp atışı yok 1 hafta daha bekleyelim dedi doktorum olmadı alınacak ne yapalım sağlık olsun sen ne yaptın tedaviye başlayabildin miCanım ne durumdasın değerin nasıl arttı inşallah sağlıklıdır
Merhaba canım inş sağlıkla ilerler gebeliğin nerde tedavi görüyorsun doktorun kimŞükürBöyle tecrübeleri okudukça daha pozitif düşünüyorum teşekkürler
Çok üzüldüm canim ama Allah sagliklisini nasip etsin hayırlısı olsun biraz dinlenir tekrar başlarsın ben de adeti bekliyorum bu hafta olurum hayırlısıyla gidicem Inşallah herşeyin hayirlisiMerhaba canım şuan benim gebelik sağlıklı değil kese göründü ama kalp atışı yok 1 hafta daha bekleyelim dedi doktorum olmadı alınacak ne yapalım sağlık olsun sen ne yaptın tedaviye başlayabildin mi
Amin canım hepimizin inşallah. Ben Ankara’da tedavi görüyorum.Merhaba canım inş sağlıkla ilerler gebeliğin nerde tedavi görüyorsun doktorun kim
Hangi merkezAmin canım hepimizin inşallah. Ben Ankara’da tedavi görüyorum.
Başkent hastanesi Hulusi Bülent zeyneloğluHangi merkez
770 çıktıktan sonra değeriniz kaç kaç yükseldi ce kaçar gün arayla tabi hatırlıyorsanız?Ay canım klavyeye yanlış dokunmuşum, 12. Gün 430 du 14. Gün 770. 15. Gün yazmışım yanlışlıkla
Merhaba tedaviye başladınız mıÇok üzüldüm canim ama Allah sagliklisini nasip etsin hayırlısı olsun biraz dinlenir tekrar başlarsın ben de adeti bekliyorum bu hafta olurum hayırlısıyla gidicem Inşallah herşeyin hayirlisi
Hayır canım kenan hoca amerikaya gitmiş bikac gün olmus geldiği.malesef adet dönemim hocanın amerikaya gittiği zamana denk geldi bidahakine insallahMerhaba tedaviye başladınız mı
Ya hayırlısı olsun inşHayır canım kenan hoca amerikaya gitmiş bikac gün olmus geldiği.malesef adet dönemim hocanın amerikaya gittiği zamana denk geldi bidahakine insallah
Canım biraz geç oldu cevap ama 2 günde bir baktığımda tam 2 katı artmamıştı artışlar hep %80 %85 civarındaydı.770 çıktıktan sonra değeriniz kaç kaç yükseldi ce kaçar gün arayla tabi hatırlıyorsanız?
Bebeğinizin şimdiye kadar büyümüştür sağlıkla ne kadarlık olduCanım biraz geç oldu cevap ama 2 günde bir baktığımda tam 2 katı artmamıştı artışlar hep %80 %85 civarındaydı.
Senin bebeğin ne oldu canım kimyasal mi olduBebeğinizin şimdiye kadar büyümüştür sağlıkla ne kadarlık oldu
Selam canım 6+5 oldu geçen pazartesi kalp atışını duyduk şükür. Ama gebeliğimi öğrendiğimden beri ciddi sancılarım oluyor. Hangi doktora sorduysam normal dedi, bende takmamaya çalışıyorum. Bebek sağlıklı olsun da sancıların bir önemi yok. Pazartesi günü tekrar kontrolümüz var bakalım.Bebeğinizin şimdiye kadar büyümüştür sağlıkla ne kadarlık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?