Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Trabzon da Kanuni eğitim ve araştırma hastanesi var orada yeni tüp bebek merkezi açıldı. Bir ana bina bir ek bina var. Tüp bebeği yapan yer Kaşüstü ndeki..
Yanı o da kanunu araştırma devlet hastanesinin civarında mi ben yabancıyım bilmiyorum oraya da gitmeyi düşünüyorum çünkü en son gökalp önere gitmiştim doktor arayışı icerisindeyim

Yanı o da kanunu araştırma devlet hastanesinin civarında mi ben yabancıyım bilmiyorum oraya da gitmeyi düşünüyorum çünkü en son gökalp önere gitmiştim doktor arayışı icerisindeyim
Oranın içinde 1.katta tüp bebek merkezi açtılar. Doktor seçimi yok her gün doktorlardan birisi orda oluyor hangisinden sıra takibi kontrolü o yapiyor. Prof. Yeşim bayoğlu tekin var instagramdan bakabilirsiniz toplam sanırım 5 doktor var ben on görüşme için 2 kez gittim ikisi de cuma idi ikisi de deniz kulaksız di düşündüm ki her birinin günü belirli bir gün olabilir yeni açıldığı için oldukça sakin ve muhtemelen özenli ler. Bir hemşire vardı bizimle detaylıca konuştu ama fiyat konusunda hiçbir bilgim yok

Merhaba yeni açılan tüp bebek merkezine gidiosunuz sanırım ben de oraya gitmeyi düşünüyorum doktorunuz kim nasıl bi hekim artık reklam yapan yerleri istemiyorum

Aynen yomrada kaş üstünde Kanunî eğitim araştırma hastanesinde . Kurusu aynı zamanda prof yeşim hanım var o Çarşamba günleri orada oluyor onun dışında 5 doktor var günleri değişkenlik gösteriyor mu bilmiyorum ama genelde 3 kere gittim farklı doktorlar denk geldi . Hepsi de gayet iyi davranışları ilgileri çok konuşmuyorlar lakin sorduğumda herşeyin cevabını alıyorum ters hareketlerini yok . Nasipse yarın yumurta toplama olma ihtmalim yüksek ilaçlar kullanıyorm. Hastaneye transfer zamanı 2.800 alıyoruz dediler , ilaçlarımı raporlu aldim. Bazı ilaçlar rapora girmedi malaesef rapora girenlerde yok piyasa da. Başka ne isterseniz yardımcı olurum sorabilirsiniz.

Aaa sadece 2800+ilaçlar mi yani? Bizde ciddi sperm azlığı var inşallah buradan güzel haberler paylaşırız

Tedaviye başladınız mı nasıl süreç memnun kaldınızmı , bende kaşüstünde gitmeyi düşünüyorum biyologları doktorları hiçbiri hakkında bilgim yok yeni açıldığı için açıkçası tereddüt ettim herkese aynı tedavimi uygulanıyor bir doktormu bakıyor yoksa farklı doktorlarmı deneyiminiz ve görüşünüzü paylaşırsanız sevinirim

Embriyolog emine hanım hakkında çok iyi şeyler duydum. Doktorlar ise ger gün farklı bir doktor bakıyor dönüşümlü olarak hangisine denk gelirseniz o bakıyor. Farabideki gibi doktor seçim ücreti dolayısıyla yok. Instagram adresleri üzerinden ulaşabilirsiniz prof. Yeşim bayoğlu Tekin in sayfasından paylaşım ve etiketleme yapiyor ben ordan takip ediyorum

Merhaba hanımlar yakın zamanda Trabzon da tüp bebek yaptıran var mı fiyat bilgisi ve tavsiye edeceğiniz hastane yada doktor var mı bir süre araştırıyorum ama detaylı bilgi çokta bulamadım

Merhaba hanımlar yakın zamanda Trabzon da tüp bebek yaptıran var mı fiyat bilgisi ve tavsiye edeceğiniz hastane yada doktor var mı bir süre araştırıyorum ama detaylı bilgi çokta bulamadım
Ben Kasım ayında KTÜ de transfer oldum çift embriyo 5 AA kalite ama tutmadi

Özel de mi istiyorsunuz yoksam devlette mi ?

Ben kaş üstünde yaptırirdim ama transfer olacağım gün doktorlar rahimde şekilde bozukluk gördüler histereskobi önerdiler. Herşey güzeldi hala da güzel ben çok sevdim doktorlarını sevmediğim tarafı başka başka doktorlara denk geliyor olmak. Doktorların çoğu iyi ,en iyisi hemşireleri onların ilgisi ayrı güzel ilaçlar düzenlemeleri süreci çok iyi yürütüyorlar. Sert cins cins insan yok . Böyle psikolojik olarak farkındalar sürecin zorluğunun tersleme davranış bozuklugu görmedim. Onların öyle oluşu oraya koşa koşa gitmeme sebeb oldu. Zirvede doktorlar diyemem zaten yeni kurulmuş bir yer düzen filan işe duydukları aşk daha iyi olacaklarindan şüphem yok. Tabiki her yerdeki gibi orada da kişiden kişiye ilgisini bilgisini sevmediğiniz doktorlar olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…