Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

uzun protokol mu olacak kısa protokol de adetin 2. günü başlıyorsun hayırlısı bakalım ben de hatırlamıyorum ama yazmıştım bir kenara

ilk tedavim uzun protokoldü ama şimdi dondurulmuşlar transfer edileceği için 1 ay sürüyormuş tedavi.çok ilaç kullanmayacağım çok şükür,narkozda yok bu sefer. lucrin,hap bir de krem kullanacağım..
O bakma görme işlerini de takma bence kafana hepimiz aynı durumdayız onları düşünmeye kalksak kafayı yeriz.Rabbim sonumuzu hayır eder inşallah

Son düzenleme:

ben öğretmenim tenefüslerde çabuk çabuk yazıyorum bazen neye cevap yazacağımı unutuyorum yada okuduğum bilgileri. yanlış hatırlamıyorsam 2 dondurulmuş var dedin. az değilmi ya çözüldüklerinde bozulmuşlarsa yumurta toplataydın daha iyi değilmydiç nasılsa masraf olacak az daha verirdin şansın artmazmıydı. kromozom analizi iyi çıkmışsa doktor tutmamasına ne diyor.
bende senin gibi herşeyi yaptırdım rahim filmi hiteroskopi 2 tüp benim herşey sağlam embrşyolar 1. kalite ve 5. güne kadar dayanıyor. eşimde hareket azlığı ve morfoloji sorunu sonradan oldu. 2012 de süleyman bey fakülteden ayrlacağı ay sperm testii yaptırmıştık bir sorun yok dedişti hoca. sonra 2013 ağustosta tüp yapılırken test yaptık hareketsiz bozuk morfoloji çıktı sonra inanamadık fakültede ve özel has 2 kere daha yaptırdık yine olumsuz. 1 yılda noldu da bu spermler yavaşladı bozuldu. senin tutmamasına ne diyor

Benim sorunum yumurta azligi ve cikolata kisti maalesef cok yumurtam olmuyo 5tane toplanmisti 1 tane transfer edildi 2 tanesi 1.kaliteymis donduruldu iste.tutmamasi icin gorunen bir sorun yok doktor biz ne kadar yaptik oldu desekte hersey Allah'tan diyor.tutma ihtimali olan hastada tutmuyo dusuk olan hamile kaliyo bizden bagimsiz maalesef diyo.yani bisey demiyor .
O stresi suan tekrar yasamak istemiyorum o kadar cok igne falan ...
Suleyman guven hala fakultede ayriliyor muydu o zaman?

özel muayene açtı. ama tüp bebeği faakültede yapıyor. özele gitmeden direk hastaneye gitsek orda bulamazsın ayrıldı diye biliyorum

özel muayene açtı. ama tüp bebeği faakültede yapıyor. özele gitmeden direk hastaneye gitsek orda bulamazsın ayrıldı diye biliyorum

ben süleyman güvenin hastasıyım zaten muayenehanesine gidiyorum işlemleri hastanede yapıyor..ayrılıyordu diyince mrk ettim sadece.

Farabi konusunda kesinlikle katiliyorum arkadaşım.ben farabi magdurlarindanim malesef. İstanbul da oturdugum halde salak gibi trabzonda yaptirdim.

sen ne yaptın anlat baklım
2. deneme olacak yola devam clinarta gidiyorum donmuşları kullanıcam 5. gün embriyosu 3 tane var.Senin durumun gibi (astenoteratospermi) spermlerde şekil bozukluğu var ve yavaşlar.Histereskopide yaptırdım çizik attırdım vs vs. Bir de gebelik aşısı yapıyorlar kendi kanımdan aşı hazırlayıp rahim içi veriyorlar.BU sefer çok rahatım anlamadım gitti hayırlısı bakalım

Donmuşlarımı kullanmamıştım yeni başlıcam şimdilik sadece antibiyotik kullandım rahimin kalınlaşmasını bekliyorum dediğin gibi ne kadar ilaç kullandık delik deşik olduk hele o progesteron iğnesi yok mu bir daha töbeeee iğne miğne kullanmaaaam.. donmuşlarla daha rahat sıkıntısı daha az hem tecrübemiz de var bu sefer 2 saat kalkmıcam klinikte yatcam hayırlısı bakalım

Ben yattim 2 saatte ne oldu Rabbim nasip etmeyince olmuyor iste...evet sıkıntısı daha az ve ben pazar gunu lucrin kullanmaya baslayacagim bakalim hayirlisi olur insallah..
esime diyordum su icmeye korkuyorum ya deliklerden taşarsa diye :))))
Ben progesteron ignesi kullanmadim fitil gibi bi krem var ondan kullaniyorum
Senin ne zaman baslayacak belli mi?Kaç tane transfer yapacaklar sana ?

benim transferim yapıldı 7 sinde... bakalım hayırlısı inşallah....2 embriyo transfer yapıldı böylece donmuşlarımda bitmiş oldu.3 tane kalmışlardı bir tanesinin gelişimi yavaşmış..donmuşlarla tedavi çok daha rahat hiçbişey anlamadım hiç de stres yapmadım.Yalnız ben bu sefer idrarımı tutamadım en az yarım saat yatmam gerekiyodu 20 dk da kalkmak zorunda kaldım çok kötü oldum ya bir de yol geldim zıplaya zıplaya ama Allahın takdiri yine de umudum var. sen neler yapıyosun transferin yapıldı mı?

arkadaşlar süleyman beyde tedaviyi kesinlikle önermiyorum.son derece paragöz bir doktordur..her 15 günde bir 250 tl alır muayenede.bir arkadasım onda gebe kaldı.her 15 günde bir kontrole çağırdı..250 tl aldı..arkadaşımın sapasağlam bebeğini illa bu bebek sakat diye aldı ve sonuç neydi bebek sağlıklıydı...bu doğumdanda 2500 tl aldı...arkadaşımın hayatı bitik şu anda..bu günahın bedelini kim öder bilmiyorum.üstelik arkadaşımın 4. denemesiydi...ciğer geliştirici iğne bile vurmadı üstelik...doktorunuzu seçerken çok dikkat edin arkadaşlar..imkanınız varsa istanbul ankaraya gidin...lütfen trabzonda harcanmayın..bir kere tedavi olun ama en iyi merkezde olun....lütfen arkadaşlar hem paranıza hem sağlıgınıza yazık etmeyin...

Hakkinda hayirlisi olur canim bu sefer insallah Allah yardimcin olsun.ne kadar cabuk oldu senin boyle ben lucrin kullaniyorum adet olunca gidicem benim de donmus 2 tane var ama doktor tek transfer dedi yasim 35in altinda oldugu icin senin nasil oldu?

benide mafetti süleyman bey..kendisine sanırım iki üç tüp bebek parası yedirdim..mafetti bünyemi..adım başı para..hastayı deneme tahtası görüyor..şunuda yapalım bunuda yapalım...sonundada doktorlar yanılabilir oluyor...yaşadıklarımı anlatsam beni banlarlar sanırım...trabzonda tüp bebek merkezi kesinlikle yok!!!

Süleyman Bey olsun, ahmet oldun mehmet olsun. Süleyman Bey Labaratuvar olarak Fakülteyi kullanıyor. Önemli olan Labaratuvar. Bende Fakültede denedim ilk tüp denememi ne yazık benim hiç döllenmem bile gerçekleşmedi.

Öyle ki Kontrollere gittiğimizde Süleyman bey tesadüf oluyordu hep , demek o kadar hastası vardı ki hemen hemen hergün orda ya aşılaması ya yumaurta toplama ya trnsfer bir sürü işi oluyordu, hastanede devam edenler de yani ben ve benim gibilerde o sırada merkezde hangi doktor varsa ona kontrol oluyoduk. Benim kontrollerde herşey iyi folükül iyi gibi konuşuyolardı. Demek dışarda hastası olsam yine aynını diyecekti öye değil mi? O yüzden dışarda özeline gitmeyi hiç düşünmedim. Sonuçta 5 dak bile sürmeyen kontrolden sonra doz ayarlaması yapıyor. Kararlarıda ona göre veriyodu.

Sonuçta dışarda Süleyman değilde Ahmet olsa Mehmet olsa da aynı.

Ben o yüzden hastane ve merkez olarak devam edeceğim. Şimdi ki durağım Karadeniz hastanesi olacak galiba. GErçi orda da her kontrolde kayıt paras ı var mı bilmiyorum ama Clinart için onlarda her işlem için ayrı ayrı ödeme istiyorlar diye duydum.

Labaratuvarları fakülteden farklı mı asıl benim derdim bu. Bize ICSı yapıldı. IMSI ile büyütülüyormuş. Fakültede böyle bir teknik varmıydı varsa bile bize söylenmedi. Bu merkezlerde var diye biliyorum o yüzden oraları tercih edeceğim.

Yalnız hala daha içim rahat değil, Acaba gerçekten zaman mı kaybediyoruz Trabzon da tedavi olarak. Ki döllenme bile gerçekleşmeyen zor bir durumdayken.

ben de Trabzonda tedavi görüyorum. iki aşılama ve bir tüp bebek. şu an tüp bebek aşamasındayım. kesinlikle doktorumu özel karadenizi hasan beyi tavsiye ediyorum. aşılama tüp bebek git gel o kadar farklı bir bağ kuruyorsun ki doktorunla kesinlikle sizinle iletişimde bir doktor olmalı. her defasında kayıt parası verilmiyor. on gün içinde yapılan her muayene tek bir ücrete tabi. doktor belki çok sohbet etmiyor ama her soruya gayet rahatlatıcı cevaplar veriyor. önemli olan da o zaten. gerisi teferruat......

Suleyman beye gittigim icin cok pismanim cok...dedimya deneme tahtasi.evet hastasi var dogru.benim gibi clinarti orayi burayi deneyip sonuc alamayanlar gidiyor oraya.sonucta trabzonda toplasan 3 merkez var ve ayni hastalar.clinart herkese ayni islemi uygular.suleyman bey inanilmaz paraci inanilmaz hemde.ona giderseniz gorursunuz.5 dk bile tutmayan ultrason muayenesi 250tl.hastaya her islemi yapmaya bayilir.du an benim vucudum oyle bir hale geldiki bir daha deneme bile asla yapamayacagim.yasadiklarimi tek tek yazamam.inanilmaz kotu seyler.ustune basa basa soyluyorum.trabzonda kesinlikle tup bebek merkezi yok.kesinlikle.zamaninizi ve paranizi bosa harcamayin.istanbula gidin..bebeginiz tutar suleuman bey baslar sakat bu bebek amniyon sivisi alalim.kordon kani alalim.yasamaz bu bebek.kafaniz allak bullak olur.sonuctada su cumleyi der e doktorlarda yanilabilir.ve bu dogumdanda 4000 tl alir.sonra derki hata yapabiliriz e bi daha deneriz...arkadaslar Allah rizasi icin kendinize yazik etmeyin..

Ben suleyman hocanin hastayim onun hakkinda olumlu o kadar soylemin ve tedavi goren birkac arkadasimin tavsiyesiyle gittim evet muayene ucreti cok fazla.
Ancak ben cok memnunum kendisinden sordugum hicbir soruyu cvpsiz birakmiyo beni rahatlatacak sekilde konusuyo.
ilk tup bebek denememi yaptirdim tutundu ama sonra dustu suan 2 donmus embriyomla deneyecegiz..benden tek istedigi dusukten sonra kromozom analizi oldu onuda fakultede yaptir dedi fakulte 2ay sonrasina gun verdi 1ay da sonuc icin bekleniyor, ben ozelleri arastirdim yaptirayim mi diye sordum bana para vermene hic gerek yok bekle dedi.
Takip icin 750 lira aliyor onun haricinde para vermiyorum ben tedavinin basindan sonuc alinana kadar.
Eger hamile kalirsam da Rabbim'in izniyle tum gebelik boyunca ona gitmeyi dusunmuyorum cunku gercekten cok para muayenesi,o kadar zengin degilim henuz..
Trabzon,ankara ya da istanbul bence hicbiri birbirinden farkli degil cunku nasip degilse ne olursa olsun sonuc degismiyor Rabbim ol demeden olmuyor maalesef....
En iyisi gonlumuzu ferah tutmaya calismak cunku herkesin baska sehirlere gidecek imkani ya da zamani olamayabiliyor
Su mubarek gunde Rabbim bir mucize bekleyen herkesin gonlune gore hayirli,saglikli evlatlar nasip etsin icinde de bize insallah...

Hakkinda hayirlisi olur canim bu sefer insallah Allah yardimcin olsun.ne kadar cabuk oldu senin boyle ben lucrin kullaniyorum adet olunca gidicem benim de donmus 2 tane var ama doktor tek transfer dedi yasim 35in altinda oldugu icin senin nasil oldu?

İnşallah hayırlısı olsun... Başarısız denemem olduğu için ve donmuşları kullandığım için sağlık bakanlığı esneklik sağlıyormuş bu gibi durumlarda... birbirleriyle etkileşimleri tutunmayı kolaylaştırıyormuş?? sadece östrojen kullandım :) rahim kalınlaşınca transferi yaptılar.Donmuş embriyoların tutunmaları konusunda biraz araştırma yaptım fazla hormon yüklemesi olmadığı için ve stres faktörleri azaldığı için eğer embriyolar kaliteliyse tutunma şansları daha yüksekmiş hatta ispanyada tüp bebek uygulamaları donmuş olarak yapılıyormuş tazeler değil?? İnşallah donmuş bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız haberlerini bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…