Benim kimyasal değilde kese oluştu birazda büyüdü ama devamı gelmedi kalp atışlarını duyamadık tam kürtaj olacaktım geçtiğimiz salı günü bu sefer korona oldum kaldı şimdi koronanın bitmesini bekliyorum aldırmak içinSenin bebeğin ne oldu canım kimyasal mi oldu
Maşallah subhanallah canım sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inş. İlk tedavimiydi birde nerde tedavi oluyordunSelam canım 6+5 oldu geçen pazartesi kalp atışını duyduk şükür. Ama gebeliğimi öğrendiğimden beri ciddi sancılarım oluyor. Hangi doktora sorduysam normal dedi, bende takmamaya çalışıyorum. Bebek sağlıklı olsun da sancıların bir önemi yok. Pazartesi günü tekrar kontrolümüz var bakalım.
Bi sorun yaratmasın sende ama böle beklemek doğru olurmu ki.bir de kurtaran sonra ne yapmayı düşünüyorsun tekrar tedavi olucan mi nereyi dusunuyosunBenim kimyasal değilde kese oluştu birazda büyüdü ama devamı gelmedi kalp atışlarını duyamadık tam kürtaj olacaktım geçtiğimiz salı günü bu sefer korona oldum kaldı şimdi koronanın bitmesini bekliyorum aldırmak için
Sağol canım Rabbim bundan sonra ilk denemede nasip etsin sana da inşallah. Evet ilk denememde, Ankara’da Hulusi zeyneoloğlu hocada yaptırmıştım.Maşallah subhanallah canım sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inş. İlk tedavimiydi birde nerde tedavi oluyordun
Amin inş benim dondurulmuş 2 tane medikal Park Trabzon'da dondurulmuş embriyoların var onları deneyeceğiz daha sonra onunla birlikde 3. Denememiz olacak inş nasip olursa tutar inş. Eğer oda olmazsa Ankara'da bahçeci düşünüyordum ama sizin gittiğiniz hoca iyiyse orayıda düşünebiliriz bakalım kısmet artıkSağol canım Rabbim bundan sonra ilk denemede nasip etsin sana da inşallah. Evet ilk denememde, Ankara’da Hulusi zeyneoloğlu hocada yaptırmıştım.
2 tane medikal parkta dondurulmuş embriyomuz kaldı kürtajdan sonra onları deneyeceğiz bakal m nasip olursa tutar inş. Doktor bişey olmaz dedi henüz bu kanamada yok inş bu zararı olmazBi sorun yaratmasın sende ama böle beklemek doğru olurmu ki.bir de kurtaran sonra ne yapmayı düşünüyorsun tekrar tedavi olucan mi nereyi dusunuyosun
Inşallah tutar canım da artık birimiz daha rahata erer zor işler ya Valla artık bende aylardir takviye kullanmaktan macunlar yemekten bıktım usandım2 tane medikal parkta dondurulmuş embriyomuz kaldı kürtajdan sonra onları deneyeceğiz bakal m nasip olursa tutar inş. Doktor bişey olmaz dedi henüz bu kanamada yok inş bu zararı olmaz
Evet biliyorum çok zor bi arkadaşımda Hakan Özkul dan fitoterapiye başladı daha yeni faydası olacak mı bilmiyorum ben pek inanmıyorum ama. Çünkü az sorunlar olsa belki düzelir ama ciddi sıkıntıları olanların normal hamilelik gibi büyük bi nimete kavuşulucağına pek inanmıyorumInşallah tutar canım da artık birimiz daha rahata erer zor işler ya Valla artık bende aylardir takviye kullanmaktan macunlar yemekten bıktım usandım
Ben de aramıştım onu 4 bin tl hesap çıkardı bana eksik kalsın dedim kendim yapio yiyorum valla kimseye para kazandıramamEvet biliyorum çok zor bi arkadaşımda Hakan Özkul dan fitoterapiye başladı daha yeni faydası olacak mı bilmiyorum ben pek inanmıyorum ama. Çünkü az sorunlar olsa belki düzelir ama ciddi sıkıntıları olanların normal hamilelik gibi büyük bi nimete kavuşulucağına pek inanmıyorum
Benim doktorum gerçekten çok iyi, genelde tüp benekte en iyi başarı oranı %70 lerde, Hulusi hocanın %85 lerde diye duydum. Önceden başkent hastanesi ndeydi. Bu ay kendine muaynehane açtı bilginiz olsun.Amin inş benim dondurulmuş 2 tane medikal Park Trabzon'da dondurulmuş embriyoların var onları deneyeceğiz daha sonra onunla birlikde 3. Denememiz olacak inş nasip olursa tutar inş. Eğer oda olmazsa Ankara'da bahçeci düşünüyordum ama sizin gittiğiniz hoca iyiyse orayıda düşünebiliriz bakalım kısmet artık
Hulisi hocanın soyadı neBenim doktorum gerçekten çok iyi, genelde tüp benekte en iyi başarı oranı %70 lerde, Hulusi hocanın %85 lerde diye duydum. Önceden başkent hastanesi ndeydi. Bu ay kendine muaynehane açtı bilginiz olsun.
Teşekkür ederim evet çoğu doktorun başarı oranı %70 lerde acaba Hulusi hoca hangi hastaneyle çalışmaya devam edecek işin labaratuvar kısmıda önemliBenim doktorum gerçekten çok iyi, genelde tüp benekte en iyi başarı oranı %70 lerde, Hulusi hocanın %85 lerde diye duydum. Önceden başkent hastanesi ndeydi. Bu ay kendine muaynehane açtı bilginiz olsun.
Hulusi Bülent zeyneloğluHulisi hocanın soyadı ne
Tabiki kendisi de hep der zaten işin arka planı iyi ekipmanlar işin çok büyük kısmıdır diye, o yüzden kendi başarısını riske atacağını sanmıyorum. 25 ekimde açılacakmış muaynehanesi, bir arayıp telefonla da bilgi alabilirsiniz sanırım.Teşekkür ederim evet çoğu doktorun başarı oranı %70 lerde acaba Hulusi hoca hangi hastaneyle çalışmaya devam edecek işin labaratuvar kısmıda önemli
Merhaba canım sen 7M de tüp bebek tedavisine başladın mı ne durumdasınHulisi hocanın soyadı ne
Adeti bekliyorum canım 1 hafta falan varMerhaba canım sen 7M de tüp bebek tedavisine başladın mı ne durumdasın
Merhaba canım ne yaptın başladın mı tedaviye nasıl gidiyorAdeti bekliyorum canım 1 hafta falan var
Evet gittim 7m hastanesine kenan topcuoglu femera verdi yumurtalar gelismedi tedavi iptal oldu bu sırada rapor sürem bitti tekrar başvurdum.bidahaki adette sabri colaga gitmeyi dusunuyrm ya da bahçeci mra şaşırdım kaldım artikMerhaba canım ne yaptın başladın mı tedaviye nasıl gidiyor
Ya canım benim çok geçmiş olsun rapor hakkın gitti o zaman peki ödeme yaptın mı bu süreçte hastaneye ve Süleyman güvende o hastaneyle çalışıyormuş gerçi ben aradım sordum raporlu yapmıyor tüp bebeğiEvet gittim 7m hastanesine kenan topcuoglu femera verdi yumurtalar gelismedi tedavi iptal oldu bu sırada rapor sürem bitti tekrar başvurdum.bidahaki adette sabri colaga gitmeyi dusunuyrm ya da bahçeci mra şaşırdım kaldım artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?