Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Peki raporlu olarak neden Medikal parka gitmedin burada bu hocayla başladın femera nedir ya sende tiroit mi var neden gonal F lei başlamadı

Ve son olarak sizdeki sıkıntı kimden kaynaklıydı eşinden mi senden mi

Yumurta buyumediki para vermeym işlem yapılmadi yani sadece 200 tl muayne ücreti verdim okadar kontrole gittiğimde yumurtalar büyümemişti ben hissetmiştim zaten.rapora tekarra başvurdum

Peki raporlu olarak neden Medikal parka gitmedin burada bu hocayla başladın femera nedir ya sende tiroit mi var neden gonal F lei başlamadı
Sıkıntı benden kaynaklı medikal parka iki tedaviye zaten gittim iki tedaviyi de orda oldum ama yumurta toplanamadan çatladı diğerindeyse olgunlasmamis çıktı ben de artık orayı eledm

Amh çok düşük olduğu için hapla başlatıp iğneyle devam edecekti olmadi hesap tutmadı açıkçası kenan hoca beni pek tatmin etmedi ama mutlaka memnun kalanlar vardir

Süleyman güven 7m de çalışmıyor özel bi.klinikte raporda geçmiyor eşi de artık farabide çalışmıyor o da özele gecmis

Süleyman güven 7m de çalışmıyor özel bi.klinikte raporda geçmiyor eşi de artık farabide çalışmıyor o da özele gecmis
Aa eşi o zaman daha yeni geçti Süleyman hoca kendi muaynesinde bakıyor ama hastane olarak 7m yi kullanıyor ne diyim canım işin zor hepimizin aynı gerçi kolay olsa tüp bebek yaptırmazdık çok iyi araştırman gerek ha bende sürekli bakıyorum mesela Cavit hocaya gittim bende hamile kaldım ama gelişmedi kürtaj olmak zorunda kaldım ben hocayı sevmedim ama memnun olan bu çok hasta var orda 7m Hastanesi'nde raporlu tüh bebek fiyatı ne kadar birde Kenan hocanın haricinde başka bi hoca var mı

Raporlu 6500.kenan dan başka sabri çolak var ben ona.gitmeyi düşünüyorum bıktım.artik gerçekten bi transfer olsam tutacak hissediyorum ama benim tedavimi şu ana kadar doğru tedavi yapamadilar o yüzden bole kaldım

Sen ne alemdesin ne yapmayı düşünüyorsun

Farabide raporlu 1500 tl ama labaratuarları nasıl hiç bilmiyorum hangi doktor var bilmiyorum çok karisigim

Farabide raporlu 1500 tl ama labaratuarları nasıl hiç bilmiyorum hangi doktor var bilmiyorum çok karisigim
Farabide Cavit hoca var prof Gülseren hanım var ve bu doktor daha var sanırım eğer hoca seçmezsen evet tüp bebek 1500 TL hocalar sırayla bakıyor kime denk gelirse ama hoca tercihinude yaparsan mesela ben Cavit hocayı tercih etmiştim 4.500 TL fark verdim. senin sıkıntın bence laboratuvardan ziyade iyi bir hocayla yumurtaların sağlıklı büyümesi sen bunu hiç elde edememiş in sonrasında embriyo elde edilince dediğin gibi tutabilir inş eğer KTÜ de yaptırırsan Cavit hocaya yaptır ki yumurtalarını sağlıkla büyüsün yada çok iyi bi hoca hastaneden ziyade kendi muayenesinde bakıp kendi hastası olman gerek öyle daha titiz davranırlar diye düşünüyorum diğer türlü hastanenin müşterisisin çok da önemli olmazsın gibi düşünülebilir

Bende kürtajdan sonra medikal parkta 2 tane kalan dondurulmuş embriyom var onları deneyeceğiz en kısa zamanda şuan bekleme süresindeyim bu arada bizde MFK yöntemi var bi doktorun bal ve bu kaç vitamin destekleriyle hamile kalabilmek için destek diyelim sadece bi umut işte yine tüp bebeğe devam edeceğiz medikal park olmazsa ne yaparız henüz onu bilmiyorum açıkcası

Merhaba canım sen kedaviye başladın mı yeniden ne durumdasın

Merhaba canım sen kedaviye başladın mı yeniden ne durumdasın
Merhaba canım raporun süresi bitmişti tekrar çıkarttım adetine 10 gün var ve daha nereye gideceğime karar veremedim sabri hoca 7 m den ayrılmış farabiye geçmiş kime gideceğimi bilmiyorum bide cavit hoca varmış farabide hiç bilmiyrm artık oranın labaratuarları embriyolog nasıl acaba aklım çok karıştı 7 m de sabri hocaya gidecektim oranın embriyologu da iyidi ama şimdi sabri hoca farabiye geçtiği için napicagimi hiç bilmiyorum

Anladım canım ne diyim hakkında hayırlısı olsun istersen sende KTÜ de Cavit hocaya git geçmişte yaşadıklarını anlatırsın sonuçta prof sana daha iyi yardımcı olabilir yani Trabzon'da çok da bu şansımız yok 3 yer var 7m KTÜ medikal park Süleyman güvin hocayı duydun mu özel yeri var 7 m de işlemleri yapıyor

Biliyorum canım.ama çok ücret istediler benm bi de dondurulacak 25 i bulur okadr parayı burya vereceğime ankaraya istanbula giderim sen farabinin labaratuarları nasıl biliyomusun canım hiç araştırdın mi

Biliyorum canım.ama çok ücret istediler benm bi de dondurulacak 25 i bulur okadr parayı burya vereceğime ankaraya istanbula giderim sen farabinin labaratuarları nasıl biliyomusun canım hiç araştırdın mi
Haklısın farabide yaptırdım tüp bebek tuttu ama sonra gelişimi durdu ve kürtaj oldum oranın labaratuarları çok iyi diyemem mesela benden 14 yumurta toplandı 2 tane 5. Güne gelmiş 1 tane transfer oldum diğerini attılar dondurmadılar ama bazılarının böyle durumlarda donduruyorlar sen istersen bi cavit hocadan ilk önce randevu al git görüş içinde kalmasın ısınırsan aklına yatarsa yaptırırsın yada sana İstanbul Ankara yolu görünüüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…