Merhaba ben KTÜ ve medikal parkta ikisinde de tüp bebek yaptırdım KTÜ de ki boş gebelik oldu, medikal parkta ki ulk deneme başarıssız ikinci denemem de çok şükür ikizlerim oldu sağlıkla dünyaya geldiler şimdi küvezdeler medikal parkta Ufuk hocaya yaptırdım, KTÜ de Cavit Kart hocayaÇok olmuş gruba kimse yazmayalı ama ben şansımı deneyeyimtrabzonda tedaviye başlamayı düşünüyorum. Yorumları okudum, genelde KTÜ medical ve 7m hastaneleri arasında farklı tercihler olmuş. Yakın zamanda tedaviye başlayan veya tedavisi devam edip tavsiye verecek olan var mı acaba
Ayy maşallah Allah bağışlasınMerhaba ben KTÜ ve medikal parkta ikisinde de tüp bebek yaptırdım KTÜ de ki boş gebelik oldu, medikal parkta ki ulk deneme başarıssız ikinci denemem de çok şükür ikizlerim oldu sağlıkla dünyaya geldiler şimdi küvezdeler medikal parkta Ufuk hocaya yaptırdım, KTÜ de Cavit Kart hocaya
Allah razı olsun inş sizde sağlıkla yavrularımıza kavuşursunuzAyy maşallah Allah bağışlasın
Benim 6. Haftada düşükle sonuçlanan bir transferim oldu. Yeniden tedaviye başlarsam trabzona gitmeyi düşünüyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin..
Benim seruven karadenizde baslayip ktüde cavit hocada mutlu sona ulasti cok sukurÇok olmuş gruba kimse yazmayalı ama ben şansımı deneyeyimtrabzonda tedaviye başlamayı düşünüyorum. Yorumları okudum, genelde KTÜ medical ve 7m hastaneleri arasında farklı tercihler olmuş. Yakın zamanda tedaviye başlayan veya tedavisi devam edip tavsiye verecek olan var mı acaba
Allah bağışlasınBenim seruven karadenizde baslayip ktüde cavit hocada mutlu sona ulasti cok sukurcok memnundum cavit hocadan karadenizde 2 asilama yaptirdim devaminda cavit hocayla 3-4 yillik bir surecimiz oldu bende tavsiye ile gitmistim
Merhaba, tahlil verdiniz mi sonucunuzu merak ettimMerhabalar bende 5 ekimde transfer oldum medikalparkta sonuç bekliyorum
Henüz tahlil vermedim ama bu sabah erken gebelik testi yaptım çıkmadı 8. Günüm bu gün tahlil günüm 17 ekimMerhaba, tahlil verdiniz mi sonucunuzu merak ettim
Cavit hocayla ile ilk denemede mi tuttu? Bende Cavit hocada tüp bebek 2 kez denedik başarısız oldu şuan kafam çok karışık medical de denemeli miyim yoksa Cavit Hoca ile mi devam etmeliyim karar veremiyorumBenim seruven karadenizde baslayip ktüde cavit hocada mutlu sona ulasti cok sukurcok memnundum cavit hocadan karadenizde 2 asilama yaptirdim devaminda cavit hocayla 3-4 yillik bir surecimiz oldu bende tavsiye ile gitmistim
Rabbim hayırla sonuçlandırsın inşHenüz tahlil vermedim ama bu sabah erken gebelik testi yaptım çıkmadı 8. Günüm bu gün tahlil günüm 17 ekim
Saolasin bakalım hayırlısı Cavit hocasının oldugunuda duymustumRabbim hayırla sonuçlandırsın inş
Saolasin bakalım hayırlısı Cavit hocasının oldugunuda duymustum
Bende hasan beye gitmeyi düşünüyorumMedikalde de deneyebilirsin bence kişiye özel tedavi uygulaniyor hasan bey doktorum memnunum
İlk.denemem kimyasal oldu ikinci denememin 9.haftada kalbi durdu 3.denememde oldu cok sukur. Medicalde hasan beyde olumsuz iki asilamam olmustu ama ufuk mu hasan mi dersen hasan bey derimCavit hocayla ile ilk denemede mi tuttu? Bende Cavit hocada tüp bebek 2 kez denedik başarısız oldu şuan kafam çok karışık medical de denemeli miyim yoksa Cavit Hoca ile mi devam etmeliyim karar veremiyorum
Raporsuz 3 bin hastaneye ödeme ama raporlu 4.50 niye orayı anlamadım @MorMasal raporun süresi ne kadar canım
Merhabalar taa 2012 den bu yana tum mesajlari okudum.Benim seruven karadenizde baslayip ktüde cavit hocada mutlu sona ulasti cok sukurcok memnundum cavit hocadan karadenizde 2 asilama yaptirdim devaminda cavit hocayla 3-4 yillik bir surecimiz oldu bende tavsiye ile gitmistim
Aa benim 3 tane dondurulmus var fakuktede. Hatta uzaktan bi tanidigim vardi fakultede orta kalite embriyosunu dondurmustu doktorlar dondurmayalim cok iyi kalite degil demisti ertesi sene o embriyo ile ikinciye hamile kaldiMerhabalar taa 2012 den bu yana tum mesajlari okudum.Ben de ocakta başlamayı düşünüyorum ama fakültede transfer ettiklerinden başka embriyo dondurmuyorlar yazmışlar hep o yüzden tedirginim doğrusu sizin dondurulmuş var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?